As ruga o parere !
Buna...
as vrea sa va intreb ce parere aveti de faptul k am 2 teste barza slab pozitize(adik a 2 a liniutza este ff pala ).......si valoarea BHCG este de 2.
UM a fost pe 31 dec.......deci ar fii cam o sapt DPO ( dupa mine ar fii k am ovulat in ziua 16...deci pe 15 ian )
nu as vrea sa ma bucur degeaba
multumesc!
Raspunsuri
unboticutz spune:
arianna, in ce zile ai facut testele?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
unboticutz spune:
vroiam sa stiu de fapt daca ai facut intai bhck si pe urma barza sau invers..
nu stiu exact cand se incepe productia de bhcg, cred ca la implantare, si atunci e posibil sa nu fi ccrescut cine stie ce. ciudat e ca barza in niciun caz nu ar trebui sa fie pozitiv la 2mUi cat arata testul de sange..
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
vrmoana spune:
Ia uite la ea. Lucreaza pe sest. Face teste si nu spune la nimeni. Draga mea daca a iesit si a doua linie, chiar pala, e
. Gandeste-te ca nu e decat ziua 7 DPO. Mai fa test si zilele urmatoare sa te convingi pe deplin.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/P5dyp2.png
Arianna_M spune:
am facut testul barza...si apoi beta....![]()
Oana....
.....nu lucrez pe sest.....![]()
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui unboticutz vroiam sa stiu de fapt daca ai facut intai bhck si pe urma barza sau invers.. nu stiu exact cand se incepe productia de bhcg, cred ca la implantare, si atunci e posibil sa nu fi ccrescut cine stie ce. ciudat e ca barza in niciun caz nu ar trebui sa fie pozitiv la 2mUi cat arata testul de sange.. Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 sa nu-i uitam! ![]() |
Am gasit asta pe net....
"Upon conception, a woman's body starts to produce a "pregnancy hormone" called Human Chorionic Gonadotropin, commonly referred to as hCG. hCG production begins approximately 8-10 days after conception when the embryo starts to implant itself into the uterine lining (implantation). "
deci ar trebui sa sper....
cu 2
!!!http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
pufoasalaura spune:
draga arianna, daca ai facut cumva vreun tratament de stimulare ovariana(gonal,puregon,clomifen, si ai facut test de sarcina la 1-2 sapt,este posibil ca testul sa fie fals pozitiv.nu te mira exista aceasta denumire si, din pacate, am experimentat-o si eu.
bhcg din sange poate determina varsta sarcinii cam dupa min.14 zile de la conceptie si este cea mai sigura metoda de a afla daca e sarcina sau nu.succes si vesti sigure....si bune sa aflam...
felix76 spune:
Arianna, daca ai facut cumva pregnyl pentru spargerea foliculilor atunci cele doua liniute ar putea aparea de la acesta. Si eu am patit-o numai ca in z13 de la ovulatie...
Daca testul a fost barza, asta face a doua liniuta asa-zisa de uscare, care apare dupa vreo 15 minute de la efectuarea testului. De aceea este bine sa citesti rezultaul testului in timpul specificat pe test.
Daca le excluzi pe cele doua, s-ar putea sa fie cu ochisori, ceea ce iti doresc si eu! Mai repeta beta in cam la 10 sau mai bine 12 zile de la DPO.
Succes,
Felix
Arianna_M spune:
Multumesc pentru raspunsuri.....
nu am facut nici un tratament de stimulare......singurul medicament pe care il iau este acidul folic.
pe 6 ianuarie eu am facut laparoscopie......eram in ziua 7 a CM-ului....iar la o sapt cand mi-a scos firele ne-am apucat de treaba.....![]()
![]()
testul este barza.....iar a doua linutza a aparut dupa 5-10 min maxim.
iar beta am facut-o la 7 zile dpo.....am sa mai repet sapt viitoare.....
dim. am facut din nou test cu primul pipi....a iesit si a doua liniutza ....dar ceva mai pala k aia de ieri......
exista posbilitatea sa fie extrauterina???
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
AILEN spune:
Arianna_M, Testul de urina, si in cazul unei sarcini extrauterine, se pozitiveaza la fel ca în cazul unei sarcini normale. Daca ar fi fost sarcina extrauterina din CM-ul anterior (fapt ce ar explica pozitivarea testului la doar 7 zile dupa ovulatie) ti-ar ar fi fost depistata la operatia laparoscopica din 6 ianuarie. In concluzie nu iti fa ganduri degeaba! Eu am avut o sarcina extrauterina la care, in prima luna mi-a venit menstra peste. Luna urmatoare nu mi-a mai venit.Am facut un test de sarcina in ziua in care trebuia sa vina menstra, iar linia de test a aparut in prima secunda si mult mai inchisa la culoare decat linia de control. Te astept cu vesti bune si sper sa te inscri la ”Gravidute dupa laparoscopie” #537;i sa ma duci si pe mine acolo cu tine desi sunt constienta ca pt mine e ceva mai greu sa ajung acolo.