America (143)
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:
e dop mai fetelor
ca e ca si ala de sapt trecuta ,dar mi-a zis docrita ca nu l-am eliminat tot ,o fi simtit ea la control
. mi-a zis ca dopul se poate elimina complet si pana la 2 sapt. eu am numai 1 sapt si 1 zi![]()
acum vorbesc cu pitica mea sa vine duminca,pana atunci o mai las
da pe 25 sa vina,ca asa vrea ma-sa![]()
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
CRISMIR spune:
LISA,nastere usoara!
...sper sa nasti pana la 40 de saptamani,nu stiu de ce,dar eu asa simt ca ar fi bine,am eu un fix
..

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CamiM spune:
Seara buna si de la noi!
ma duc sa citesc si stau cu pagina gata de conspect:
Mai intai ma bucur sa aud ca cei mai multi copilasi bolnaviori se simt mai bine si le urez si eu multa sanatate in continuare!
Miere ce ma bucur pentru voi!! Somn usor cat de mult poti cand doarme Aidan ofcors.
Da-i sa suga la cerere si nu uita sa papi bine si sa te hidratezi, astea + odihna o sa asigure lapte suficient.
Lisa hai ca mai e putin.. pana luni eu zic ca esti gata cu bebe in brate.
Acsor merci de raspuns.. mai ce familie faina..tot respectul. Si sper ca deja te simti mai bine.
Adriuta felicitari pentru dintocii proaspeti. cat priveste energia secretul este..xxxxxxxxxxxxx![]()
Sabina foarte frumos zis..bravo!!
Ramona m-am prapadit de ras cand am citit despre "concert".. si pe mine ma chinuie talentul din cand in cand..cand era mai mica Sofia imi spunea sa tac..
acum cred ca s-a obisnuit si ma pune ea sa ii cant..deja ma ia peste picior cred eu![]()
![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
AB spune:
Irina acum m-am uitat si eu pe poze. Sunteti niste frumosi si destinsi.
Mi-a placut o poza cu "Erau furiosi" :))
Noi stam in Long Island, Suffolk county dar ne deplasam cam greu cu cei doi copii (5 si 3), dar daca mai faceti asa excursii prin LI poate faceti vreun popas si pe la noi. V-a placut Montauk? Noi ne-am amuzat anul trecut si am facut cu copii turul farurilor din LI in zilele de challenge cand erau toate deschise.
AB spune:
Puii sanatosi ce mai fac?
Eu vreau sa-i iau la ski cand revin din .fr. De unde sa le iau costume? Dar bocancei, skiuri au de inchiriat sau cu materialul clientului?
Io azi am lucrat
... M-am deplasat strangand din falcute ca m-am cam privat de vicodin ca sa pot merge cu masina.
Pustiul n-are nas prins. El si-a facut amigdalele cat prunele si o duce spre o ureche... in fine. Noapte lunga.
Si cumparai o sticla de sampanie... de baut cand mi se-ntoarce vacantierul si termin cu substantele controlate Motivul: si-o pierdut fatuca primul dinte
Uraaaaa! Cand ma gandesc cat m-o chinuit pana i-or iesit imi vine sa ma plang la Protectia Consumatorului de asa scurt termen de functionare![]()
Lisa vorba sotului tau... tu umbli cu dopul dupa tine
.
Miere multa odihna, fii relaxata cu alaptatul si s-o tina tot asa bb Aidan!
Panterutzo nu prea reusesc fara hap-uri. Am totusi ditamai cusatura peste trei dinti. Am incercat fara dar nu merge... deja cum trec patru ore urca presiunea si dupa ce-l iau trebuie vreo 15-20 sa-si faca efectul. Si asa iau unul la 8 ore ca altfel imi pluteste neuronul.
Altfel nu iau calmante. Vicodin iau la operatiile periodentare, am luat cu o piatra la rinichi cat o eliminam si la o mastita.
Ciuf multam de lamuriri. Nu-l folosii inca dar cumparai. Fatuca s-a dres inainte. Azi a fost chiar la scoala si cantat la "recoder"
Andrada distractie placuta intre cocktailuri si tapas.
Ramona super ca-i mai bine. Si si eu ma inscriu in corul "magaritzelor". Si tot cu mine canta copii cantecelele. Saracii or sa se planga in adolescenta ca i-am traumatizat![]()
Cami e greu sa-mpaci uneori diversitatea... dar macar nimeni nu are un traseu impus sau asteptat pentru copii ![]()
mihutza11 spune:
Cami multumesc de raspuns!
