Aspirante cu vechime "medie" (22)
Raspunsuri - Pagina 16
kitzy spune:
Neata!
Anca m-am uitat si eu la filmulet,e super tare, ai o fetita superba, sa-ti traiasca!
Gabitzule da ce bine arati....iti prieste statutul de mamica
si ce buburuza mica ai
pe langa Diana mea e asa de mic
da e foarte frumos si dulce, mi-au placut mult pozele cand dormea pe burtica lui buni sau la tine pe piept, imi aminteste de cand era Diana mica si dormea asa pe pieptul meu
mai face si acuma asa cateodata da e greeeeaaaa ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
anidaz spune:
Fetelor trebuie sa va cer parerea fiindca acum chiar sunt disperata.In poza de mai jos este testul meu facut azi dimineata imediat dupa ce a aparut liniuta la 7-8 minute ,deci in termenul de citire.De ce acum cand este uscat a ramas doar o umbra abia vizibila,iar atunci cand era umed se vedea destul de bine.Sa fie oare o noua speranta spulberata ?
http://i221.photobucket.com/albums/dd196/indra_055/BILD1080.jpg
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
anidaz spune:
Problema este urmatoarea: am avut menstruatie 1 zi ,dimineata m-am trezit cu o sangerare destul de abundenta de un rosu deschis.Apoi,nu a fost scurgere de sange curat lichid,de fapt toata ziua a curs ca un albus rosu transparent,of nu stiu daca intelegeti ,deci era sange alunecos si cu bule de aer ca balonasele de sapun,de un rosu si mai deschis.Nu maro,nu negru ,nu cheaguri,nu gros.
In z2 ma asteptam ca intotdeauna sa schimb vreo 3 tampoane.Ei bine nu am schimbat niciunul ,fiindca am ramas cu ce a curs la prima ora,adica o pata ,iar in z3 dimineata,tamponul meu era alb.
Sanii sunt mari si tari ,doare putin in partea stanga daca apas mai tare,si in fiecare seara continui cu greata indiferent ce bag in gura,colul meu a disparut ,nu mai ajung deloc la el ,si nici urma de sange.
Am intepaturi,parca ma pisca ceva prin partea stanga,si aseara am gasit din nou o pata pe chilot cu centrul roz aprins si marginile transparente.
Iar acum dimineata testul care arata si a doua liniuta ,acum are doar umbra aia abia vizibila.Noroc cu foto ca altfel as fi zis ca am avut halucinatii.

Bazar pentru Andrei
O noua incercare
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anidaz Problema este urmatoarea: am avut menstruatie 1 zi ,dimineata m-am trezit cu o sangerare destul de abundenta de un rosu deschis.Apoi,nu a fost scurgere de sange curat lichid,de fapt toata ziua a curs ca un albus rosu transparent,of nu stiu daca intelegeti ,deci era sange alunecos si cu bule de aer ca balonasele de sapun,de un rosu si mai deschis.Nu maro,nu negru ,nu cheaguri,nu gros. In z2 ma asteptam ca intotdeauna sa schimb vreo 3 tampoane.Ei bine nu am schimbat niciunul ,fiindca am ramas cu ce a curs la prima ora,adica o pata ,iar in z3 dimineata,tamponul meu era alb. Sanii sunt mari si tari ,doare putin in partea stanga daca apas mai tare,si in fiecare seara continui cu greata indiferent ce bag in gura,colul meu a disparut ,nu mai ajung deloc la el ,si nici urma de sange. Am intepaturi,parca ma pisca ceva prin partea stanga,si aseara am gasit din nou o pata pe chilot cu centrul roz aprins si marginile transparente. Iar acum dimineata testul care arata si a doua liniuta ,acum are doar umbra aia abia vizibila.Noroc cu foto ca altfel as fi zis ca am avut halucinatii. ![]() ![]() ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma. Bazar pentru Andrei O noua incercare |
Poate a fost facut prea devreme si hormonul nu e destul de concentrat. Mai repeta testul si maine, ca dupa ce descrii ar trebui sa fii foarte insarcinata... si implantarea nu se produce intr-un singur pas - pac, intepatura si gata, ci dureaza un pic, poate de aceea apar pete rosii repetate... medicul ce zice?
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Daca va spun eu ca anul asta fac copil!!!!!
anidaz spune:
Arde testul l-ai vazut?
Medicul nu zice nimic pana luni ca abia atunci pot merge la el,nici beta n-am unde sa fac azi.Cert este ca liniuta a fost acolo,

Bazar pentru Andrei
O noua incercare
arde2010 spune:
da l-am vazut. Se vede clar liniuta, nu ti s-a parut. De aceea cred ca trebuie repetat, poate creste concentratia de hormon si se va vedea mai bine. Ce fel de test e?
Si de fapt in ce zi esti si a cata e DPO?
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Daca va spun eu ca anul asta fac copil!!!!!
anidaz spune:
Este test Minut,acesta mi-a fost recomandat de medic fiindca cica merge mana in mana cu valorile la beta-hcg.Nu mai stiu ce zi sunt DPO,fiindca cm mi-a venit la 30 de zile in loc de 28 si am zis m-a tinut 1 zi,practic.Luna asta am prestat liber fara monitorizarea ovulatiei.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
claudinna spune:
neatza!
pushi, super!! o sa fie bine!
anidaz, se vede liniutza si probabil ca petele au fost de la implantare. nu te stresa, ca si simptomele sunt de gravideala!
felcitari!
anca, suuuper tare maria ta. imi place de ea de mor! acum am vazut si eu mai multe filmulete. distractiva rau!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Arianna_M spune:
Adina.......![]()
![]()
cam asa se vede si la mine........dar in poza ceva mai slab de aia nu am pus-o......![]()
eu zik k e cu ochisori.....![]()
felicitari !!!!
cu 2
!!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
claudinna spune:
ehehe, Arianna si tu pleci al odisee!
Gabitza, ia uita-te aici si aici
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)