Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)
Raspunsuri - Pagina 10
iriss_04 spune:
hello,hello gagici
Babymon:multumesc mult,,,asa suntem noi mamicile ne stresam mult
Nausica-si eu de multe ori imi spun ca gata cu forum-ul, dar sicer aa ajuns sa fie singurul meu moment de relaxare
,,,oricum iti respect decizia si sunt alaturi de tine
Ramo-asa zice si tati nostru ""cum stai tu la ma-ta asa... deh tata n-are tzatza sa te rezemi pe ele..."parca se scoate sa mi-l dea mie![]()
giuli:
mamica vrenicutza ,,,si noi de cand bem sucuri si papam cereale iesim de 2 ori pe zi chiar si de trei ori
Babytza:f tare poezioara
,
soricelul si pe Tina normal
laura:pe unde esti?cum merge cu diversificarea?eu i-am dat astazi suc de mar +morcov si nu prea ia placut printului
noi am facut baita si am adormit fara sa papam si eu acum tot astept sa se scoale si bantui pe net
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
babymom75 spune:
Leah imi pare rau, dar acum am citit si eu povestea. Monica are dreptate la Polizu sunt cei mai buni neonatologi si au dotarea cea mai de varf pe terapie intensiva neonatala, ca in orice spital civilizat european. Daca e sa aiba sanse bebe, acolo are categoric.
Monica sunt cu sufletul alaturi de tine. Ti-am citit povestea, am plans imaginandu-mi prin ce ai trecut. Iti inteleg perfect durerea. Dumnezeu sa te ocrotesca si sa te binecuvanteze cu un bebe sanatos!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
monica_dicut spune:
babytza,![]()
tocmai vroim sa scriu ca aveti deja o gravidutza da mi-ai luat-o inainte, d'aia imi esti tu mie atat de draga 
Inimioara mergem sa o auzim luni sau marti, tine-ti-ne pumnii ca sunt extrem de stresata. Mi-au disparut absolut toate simptomele si incerc sa ma pregatesc psihic in cazul in care nu bate inimioara lu bebe... nu dati va rog, dar credeti-ma ca vreau sa fiu pregatita pt orice. Stiu ca o sa fie bine de data asta dar e greu rau cu stresu, e groaznic...
Miruna
despre cine vorbesti
? Ma
pentru puiul mic, e bine totusi ca este la Polizu.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
monica_dicut spune:
babymom 
multumesc.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 simodina "obsesia" ta cu alaptatul nu are cum sa-i dauneze Marei, ba din contra. Esti figura! Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Dar acum fara gluma, asa mi-a zis dr-ul la 2 luni cand m-a sfatuit sa-i bag formula si eu am zis ca nu vreau, sa am grija ca obsesia mea sa nu dauneze copilului...A si azi a mai venit o prietena pe la mine cu cupil mic ce a alaptat pan' la 7 luni dar d-aia cu lapte garla si sani plangaciosi si umflati pana in ultima clipa si cand a vazut fentele fetii si tzitzi meu m-a intrebat cum a luat in greutate si daca-s sigura ca am lapte!LE: Cu kk si fi-mea a facut cu mucus des pana acum dar niciodata asa puturos. Banuiesc o reactie la mazare dar nu-mi explicam de ce sunt absolut toate schimbate, adica frecventa, miros, culoare. Scaunul respectiv la Serban era tratat de dr cu analize ( care n-au iesit proaste nici la 3 ani cand a facut diaree urata si kk cu sange de abia am reusit sa-i conving la Babes sa nu ne internesze )+ ceai de menta + lapte fara lactoza dar el era pe alimentatie mixta. Merci de raspuns, o las in pace daca se calmeaza pana poimaine ( ca si azi la pranz am bagat mazare...)
babymom75 spune:
simodina ti-am zis ca doctorii nu se pricep la alaptare! Lasa-le-ncolo de babe ca si io mi-am auzit de-astea la primul copil: ca de-aia plange ca n-am lapte, ca n-o fi "bun" laptele, ca precis nu se satura sau e subtire. PROSTII!!
Bebelusii sa fie sanatosi si sa creasca mari, iar mamaicile tari pe pozitii!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
sabinel spune:
uof, mult mai scrieti
abia reusesc sa tin pasul cu voi.
deja se discuta despre diversificare, ce frumos! noi incercam sa ne lungim cu tzatza pana prin martie daca om reusi, abia apoi mai vorbim despre mancarici de alte feluri.
roxana, super morala poeziei![]()
nerantula
, sper ca gruia e mai bine
nausica, sper sa mai postezi din cand in cand, macar cand doarme ania!
tre sa citesc sa-mi aduc aminte ce voiam sa mai zic.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
simodina spune:
Monica
. Iti inteleg perfect grija, dar sa ai incredere ca de data asta va fi totul bine! Ma bucur mult pentru tine!
Leah din surse medicale, Caritas-ul e o maternitate sub orice critica trebuie sa plece neaparat de acolo. Polizu sau chiar Giulesti, dar sa plece din Caritas!
Muuh ma rog si eu pentru bb mic! Daca e stabil si mai e si la Polizu eu zic ca totul va fi bine 
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici MEYYYYY CINE E GRAVI???? DE LA NOI???? Mami de Karina iubita mult mult de tot |
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.