Sa reevaluam gradinite sectorul 6

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alsa spune:

Mrnpopovici, multumesc mult pentru toate detaliile. Sigur o voi vizita, m-ai facut curioasa. Dupa tot ce am vazut in ultimul timp in materie de gradinite particulare, am ramas cu un gust amar. Pare destul de bunuta gradinita, este si autorizata (am verificat , am si eu fixul meu)si nu este nici foarte scumpa. Poate ne scoatem si cu transportul. Si pe mine m-ar interesa la intoarcere.

Unde este gradinita Ingerasii? Am tot auzit de ea, acum nu-mi mai amintesc daca de bine sau de rau. Este in sectorul 5?

Nici eu nu recomand Gradinita Conil din Dr. Sarii. Vazut, plecat. Plus pozitia, cum spunea cineva, in plina intersectie, in spatele unei spalatorii auto (mi se pare, dar nu bag mana-n foc pentru asta, ca cei de la spalatoria auto sunt si proprietarii casei). Spatiu mic in curte si multe altele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

S-a deschis o gradinita noua in Chiajna.Totul este nou si foarte bine organizat iar locatia - la 3 km de cartierul Militari,zona frumoasa,cu verdeata.Pentru mamicile interesate se poate vizita pagina (cu foto):

http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/192-gradinita-particulara-planeta-copiilor-chiajna.html

Merita vazuta!Cea mai buna parere o poti avea dupa o vizita la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

langa piata cringasi s-a deschis o gradinita privata noua: alecos kindergarten.
eu imi duc copilul aici si sunt tare multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoreUdrea spune:

Citat:
citat din mesajul lui selenutza

legat de mesajul acela cu gradinita Degetica din Botanica; am ,,investigat" ca sa spun asa si se pare ca pana la urma nu era vorba despre cei din Degetica.
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar pana nu sunteti siguri despre ce gradinita e vorba nu mai scrieti astfel de mesaje pe forum ca o sa ne imbolnavim de inima.
si intr-adevar nu cred ca exista o gradinita care sa satisfaca pe toata lumea; parerile si gusturile sunt impartite. asta apropo de mesajul cu degetica si cu asistenta; asistenta intr-adevar nu e cea mai prietenoasa persoana din lume, dar nici aroganta nu e; fetita mea e de un an la aceasta gradinita si o recomand cu caldura.

Noi, am fost la Degetica si ne-am confruntat cu tot felul de probleme de sanatate. Acum nu mai suntem, dar inainte sa ne retragem am anuntat conducerea sa le spuna parintilor sa le faca investigatii copiilor si din cate am inteles nu au tinut cont de sfaturile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alacub spune:

Pentru parintii interesati de Gradinita Junior - Fundatia Genesis

Fetita mea merge acolo de 2 ani jumate. Am mai scris despre gradinita pe forum. Eram multumita de mancare, personal, faptul ca aveau curte. Acum cateva zile am aflat bomba ... gradinita se muta in Baneasa ... pe nepusa masa. Ne cer sa punem in balanta drumul dus-intors de 3 ore in trafic cu facilitatile noii locatii (care nu e cine stie ce)
Sunt complet dezorganizati, conducerea/patronii sunt complet dezinteresati de copii. Au lasat de izbeliste toate grupele din cele 2 sedii de pe Valea Cricovului.
Va sfatuiesc sa va ganditi bine inainte de a lua decizia sa duceti copilul la gradinita junior. Nu se stie nici macar ce va rezerva viitorul apropiat.
Gradinita Junior nu mai este gradinita buna pentru fetita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauray1978 spune:

Eu locuiesc in sectorul 6 si nu mi-a placut nicio gradinita particulara de aici am gasit pe un site Listagradinite.ro o gradinita de stat aproape de casa si fetitei mele ii place la nebunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:
citat din mesajul lui alacub

Pentru parintii interesati de Gradinita Junior - Fundatia Genesis

Fetita mea merge acolo de 2 ani jumate. Am mai scris despre gradinita pe forum. Eram multumita de mancare, personal, faptul ca aveau curte. Acum cateva zile am aflat bomba ... gradinita se muta in Baneasa ... pe nepusa masa. Ne cer sa punem in balanta drumul dus-intors de 3 ore in trafic cu facilitatile noii locatii (care nu e cine stie ce)
Sunt complet dezorganizati, conducerea/patronii sunt complet dezinteresati de copii. Au lasat de izbeliste toate grupele din cele 2 sedii de pe Valea Cricovului.
Va sfatuiesc sa va ganditi bine inainte de a lua decizia sa duceti copilul la gradinita junior. Nu se stie nici macar ce va rezerva viitorul apropiat.
Gradinita Junior nu mai este gradinita buna pentru fetita mea.

Cu alte cuvinte, ne-au tras clapa! Pe 30 septembrie am semnat contractul pentru noul an si pe 12 Octombrie am fost informati ca de la 1 noiembrie incepe mutarea in cealalta parte a Bucurestiului. Super-rapizi oamenii!

editez: greseli de scriere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamadoicopii spune:

Ce bine ar fi dak aici si-ar da cu parerea doar parinti de copii si nu si multi din personalul angajat (si nu numai...) al gradinitelor in discutie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mamici, am inteles ca la unul dintre sedii s-a deschis gradinita butterfly. eu vreau sa o inscriu pe piticuta mea la gradi in ianuarie. a fost cineva in vizita la butterfly?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Baietelul nostru are 3 ani si 4 luni si din ianuarie am dori sa mearga la gradi. Suntem interesati si de gradinitele din Chiajna - La bunica si Planeta copiilor.
daca puiutii vostri sunt la una din cele doua gradi, poate ne dati si noua informatii obiective despre absolut tot ce este esential in alegerea gradinitei .
multumim!

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput