Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
serbanica spune:
Sarut pepenimea.Eu am avut o noapte agitata cu concert ca sa atipesc si eu l-am culcat cu mine in pat.A facut febra 38.4 azinoapte si ce e mai rau e ca au venit gramada adica dinti si vaccinul.Acu doarme dar cred ca nu mult si eu am intrat putin sa va salut sa zic LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi.Sper ca miine e mai bine ca sa pot sa va citesc din urma.
iriss27 spune:
Am intrat sa ma declar ca sunt in delir!!! David a mancat un castronas de legume cu mar. Modificarile au fost:
- scos telina de tot
- piureul facut cu furculita (mi-a fost lene sa mai spal blendarul)
- pus 1/4 mar ras, acru
A mancat tot si alerga cu gura dupa lingurita!!
Acum ma duc sa calc ceva repede ca la 5.30 imi vine o prietena in vizita, sa mai stam la o barfa. Sunt cam devorbita 

Tot uit de ceva timp, CUM NAIBA VA PLACE MANGO?? O fructa mai naspa nu cred ca exista, ba da, fratele lui avocado ... amandoua au gust de dero sau de UZO
Am luat unul jumatate rosu si restul verde. Nu am curaj sa ii dau lui Dav. MI-a amortit si o parte din limba cand am mancat 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
Mitzi76 spune:
Hello!
Iriss vezi ca am pus o poza cu mine in album.
Camuflat legume La Luca trebuia sa camuflez carnita cu banana. La David nu a fost nevoie, caci era mancau si ma stia tot blocul cand ii pregateam papa, ca nu avea rabdare si urla, oricat de devreme m-as fi apucat de pregatiri. La Toma vad ca iarasi nu e nevoie de camuflaj, baloteaza ca Purci a lui Ooka.
Ileanna, mortal ochiosul mic!
Ariadna felicitari la balotat! (mie imi placea stilul tau) Eu cartoful il trec prin sita mai rara si nu iese asa gumilastic.
Ankalaura sa stii ca sunt total de acord cu ceea ce ai spus. Eu una chiar ca sunt printre ultimele venite si nu as fi avut cum sa fac ceea ce s-a facut. Nici nu ma intereseaza ce a fost, dar ma intereseaza sa nu se mai intample. Si eu am aici pozele cu pepenasul meu si am scris multe lucruri despre mine.
Anka, hai ca m-am speriat rau cand am citit, am crezut ca ti s-a intamplat ceva!!! Eu am vazut la Sell o veverita. fugea saraca printre baxuri...
Serbanica si Davidu meu a facut la vaccinul de sase luni febra mare o saptamana si avea si doi dinti pe iesitelea. Sper sa treceti mai repede peste asta!
Iriss m-am stricat de ras la faza cu mango. Mie mi se pare ca are gust de pastarnac dulce!
NoiNu prea vrem sa dormim ziua, si cand vrem nu putem din cauza de bormasinist care nici acum nu s-a potolit. Ne iese si dintosul doi si suntem maraiti rau. Mancam foarte bine, in jur de 180-200 ml de orice. Masa de cereale are 230 ml. E un gras, are niste copanele... Tati ii zice elefant. E cel mai gras dintre cei trei cand aveau aceeasi varsta. Seara adoarme cu foehn si leganat, caci tati si-a sters din greseala muzica din mobil. Vocifereaza toata ziua si zice tot felul de silabe. Sta pe burta si urla daca nu il intorc. Luca s-a mai calmat cu gradi si sper sa nu mai repetam ce a fost. Davidu se joaca mereu cu Toma si asta mic e lesinat dupa el!
Cam atat deocamdata
Va pupa mama!
tuchi123 spune:
toate mamicile si bebelusii lor
Este un sentiment minunat sa fi mama...
Ei bine, acum avem colici si suntem mofturos.
Va multumesc pt. tot si va doresc tot binele din lume
Bogdan Gabriel
Doamne ajuta
maitreyi spune:
tuchi crestere usoara mamico 
ariadno m-am calmat
it wasn't me nici la faza asta
da' oricum, chiardaca s-a mai mentionat aici, pls haideti sa nu mai amestecam messu' cu forumu' 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
Bai nene. Ia hai ca m-am plictisit de cand ne invartim in jurul cozii. Macar de data asta is fericita ca pot lumina noul mister pe care il vehiculeaza ariadna. Si imi pare rau ca am fost pe drumuri azi si o fac abia acum.
Eu sunt "persoana" de data asta. Cea care "ti-a dat-o in barba.
Dar ce treaba are o discutie in care noi (pardon, tu) ne-am injurat pe yahoo messenger intr-o discutie privata ... cu toata lumea de aici???!!! De ce trebuie sa faci scandal public din orice, si orice chestie trebuie sa afecteze pe toata lumea de aici si sa strice toata atmosfera? Daca mai era ceva de stricat ... Ce treaba au ele cu faptul ca NOI DOUA ne-am certat?
Booon. Si daca tot ai decis ca SI ELE au treaba, de ce nu spui fata mea? De ce dai tz-shpe mesaje ca dom'le sa vedeti, o "persoana" care nu e cine am crezut ... da' nu spun cine ... Si le lasi sa inceapa cu "da' am fost eu?", "da' eu nu am fost", "dar te rugam spune-ne cine" si tu de colo, pai sa vedeti ... nu trebuia sa spun, ahhhh sunt double fraiere etc etc
Ce e nene tot circul asta pe care il intretii de 1 luna de zile aproape???
Ei, atunci intru eu si spun ca DE DATA asta despre mine este vorba. EU am intrat pe mess shi in prima faza i-am spus lui Mada_mxm ca ea este foarte iubita si respectata aici si ca eu nu cred ca are nevoie de avocati precum ariadna, care nici macar nu o reprezinta. Pt ca ea (Mada) este o persoana eleganta iar ariadna nu. I-am zis ca nu are nevoie de nici un fel de avocati aici la Scutece pt ca toata lumea (1000%) o iubeste si o respecta si pentru asta este numai si numai meritul ei, al felului ei de a fi si al timpului pe care l-a dedicat pentru noi.
In timpul acesta, o luasem si pe ariadna pe mess (satula complet io, de la faza cu albumul lui Mada cand iar incepuse paranoia). Si ii spuneam fix ce am de spus: ca nu e ok ce face!!! Ca intretine scandal de saptamani (de cand a inceput cu moni_or). Si ca daca exista cineva ce face glume proaste aici (cu comitet si album si etc) EA este cea care ii da satisfactie si motiveaza aceasta persoana sa continue.
Timp in care Mada ii da ariadnei copy-paste (ori ii povesteste, nu stiu) ca ziceam eu.
Ariadna imi dedica o propozitie continand the F word, iar io o sterg din lista si ii dau ignore.
Nah
Despre asta a fost vorba. Ca de data asta ... puteti sa stiti, depinde de mine.
Ariadna, este clar ca noi 2 nu avem ce vb si nu vad nici o pb. Nu suntem casatorite, shi chiar daca am fi, pana si asta are rezolvare fara scandal si fara F-uri.
Daca mai e cineva care nu vrea sa vb cu mine, e dreptul lui si e foarte posibil sa aiba si dreptate. Eu raman aici, si nu mai am de gand sa emit mesaje pe tema asta, ci sa ma incapatzanez sa vb de lapte si kaci pana cand se va vorbi iar numai despre asta.
Pentru celelalte fete care nu au nimic de aface cu tot ce a fost aici, IMI PARE NESPUS DE RAU SI IMI CER SCUZE FATZA DE VOI. Daca aveti reprosuri si comentarii legate de atitudinea mea, va rog sa imi dati PM ... imi foloseste sa stiu mai multe despre defectele mele, si multumesc anticipat pentru orice PM, orice ar contine.
Eu nu mai postez nimic de genul asta INDIFERENT ce se va comenta legat de mine. REFUZ sa intretin aceasta atmosfera de 2 bani iar acest mesaj a avut doar rolul de a clarifica "ultimul mister". Daca as fi putut sa le clarific pe celalte as fi facut-o.