America (143)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui bAly

Lisa, daca chiar te grabesti sa-ti vezi bebelina, roaga-ti sotul sa te ajute .......da rezultate de obicei

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Hai mai... sa-l roage?

Lume multa, oameni putini

Era un 'roaga-ti' de genul....

Eu stiu ce o fi in capul 'sarmanului' barbat. Unii zic ca nu vor sa-si deranjeze puii in culcus. La noi nu a fost cazul sa apelam la asa ceva pentru ca aveam contractii 'dupa' mult prea devreme, si am renuntat la sporturi de astea extreme de prin sapt a 24.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

noi am renuntat la din sapt 20,nici nu mai stiu cum se face...acum cum va vede cu burtica...fuge de mine,a zice ca sunt nebuna daca ii zic sa afcem ceva

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

conchita, bine ai revenit!

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am glumit cu "roaga-ti". Chiar Lisa, poate faci un exercitiu de memorie.

Mergi la inceput

mai fetelor,eu nu ma stresez ca trec de termen.nu as prea vrea asta ca sa nu fie bb prea mare si sa nasc greu(vezi Miere). doctorita mea nu vrea sa ajung la cezariana,eu nici atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sabina, multumesc mult, este exact asa cum ai spus, plange cam dupa o ora, dar perseveram, perseveram.

Am iesit ieri din spital, suntem nedormiti si vai de noi, bebe doarme ziua si noaptea e f activ, la fel ca in burtica, dar nu conteaza, important este ca e sanatos. Azi am fost la pediatru, a luat in greutate, a depasit scaderea fiziologica si are mai mult cu vreo 100 de grame. Arata excelent, reflexe, absolut totul normal.

Lisa eu mi-am violat barbatul in sapt 40 si degeaba, tot nu s-a declansat nasterea!

Aaaa.....si sa ma laud un pic,am slabit 12 kg intr-o saptamana. Mai am restul de 14-15:))), dar am vazut ca e trece ziua si kilogramul..

Mai voiam sa raspund cuiva, dar am uitat...ma duc sa citesc in urma si revin.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

ii pare bine sa aud vesti bune de la tine Irina!
eu nu am ce sa violez ca nu ma lase sa ajung acolo. oricum,incep sa ma dezumflu. imi pierd si optimismul...e asta e! nu vreau sa va prost-dispun!
o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, bine ca ne-ai scris si sinteti bine. Felicitari ca perseverezi cu alaptatul.
Va reglati voi cu toate, acum abia apucati sa va cunoasteti mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miere bine ca sunteti bine acasa, restul trebuie doar rabdare si perseverenta. Asa e la inceput dorm ziua si noaptea incepe distractia , noi ti-am tot zis sa dormi cit poti . Kg pleaca ele repejor mai ales daca alaptezi.
u si take care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinanc spune:

Va multumesc la toate pt. raspunsuri.Chiar zilele acestea am sa completez formularele si le voi trimite la parinti.am mari emotii ,nu ma mai facut niciodata chemari pana acum,sunt de 6 ani aici si e prima data cand ii chem pe ai mei.Sper sa merga totul bine,ca mult ne-am bucura mai ales fetita noastra Alexia sa vina bunicii la noi(acestia suntem noi,daca vreti sa ne cunoastetihttp://picasaweb.google.com/irinaalexia9)
MIERE-ma bucur tare ca suntei bine acasa la voi.iti spun si eu ca si fetele odihneste-te cand doarme puiul este ff important.v-am vazut fotografiile si sunteti atat de frumosi.va doresc muuulta sanatate !!

LISA-si eu am nascut la 2 saptamani dupa termen asta pt ca am apelat la sot,totul desigur la indrumarile medicului,asa ca sotul a intels sfatul medicului,am trecut la treaba si am si nascut in 15 minute

Mergi la inceput