LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Mama denaturata ce sunt manac chipsuri iar Andrei taman ce a fugit victorios cu unul in manuta , furat din punga, direct la frati-su in camera , la adapost sa nu il iau probabil
Si il linge de numa numa
Oare de ce se prind asa repede ca-s bune junck food ????

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Bine ca nu citeste si mama pe aici... ca mi-ar spune ca daca tot tin asa de mult la parerea ta... de ce sa nu-i dau si bietei ei nepoate - eleni_ papa bun cu un pic de sare....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Pai nu iti mai spun atunci ca de o luna Andrei primeste un praf de sare in masa de pranz

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Mai fetelor, eu am o nedumerire....

Pediatra sora-mii i-a prescris ioanei 2,5 ml de klacid. Dr, de la spitalul de boli infectioase a spus sa-i dea 2 ml. iar dr. mea mi-a dat pentru eleni 5 ml....

Care dintre ele o fi gresit ???
Precizez ca amadoua au cam 9.500 gr.... si de fiecare data antibioticul era la 12 ore.

Elia, parca tie ti-a dat dr. klacid? Cati ml la cate ore ? A mai dat cineva klacid la bebei? cati ml ?

si Eleni - 05.02.2008

La 9 kg Andrei a primit 2,5 ml la 12 ore.
Dozajul e in functie de greutate. Pe prospect e o formula de calcul la kg /corp

O zi excelenta !
Lala.

Poze

acum iar m-am bulversat...
ca este ceva diferenta intre 2,5 si 5 ml. ...
o fi vorba totusi de doua concentratii diferite...
Sper !

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Si Laura tot numai blenduit mananca, asta e, o sa se invete ea la un moment dat. Asa musca din mar sau alte bucati mai mari, dar masa principala trebuie sa fie "aliniata" la blender altfel isi scoate mancarea din gura.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

CLARAMAYAVLAD

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

mesaj nr. 1 sursa grati 11.26
DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE TOATE FATUCILE NOASTRE CARE NASC IN ACEST MOMENT!!!!!!
mesaj nr2 sursa grati 11.37
Iry are inca dilatatie mica, contractii la 2 minute suportabile...moral de nota 10...toata lumea in sala de nasteri superdraguta...Carmilia e la dilatatie 8 asa ca se pare ca mai are putin. E bine ca-s impreuna! Doamne ajuta!

mesaj nr 3 sursa gatta 12.23
Mesaj de la Irinouka :

"Contractii la doua minute , dilatatie patru , e suportabil dar banuiesc ca greul abia urmeaza . Restul fetelor sunt gata ? In afara de Carmilia , kr naste langa mine "

mesaj nr 4 sursa gatta 12.26
Si alt mesaj de la Irinouka :
"A nascut Carmiliaaaa !"

mesaj nr 5 sursa gatta 12 38
Am vorbit acum cu Irinouka la telefon , mi-a zis ca e bine , asteapta sa iasa dr. ei din operatie ca sa-i monteze epidurala . Este in spital de aseara , au inceput contractiile pe la 22.30 , apoi au lasat-o si de dimineata au inceput iar, in urma perfuziei cu occitocina .A asistat pana acum la 2 nasteri in direct si zice ca nu e speriata ...deci cu moralul e ok , e linistita.

Despre Carmilia mi-a zis ca e ok , bebe Alex are 3620 g , s-a nascut relativ usor , Carmilia a venit azi-dimineata la spital pentru inducere si la ora 12 nascuse deja.

Cam astea sunt vestile de la Filantropia...asteptam cu nerabdare si de la Giulesti .

frontul Giulesti
sursa Elle 14.56
AVEM VESTI DE LA CREATA!!

"DILATATIE 2, COL STERS, DURERI, AM CERUT EPIDURALA CAND O FI CAZUL. FULL DE NASTERI, MUNICIPALUL TRIMITE AICI, AM STAT 3 ORE PE SCAUN IN SALA DE NASTERI. O SA MA INTROC ACOLO IN MAXIM 2 ORE SI NU AM VOIE CU MOBIL. BEINAZUTZA E DEJA LA DILATATIE 5! VA PUP PE TOATE, VA TIN LA CURENT!"

mesaj de la Miri 14.56
IRINOUKA e la 7 cm dilatatie! si are epidurala pusa! iaca... Rares e foaaaaaaaaaaaaaarte aproape, mai-mai vede muminita de la capatul tunelului! sa facem deci galerie:

goooooooooooooo Irinouka gooooooooooooooo!

beizanutza? creata? nu stim nimic nimic? ce suspans dom'le, ce suspans!

mesaj grati 15.53
acum 20minute Iry avea dilatatie maxima si se pregatea sa onoreze masa...vine Rares!!!!
Vorba Laurei, se pare ca transmisiunea din Filantropia se apropie de final...asteptam stiri din Giulesti!
Ce emotionant si frumos este!!!! Cred ca a fost super sa nasca asa cate doua...Imi vine sa plaaaannnng!!!!!

mesaj gatta 16.14
Momente palpitante la Filantropia , stimati telespectatori ...se naste multasteptatul Palugel ! Palugel si Irinouka , suntem alaturi de voi ...Irinouka , hai mama , impingeeee !

mesaj irinaL 16: 17
A NASCUT IRINOUKA!!!!Am primit acum SMS de la Carmilia, Rares s-a nascut la ora 16, are 3350g si ochii albastri. Felicitari, Irinouka, bine ai venit bb Rares!

frontul Giulesti
mesaj Laura mami de E&D 21.02
mesaj de la cretulina:

" avem o MARIUCA creata si superba! Date tehnice: ora 17.17 , 2.750 grame, 50 cm., travaliu de 2 ore cu totul, natural cu epidurala care nu a prins. Va pupam! "
mesaj Tinna 22.43
De Beinazutza nu mai stiti nimic???

mesaj danybv 22.48
Buna fetele.Am primit un mesaj DE LA CREATA :Beinazutza a nascut la 16:40,clopotel Beatrice,4000g,54cm,natural fara epidurala.Stam in acelasi salon si suntem bine amandoua.Ne-am si dus la 9 la primul alaptat.Asteptam ora 12 , sa mergem din nou.Va pupam pe toate si le uram bun venit viitorilor clopotei".Expedotor: CREATA

pt duo de Filantropia si pt duo de Giulesti! Sa fiti fericiti si la 100 de ani sa va distrati urmarind "transmisiunile" de pe cele 2 fronturi din 23.01.2008 postul Zuzici!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

beinazutza, pe mine m-ai uitaaaaaaattttt!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput