LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)
Raspunsuri - Pagina 7
NataliaS spune:
Ange - asa sunt si eu , fug la dr pentru orice, dar acum am zis ca ma descurc...e numai un eritem..ce naiba, a avut si Ana, ne-am descurcat...ei uite ca nu e chiar asa
Cati - mersi de link, pai maine dimineata ii dau cu Nistatin fara discutie!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:

Pentru zuzici dragi
Buna dimineata si sa aveti un weekend linistit
Nati, imi pare tare rau ca sufera atat Stefanita ta mica. Sper din suflet azi sa rezolvati la medic.
Va rog sa intrati la subiectul cu petrecerea si sa va exprimati clar opinia ca sa putem merge mai departe. Mai e mai putin de o luna. Pana la urma sa decis pt data de 22 Februarie, ora 12, dar se mai asteapta voturi. Va rugam, pofiti ![]()
Eu sunt treaza de la 6:30. Ana a papat lapticul si apoi la joaca....
Luca e mai bine {tot la soacra} dar nu a mai facut ieri febra. Astept sa se trezeasca si sa sun, sa vad daca a fost bine si azi noapte.
Imi pare tare rau ca vroiam sa il iau cu mine la Brasov marti si miercuri...dar acum nu mai am curaj. De fapt nu cred ca ar fi bine sal las la joaca in aer rece...prea mult timp...
Pupici si zi frumoasa.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
adra_bell spune:
Am intrat sa urez "La multi ani!" unui clopotel scump si drag care a crescut sub ochii nostri. Deci, un munte de fericire, un car de sanatate si un maldar de voiosie, Matei. Te iubim mult (Ana si Eva)
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Lala_D spune:
La multi ani cu multa fericire, sanatate si bucurii Mateias si Amandine !
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Laura Ioana spune:
Clopoteilor sarbatoriti astazi
Matei
Amandine
Sa cresteti sanatosi si fericiti!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Ven spune:
'neata!
anyone? Eu acum o beau pe a mea....
Ana, great idea!! Stii ca si mie mi-a trecut prin cap? Insa cu numele baietilor mei (apropos, tu daca mai faci un copil? [:P])
O colega de-a mea are un tatuaj cu numele baietelului ei (Luca), dar scris in kanji, caractere din alea chinezesti/japoneze. Povestea ca a pus un chinez adevarat sa i le deseneze, sa fie sigura ca inseamna "Luca", ca gasise ea pe net, dar nu era sigura....
Cum zice Madalina, emisiunea aia de pe Dicovery/Travel and living (nu mai stiu exact) cu studioul ala de tatuaje e bestiala! Watch it! Deseneaza aia niste capodopere, si apoi si pe piele tot capodopere ies, sunt super-meseriasi!
Nati, sorry for you! Sper ca ati ajuns deja la dr. si ati primit leacul vindecator. Mai vb. la tel.
fetele!
danonique spune:
Buna dimineata!Vin si eu la o cafea.NATY imi pare rau ca nu i-a trecut iritatia printesei.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
neata zuzici
multumesc de cafea!! e tare buna .. o savurez cu placere.
nati offf Doamne, mi s-a zbarlit pielea pe mine cand am citit de stefiuta. iti dai seama cat o deranjeaza si pe ea. eu una m-as duce la spital cu ea sa ia o proba de acolo sa-i faca analiza. imi pare tare rau ca treceti prin asta ..
ma rog sa-i treaca stefiutei. 
danutza
cum mai esti?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
"25/01/2008 : 09:34:36 (angi)
A NASCUT EREENA!!!
Nu am mai putut si i-am dat telefon, am vb cu sotul ei. A spus ca a nascut aseara, ca e bine si ea si bebe, dar ca inca nu a putut vb cu ea pt ca o tin inca in sala de nasteri fiindca e fff aglomerat in spital si nu aveau locuri pe sectie. Bebe are 4 kg sau 4 kg si un pic, taticul era ff emotionat si a spus ca ne trimite sms cand stie restul amanuntelor"
La multi ani, Mateias scump! Sa cresti mare si frumos, sanatos si
dragastos, fericit si implinit, rasfatat si mangaiat! Sa ai parte de tot binele din lume si sa le aduci numai bucurii parintilor tai iubiti!
errenuka, tin minte si acum mesajul tau pe care l-ai dat inainte sa nasti. ca bebe e mare, ca ti-e teama .. a fost greu dar uite ce minune ai langa tine .. unde mai pui ca e si bucatica rupta din tine. sa fiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti! mii de 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anca.b spune:
buna dimineata!
noi avem iar pete...de data asta pe spate, sint niste bucati mari de piele inrosita iar in mijloc doua-trei bubite, ca niste urzicaturi, insa fara lichid...nu pot sa-mi dau seama ce doamne-iarta-ma e...daca e alergie la ce o face??!!??
de azi dimineata tot citesc pe net si ma uit la poze cu diverse bube...deja ma maninca pe mine pielea, dar n-am gasit nimic care sa semene...
macar daca ar face o bubitza pe cap, ca atunci e sigur varicela, dar asa...tot o zi le are si una nu....
offf....
daca nu trec pina la prinz sun doctorul...nu ca ar putea face mare lucru...dar macar ma mai descarc si eu....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii