Sa reevaluam gradinite sectorul 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulik spune:

Eu am copilul la gradinita 41 si nu sunt multumita. Ar fi multe de spus, pot da detalii daca sunt persoane interesate. Oricum, din cate am observat, conteaza foarte mult educatoarele, grupa, chiar etajul :)Noi nu am nimerit prea bine... Asa ca incercam sa ne mutam. Deocamdata singura care pare acceptabila in Dr Taberei este Junior, dar sunt si altele despre care as vrea sa aflu impresii, de ex Daria si Sf Andrei. Poate cineva sa-mi dea detalii? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meghitz spune:

M-ar interesa si pe mine ceva impresii despre Gradinita 40 din Crangasi.
Vreau sa imi dau copilul din toamna acolo si nu ar strica sa aflu cate ceva, pt ca daca e aiurea acolo va trebui sa ma orientez catre alta.
Apropos, cum trebuie "abordata" problema acolo pt a fi sigur ca prind un loc?!!!... da, ati intuit bine la ce ma refer.. suntem romani, asta e.. altfel nu poti face nimic in tara asta!!
Ideea e ca nu cunosc pe nimeni acolo si nu am nici un fel de "intrare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelante spune:

dar despre cresa din zona militari ce stiti?
are cineva copilul acolo? conditii orice?
cam cand ar trebui sa ma duc sa-ik inscriu daca vreau sa ledau din toamna? credeti ca la un an e mult prea devreme pt socializare, as vrea sa ma intorc la munca si nu stiu daca o bona ar face fata cu 2 copii si de 2 nu cred ca am bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stelante spune:

vreau sa stiu si eu ceva despre cresa din zona militari ghirlandei....
pe undeva prin spate .credeti ca in toamna e prea devreme pt cresa fetiltel vor avea un an , as cam vrea sa ma intorc la munca si o bona nu cred ca s-ar descurca cu ele , iar de 2 nu se pune problema ca nu e buget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenita spune:

Fetita mea este la cresa Militari. Sunt multumita de conditii, de doamnele care se ocupa de copii. Acolo, datorita faptului ca toti copiii fac acelasi lucru, mananca si doarme la pranz mai bine decat acasa.
Singura problema o reprezinta imbolnavirile repetate, ce se rezolva prin tratament cu antibiotic...
Nu a fost foarte dificil sa o inscriu. Trebuie totusi sa mergi din timp, cu 3-4 luni inainte si sa mai revii sa te interesezi...
Insa ma gandesc la faptul ca la un an sunt cam mici fetitele si oricum trebuie sa ai o varianta si pentru perioadele de boala. Eu am dus-o de la un an si 9 luni, nu a fost greu sa se adapteze, a plans putin, 2-3 zile.
Succes in a gasi cea mai buna solutie!
Noi suntem acum in cautarea gradinitei, in septembrie va implini 3 ani. Mi se spune ca pentru gradinita ar fi prea mica, insa la cresa va fi prea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Cresa de pe strada Lavandei este super.Fetita mea este inscrisa acolo inca din iulie anul trecut,si intr-adevar am avut mult de furca in timpul iernii cu racelile dar acum ca a venit primavara am cam scapat de toate cele.Momentan.Doamnele ...............fac si ele ce pot,unele chiar se ataseaza de copii,dar nu prea fac fata la 20 de copii cat sunt intr-o grupa,iar in perioada concediilor este si mai rau ca ramana una singura,noroc ca iarna mai ales nu prea vin toti in fiecare zi.De amenajat au amenajat-o,de-ti vine sa nu mai pleci de acolo.Acum vad ca le face parcul,le-a adus de toate ,casute balansoare mese de lucru,leagane,centru din acela cu topogan,toate pentru varsta lor le fac si foisor,au pictat si cresa cu niste peisaje de te topesti.Chiar ma bucur ca mai prinde si ea pana in toamna sa mai stea acolo.DAR CE FACEM DUPA? Ca in iulie facem 3 ani si o mai tine cel mult pana incepe anul scolar cand incep si gradinitele si apoi...............Asa ca trebuie sa cautam gradinite,deci stie cineva ceva despre o gradinita de stat in primul rand ca nu-mi permit sa o dau la una particulara.Daca poate cineva sa-mi dea o idee,un pont.........sunt numai ochi si urechi!

Multumesc si succes si voua in tot ce intreprindeti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Unde este cresa Militari? Cam pe langa ce? Pana la ce vrasta primesc copii? Irina face 3 ani in ianuarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Buna!Stiti ceva de gradinita Scooby/Doo,din spate de la OMV,de pe bdul Timisoara?Am inteles ca este mai noua.Eu am incercat sa o vizitez dar nu ma incadrez cu programul,iar vazuta din strada mi s-a parut ca nu are curte deloc.Va rog daca aveti copilasul acolo spuneti-mi si mie cum este.Ar fi foarte aproape de unde locuiesc.Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia48

Buna!Stiti ceva de gradinita Scooby/Doo,din spate de la OMV,de pe bdul Timisoara?Am inteles ca este mai noua.Eu am incercat sa o vizitez dar nu ma incadrez cu programul,iar vazuta din strada mi s-a parut ca nu are curte deloc.Va rog daca aveti copilasul acolo spuneti-mi si mie cum este.Ar fi foarte aproape de unde locuiesc.Multumesc!

Erica merge la Scooby de o luna si eu sunt foarte multumita. Motivul pentru care nu vezi curtea din strada este ca aceasta se afla in spatele gradinitei. Nu se poate ajunge in curte decat din interior (ceea ce mie imi place). Noi am oscilat intre Scooby si Curcubeul Veseliei si am ales Scooby deoarece are salile mari, dormitoarele si sala de mese sunt separate de sala de activitati (la Curcubeeu sala de clasa era si dormitor, aveau paturi din acelea care se ridicau), au bucatareasa, asistenta (doctorita vine la inceput de saptamana) si, ceea ce e cel mai important, Erica o place mult pe educatoare. A, si inca ceva: Erica are inca pampers si nu am gasit-o niciodata murdara, nu a facut iritatii iar la masa este ajutata sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia48 spune:

Multumesc mult Lorikay!Trebuie sa ajung neaparat sa o vizitez.

Mergi la inceput