Lisa nici eu nu i-am pus inca cercei fetei, desi stau bine mersi in cutiuta.. la spital nici vorba sa puna.. dar la pediatra chiar nu m-am gandit.. chiar o sa intreb cand mergem la control..
mama ce de mag rom in NY.. eu aici nu am vazut.. sau ma rog, nu stiu eu.. stiu de unul polonez care e chipurile cel mai aproape, dar tot am ceva de mers.. mai toate sunt mai in Nordul PHX.. deh..
Adriutza aici l-ai vazut pe AXL? e din PHX? si voi vreti in LA? poate ne lipim
si dintzi ne durerosi sa aveti!.. la noi tot chelie in guritza..
Miere bine ati revenit acasa! hai ca incetul va intrati in program..
Lisa eu am nascut la 40s si 5 zile, desi se zice ca fetele sunt mai grabite.. uite ca a mea a vrut sa mai stea la dospit.. am nascut natural cu epidurala si a avut 8 lb si 54cm.. o lungana.. de parca nu ar avea cu cine semana ![]()
irina ce pozeaza Alexia!
parca mi-o imaginez si eu pe a mea peste cativa ani..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
blackpanterro spune:
Ca tot vorbeati acum cateva zile de soti si ce fac ei prin casa...nici al meu nu face prea multe in schimb in fiecare vineri pregateste o cina romantica si un film.
Aseara am servit asta
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-01-23/22:33:11 - pass aidany627 , prezentarea e foarte importanta pt el :) , si ne-am uitat la The Strange Case Of Benjamin Button, un film superb cu o coloana sonora minunata, am si plans de cateva ori.Isi merita nominalizarile la Oscar.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro Ca tot vorbeati acum cateva zile de soti si ce fac ei prin casa...nici al meu nu face prea multe in schimb in fiecare vineri pregateste o cina romantica si un film. Aseara am servit asta http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-01-23/22:33:11 - pass aidany627 , prezentarea e foarte importanta pt el :) , si ne-am uitat la The Strange Case Of Benjamin Button, un film superb cu o coloana sonora minunata, am si plans de cateva ori.Isi merita nominalizarile la Oscar. ce bine arata ![]() ![]() Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
adrianaloy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blackpanterro Ca tot vorbeati acum cateva zile de soti si ce fac ei prin casa...nici al meu nu face prea multe in schimb in fiecare vineri pregateste o cina romantica si un film. Aseara am servit asta http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-01-23/22:33:11 - pass aidany627 , prezentarea e foarte importanta pt el :) , si ne-am uitat la The Strange Case Of Benjamin Button, un film superb cu o coloana sonora minunata, am si plans de cateva ori.Isi merita nominalizarile la Oscar. Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005) A ticket to hell has never been funnier "If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful. If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent. If he is both able and willing, then whence cometh evil? If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious |
wow- ce frumos
si ce bunatate de mancare.
Ce dovada de dragoste vrei, mai mult de atat?M-a anuntat si sotul meu ca a facut niste rezervari de Valentine's day. Eu, repezita intreb- da' babysitter avem? dezumflat imi zice ca astepta o reactie de bucurie/multumire de la mine, nu o intrebare asa grea
...Irina- am vazut pozele, Nice to meet you! sunteti frumosi cu totii si veseli si jucausi.
AB, si sotu' a avut operatie de asta la dinti+bonegraph. Lua niste calmante care parca-l drogau, i se umflase falca si nu putea sa manance mai nimic solid. A slabit vreo 10lbs intr-o sapt. Culmea era ca plecasem in concediu, la Disneyland si din cauza irascibilitatii lui a picat pe mine sa ma ocup de copiii, sa ma dau in tiribombe, rollercoasters, etc. Acum trebuie sa se programeze la implants.
Lisa- haide mami, cu curaj. Eu zic sa incerci sambata seara cu niste sex. Si eu statui pe bara de la 6 luni(am avut serclaj), mi-a scos firele si dupa 2 saptamani nici gand sa nasc, asa ca nu a trebuit sa-mi spuna doctorul de 2 ori ca sexul e o cale naturala de inducere a nasterii...
. Asteptam vesti duminica! nastere usoara