Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Laura mironn multumesc si tie. Astazi o sa cumpere sotul batista bebelusului.
Ginye bravospt bb.
Mirtha sarumana si tie.
Andy multumim de info, si a mea face 6 sapt.
Acum sa dam vesti si depre noi. Am fost la Grigore Alexandrescu, cu trimitere#8230;noroc ca am avut trimitere ca altfel ne trimeteau la Budimex ca noi stam in sectorul 4. Bubu a noastra are hernie superior ombilicala. Medicul ne-a zis asa cum spuneati si voi sa purtam un fel de centura, de fapt inel ombilical, si pe la 2 ani mai vedem. Sper sa se retraga pana atunci sa nu ajungem la operatie.
Azi noapte nea tinut de planton pe toti in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

madam otilia sa ne luam de mana. eu sunt cobza. imi curge nasu si tusesc ca naiba si am si un pic de febra.

nicole nu mai are febra insa vad ca tuseste ca si mine - avem secretii in gat de care nu putem scapa usor prin tuse. a inceput insa de aseara sa manance mai binisor, isi intra cumva in programul dinainte de boala

ca sa zic si de bine de nicole ca numai de boli zic: rade! rade maimuta cand te strambi la ea si cel mai tare rade daca ii canti "la cucaracha"
ieri a stat si treaza ceva timp in bouncer (timp in care sor-sa i-a pus diverse cutii de plastic in cap si a pieptanat-o pe fontanela ) si radea la jucaria atarnata in fata ei.

si la culcare o pun pur si simplu treaza si o las asa. azi noapte s-a trezit la 12 si la 7 - papa si apoi pusa treaza in landou, lumina stinsa si nani si mami si nicole. si a mers!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Otilia dulce si sper sa treaca repede infectia cu antibiotic. Durerea te-a mai lasat?
Brie distractie palcuta in Grecia si sa rezolvati fara batai de cap cu pasaportul lui Androniki
Lauramiron si noi avem o jucarie asemanatoare cu a Ecaterinei si e tare incantat Strumficu de ea

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata mamicutelor!
Otilia imi pare rau sa te aud bolnavioara! Bine ca te-ai dus la medic! Multa sanatate si refacere cat mai rapida!
Brie drum bun si distractie placuta!
Alra si zi asa...rade pitica , draga de ea! Cum se mai simte? Tu am inteles ca esti racita? Muuulta sanatate, aveti grija de voi!
Mav ce mai faci, esti ok? Un dulce pentru Antonio!
Babyzapi multumesc pentru vestile cu privire la Dea!

Ca tot s-a vorbit atat de creme, vreau sa va intreb si eu ce crema credeti ca este mai buna sa folosesc pentru Luca. Are de ceva vreme pielea foarte uscata, aproape ca la inceput, doar ca nu mai are cojite. Am un ulei spray de la Mustella pe care-l folosesc la masajul de dupa baita si am mai folosit crema de galbenele. Acum, nu mai pare sa fie ok nici una dintre ele. Cu ce crema i-as putea reda supletea pielii?...parca e babuta acum... Precizez ca nu are bubute, iar pielea este sanatoasa.

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Eu sunt cam obosita ca m-am culcat la 2 noaptea, am gustat linisteaaa de am uitat sa ma mai opresc si plus iubi e racit asa ca de 2 zile si 2 nopti numai eu am grija de Strumficu...cel mai greu e noaptea...

Alra multa sanatate si tie si lui Nicolle, sa scapati de tuse. Laura i-a facut freza ieri bebelinei? a facut o freza funky sau una cuminte?
Isaelena sa dea rezultate centurica pt buricut si sa scapati de griji.

SI pozele prelucrate care le-am facut aseara, uite aici :

http://good-times.webshots.com/photo/2558604800104281140OwQisl

http://good-times.webshots.com/photo/2788230530104281140dglKTf

http://good-times.webshots.com/photo/2917296860104281140bqxexi

http://good-times.webshots.com/photo/2219735590104281140ELGoHA

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Amalia si bebicu meu are pielea uscata chiar si unde nu are bunite si imi place cu ii face pielea crema trixera de la avene. Este o crema de intretinere a pielii, nu de tratare bubite sau alte chestii si sa aveti o pielicica fina fina si supla.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Babyzapi au iesit super pozele, n-ai muncit degeaba!
Multa sanatate sotului!
Crema asta se gaseste in ori farmacie? Saru mana pentru ajutor!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Amalia si bebicu meu are pielea uscata chiar si unde nu are bunite si imi place cu ii face pielea crema trixera de la avene. Este o crema de intretinere a pielii, nu de tratare bubite sau alte chestii si sa aveti o pielicica fina fina si supla.

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Amalia, poti incerca si Mustela Stelatopia, crema emolienta. Este ceva mai ieftina decat Avene Trixera si foarte buna, am dat-o eu pe Anastasia si are fata curata-curata, si doctorita s-a mirat (ea imi recomandase Fluocinolon).

Alra, tocmai ca nu au un program de masa facut de mine, ei se scoala si plang, cauta cu guritza etc., dupa care nu mananca cum ar trebui, mai ales Anastasia. Uite si acum raducu plangea de foame tare-tare si a mancat in prima 70 ml, dupa care a adormit... se chinuie mama sa-i mai dea, dar la el nu trebuie insistat prea mult ca daca mananca surplus fatza de ce-i trebuie lui, regurgiteaza.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Babyzapi au iesit super pozele, n-ai muncit degeaba!
Multa sanatate sotului!
Crema asta se gaseste in ori farmacie? Saru mana pentru ajutor!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Manumanu multumesc pentru sfat! Pe fata nu folosesc nimic, il spal doar cu apa. Crema vrea s-o folosesc pe pielea corpului. O sa-l rog pe sotul meu sa caute astazi prin farmacii.

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Amalia, poti incerca si Mustela Stelatopia, crema emolienta. Este ceva mai ieftina decat Avene Trixera si foarte buna, am dat-o eu pe Anastasia si are fata curata-curata, si doctorita s-a mirat (ea imi recomandase Fluocinolon).

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai madam Alina, sa ne ... asa in norocul nostru. Eu am tot tusit saptamana trecuta, cand am scapat de tuse, m-a luat urechea. Ana a venit cu tusea de la gradinita si am luat-o si eu.

Si bubulina mea zambeste la "ng, oooo, cucu", asa am reusit sa-i fac poze zambind.

Babyzapi, nu m-a lasat deloc durerea ca de abia ce am cumparat antibioticul si l-am luat, la ora 10 s-a deschis farmacia de langa noi . Iar paracetamol nu as lua pentru durere daca am inceput cu antibioticul.
M-am uitat la poze, s-a facut baiat mare Rafael si ma bucur ca acum are obrajorii frumosi, curati si roz.
Amalia, eu ii dau cu un ulei gras de la Sebamed.
Isaelena, eu i-am rezolvat buricul iesit in afara si neuscat bine cu pansament cu rivanol. Asistenta mi-a spus sa-l las liber dar nu mai trecea si tot iesea in afara, cum am pus pansament cum s-a rezolvat, a fost bine ca a apasat pansamentul putin pe el. Poti vedea poze cu buricul la baita, numai ca trebuie sa fii logata ca am parolat albumul daca am pus poze cu ea dezbracata.
Brie, cum sa nu poti iesi cu ea din tara, are certificat romanesc, ii poti face si pasaport individual sau daca vrei sa fie cetatean grec poti iesi cu ea din Romania pana in Grecia cu titlu de calatorie. Nici Elisa nu are pasaport dar are voie sa calatoreasca inspre tare de origine cu acest titlu de calatorie plus certificatul romanesc. Distractie maxima la munte.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput