Sa reevaluam gradinite sectorul 6
Raspunsuri - Pagina 8
LoreUdrea spune:
Se Selenutza vreau sa vorbesc cu tine in particular in legatura cu Gradinita Degetica; adresa mea e loredana.udrea@mfinante.ro. Doresc informatii legate de aceasta gradinita; cine ma mai poate ajuta, o rog sa o faca.Bietelul meu urmeaza sa mearga la aceasta gradinita.
Multumesc frumos!
LoreUdrea spune:
Selenutza vreau sa vorbesc cu tine in particular in legatura cu Gradinita Degetica; adresa mea e loredana.udrea@mfinante.ro. Doresc informatii legate de aceasta gradinita; cine ma mai poate ajuta, o rog sa o faca.Bietelul meu urmeaza sa mearga la aceasta gradinita.
Multumesc frumos!
Stanescu spune:
M-am hotarat sa imi inscriu buburuza la Edy-Amy - deci din septembrie sper sa va pot oferi mai multe detalii.
IOANA_MIRUNA spune:
Hello Vivighe...si Ingrid,
Eu am copilul cel mare la Alba ca Zapada... si l-am inscris si pe cel mic tot acolo...
Nu stiu despre ce schimbari vorbesti, ce te-a nemultumit mai precis.
E adevarat ca patroana e foarte intransigenta si nu... prea e diplomata! Imi place ca spune ce gandeste si face ce crede ca e e bine pentru copilul ei care e si el acolo.
Sincer, nu m-a deranjat ca a dat ingrijitoarele afara! Ma saturasem de unele care se bagau in sufletul meu, ca ... imi iubesc copilul f mult... etc etc... Cred ca s-a sesizat si dansa pentru ca... ne-a dat un mail in care ne scria ca va renunta si la ingrijitoare si la copilul inscris daca mai exista relatii personale intre parinti si ingrijitoare... Pentru mine a fost super!!!! Ma saturasem sa-i dau ingrijitoarei mici atentii pentru ca.... era nedespartita copilului meu.
Eu cred ca aici a luat o decizie corecta! Cel putin eu, am apreciat-o!!!
Altceva... la orice gradinita, indiferent care este... copilul se imbolnaveste in primul lui an de colectivitate. Si fetita mea a contactat tot felul de boli respiratorii... dar medicul nostru de familie ne avertizase deja, asa ca stiam!! Nu am fost prea incantati, dar.... asta a fost! Se putea imbolnavi si cu mine la Mall, sau... in parc!
De fapt, ce te-a nemultumit mai exact? Poate ca ai observat ceva ce eu nu am observat? Te rog sa-mi atragi atentia daca este ceva .... deosebit.
Multumesc!!!
camirovcori spune:
Exista in dr. Sarii - intersectie cu Antiaeriana si 13 sept gradinita Conil ...super gradinita, super personal. Miss MAriana care este sefa acelei locatii (pt ca mai au si alte 2 locatii in Cotroceni) este o doamna de toata isprava care a ajutat la ridicarea continua a nivelului educational al gradinitei alaturi de miss Adela.
Eu recomand aceasta gradi cu tot sufletul acelor parinti care doresc sa isi creasca copiii intr-un mediu profesionist .
micamik spune:
M-ar interesa cateva detalii despre cresele/gradinitele din sectorul 6 si nu numai. Mi-ar putea spune cineva cam cat ar costa pe luna?
miflore spune:
Fetita mea merge la Alba ca Zapada de 3 zile, suntem gradinari cu acte. Si sunt f. multumita, adaptarea a mers foarte bine (sigur ca suntem inca in plin proces dar primul contact a fost pozitiv). Si eu consider ca aici este si meritul educatoarelor si ingrijitoarelor care stiu cum sa vorbeasca cu copiii si cum sa-i ia. Normal ca si eu toata vara i-am inoculat ideea cu cat de frumos e la gradi iar acum culeg roadele. Directoarea mi se pare f. potrivita, stie ce vrea si incearca sa organizeze totul ca la carte. Este agitata in sensul bun al cuvantului, pentru ca toti copiii sa se simta bine si sa vina cu placere, se vede ca face totul din suflet. Cu alte cuvinte ma felicit pentru decizia luata.
Ioana Miruna, de-abia astept sa ne cunoastem, probabil la sedinta cu parintii!
xandra28 spune:
sa inteleg ca este o practica a particularelor, sa se achite luna intreaga, indiferent cat merge/lipseste copilul de la gradi?
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xandra28 sa inteleg ca este o practica a particularelor, sa se achite luna intreaga, indiferent cat merge/lipseste copilul de la gradi? |
Noi achitam pe 15 pentru luna viitoare dar daca copilul lipseste minim 5 zile consecutiv ni se returneaza banii (se scad din urmatoarea taxa).
bulisor spune:
Buna, eu am fetita la gradinita Nicholas de anul trecut, si sunt tare multumita, personal super ok, mancare buna, spatiu verde, mereu invatam lucruri noi si bune.De racit a mai racit, sunt multumita ca nu a facut forme prea grave.Mi se pare putin cam scumpa, iar in timpul anului dc lipseste mai multe zile nu ni se scade nimic din pret.In rest o recomand cu caldura.