LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)
Raspunsuri - Pagina 9
danonique spune:
ANA-MARIA si RAMONA va invidiez ptr ca puteti iesi.Ma bucur ca v-ati simtit bine.RAMONA
si de la noi fratelui tau.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Anandrei spune:
Hai ca ma lungesc...
Treaba cu tatuajul mi-o doresc de mult, e, asa, un moft de-al meu. Mi-a luat foarte mult timp sa gasesc locul potrivit, desenul potrivit etc. Acum ca le-am gasit imi lipsea impulsul de a trece la actiune, si am zis ca mi le fac cadou de ziua mea, dar m-am razgandit pt ca tipa cu care o sa merg isi face si ea in mai, inainte de ziua ei si atunci o sa fie cadou de ziua lui Andrei, el fiind nascut pe 1 mai.
Mi-am ales sa le fac la incheieturi pt ca nu puteam sa fac ceva la vedere, tinand cont ca activez intr-un mediu business, plus ca nici nu vreau sa-l fac ca sa fie vazut si admirat de toata lumea, este strict pentru sufletul meu. Asa, daca nu vreau sa fie vazute imi pun ceasul la o mana, o bratara la cealalta si gata, s-a rezolvat! Si ce altceva mai frumos puteam sa-mi aleg decat numele baietilor mei? Eu una m-as fi dus sa-mi tatuez numele lu' fi-miu din ziua nasterii lui, atat de mandra eram ca sunt mamica!!! O sa fie mic, discret si mai ales daca e in limba elfa o sa stiu doar eu(bine, si apropiatii) ce semnifica. Faceam haz de mine ca o sa fiu ca tigancusele alea care au tatua "Nelu" sau "Costica"
. Dar acum ca am gasit si caracterele e foarte ok.
Deci, la sfarsitul lui aprilie (ca pe 1 mai presupun ca n-o sa se lucreze) ma duc si ma tatuez! o sa va dau de stire!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
danonique spune:
La cate scaune mai lichide e cazul sa trecem pe regim?Albert a facut ieri dimineata de doua ori caca lichid iar azi dimineata a mai facut inca de doua ori.Oare sa incep sa-i dau mancarica de regim?
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Anandrei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique ANA-MARIA si RAMONA va invidiez ptr ca puteti iesi.Ma bucur ca v-ati simtit bine.RAMONA si de la noi fratelui tau.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Scumpa, multi pupici pt burtica! Sa dea Doamne Doamne ca puiul sa creasca mare si sanatos!
Cu iesitul in oras...e alta poveste. Noi stam cu ai mei si relatiile sunt destul de deficitare, singurul lucru bun e ca fiind in aceeasi casa, daca iesim, mama are grija de David noaptea, asa ca noi iesim foarte mult in ideea de a ne relaxa, de a scapa de stressul si tensiunea din casa. Oricum avem o gramada de ochi scosi pe treaba asta.
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
danonique spune:
| citat din mesajul lui Anandrei Hai ca ma lungesc... Treaba cu tatuajul mi-o doresc de mult, e, asa, un moft de-al meu. Mi-a luat foarte mult timp sa gasesc locul potrivit, desenul potrivit etc. Acum ca le-am gasit imi lipsea impulsul de a trece la actiune, si am zis ca mi le fac cadou de ziua mea, dar m-am razgandit pt ca tipa cu care o sa merg isi face si ea in mai, inainte de ziua ei si atunci o sa fie cadou de ziua lui Andrei, el fiind nascut pe 1 mai. Mi-am ales sa le fac la incheieturi pt ca nu puteam sa fac ceva la vedere, tinand cont ca activez intr-un mediu business, plus ca nici nu vreau sa-l fac ca sa fie vazut si admirat de toata lumea, este strict pentru sufletul meu. Asa, daca nu vreau sa fie vazute imi pun ceasul la o mana, o bratara la cealalta si gata, s-a rezolvat! Si ce altceva mai frumos puteam sa-mi aleg decat numele baietilor mei? Eu una m-as fi dus sa-mi tatuez numele lu' fi-miu din ziua nasterii lui, atat de mandra eram ca sunt mamica!!! O sa fie mic, discret si mai ales daca e in limba elfa o sa stiu doar eu(bine, si apropiatii) ce semnifica. Faceam haz de mine ca o sa fiu ca tigancusele alea care au tatua "Nelu" sau "Costica" Deci, la sfarsitul lui aprilie (ca pe 1 mai presupun ca n-o sa se lucreze) ma duc si ma tatuez! o sa va dau de stire! ************************************************************************ Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008) si cel mai fericit tatic, Andrei ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul ************************************************************************ |
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
aurel_cris spune:
MATEI 
AMANDINE
Sa cresteti mari si frumosi.
RAMONA La multi ani fratelui tau
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
ramonab spune:
| citat din mesajul lui danonique La cate scaune mai lichide e cazul sa trecem pe regim?Albert a facut ieri dimineata de doua ori caca lichid iar azi dimineata a mai facut inca de doua ori.Oare sa incep sa-i dau mancarica de regim? Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Eu consider diaree daca sunt mai mult de 3 -4 scaune lichide pe zi.
Ca poate fi si de la ce a mancat in ziua repsctiva sau cu o zi inainte.Ca sistemul digestiv nu "lucreaza" la fel in fiecare zi.
Daca totusi nu esti de acord cu ideile mele, poti sa ii pui un pic de morcov in plus la supa,eventual si un pic de orez.
Si daca vezi ca nu se regleaza deloc, apoi poti trece la regim.Zic eu.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Dana si Cristina 

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Miutza spune:
La multi ani (cu scuzele de rigoare pt intarziere) Mariuca, Ilona, Stefana, Rares, Alexandru! 

La multi ani Amandine si Matei!

sa fiti fericiti, s-aveti mult noroc in viata si sa va bucurati parintii mereu! 
nu mai intru azi, am ff multa treaba, ne pregatim intens pt maine. facem ziua Mayei acasa pt ca nu avem multi invitati si neavand niciun ajutor in afara sotului (care acum face o prajitura cu foi cu miere 
) va fi greu. recuperez dupa marea aniversare 
va pupam!
distractie placuta celor ce-si serbeaza azi ziua de nastere!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Ellenuta spune:
ramo sa-ti traiasca fratiorul si sa fie sanatos! 
danutza e drept ca te chinui tu acum nitel dar cine o sa fie mami mandra de 2 flacai si o domnisorica?? 
ana cunosc situatia .. asa mai facem si noi .. ne luam cu disctractia si cand ne uitam la ceas ne ia groaza .. am ajuns si la 7 dimi acasa ... fix pt bibe cu lapte al evei ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun