America (143)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona J spune:
Eu cred ca tu te abtii doar ca sa-i dai acolo cu baghete, rocforturi si sampanii (ca tot nu le mai pupam pe aici).
AB spune:
mei bucatarie provensala
.
Dar nu voi putea imi scot firele pe 9 februarie...pana atunci supite. Da poate slabesc. :)) De fapt cred ca de asta n-am ajuns la mare ca nu ma puteam expune asa rotunjoara![]()
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AB Ramona eu folosesc pentru respirat si o chestie cu uleiuri volatile Bronchodermine. Vrei sa-ti aduc? |
Multumesc mult. Sper sa nu mai fie cazul, sa se puna pe picioare zilele astea.
sinzi_ana spune:
Noi achizitionaram Nintendo DS...pt ziua copchiulului...ce jocuri sa iau??? Am vazut brain age si alte cele...or fi bune de ceva???
Acsor, te inteleg...si io mi-am extras o masea de minte acus cateva zile...si parca am ramas fara un plaman
...
Eh...tot e bine ca au luat-o pe rand si nu amandoi odata![]()
BTW, David are la scoala o pereche de tripleti (toti baieti), nascuti ff prematur (26 sapt), au deja 6 ani jumate, stau agatati de picioarele mamii, mereu cer cate ceva, super agitati, 2 vorbesc nonstop, unul mai tacut
...am devenit amice si ne tot intalnim la play-date-uri...Saptamana trecuta a nascut inca un baietel
si a spus ca dupa ce a crescut 3 baieti prematuri, junioru e floare la ureche...asa ca mai incearca o fetita!!!!!![]()
Asa curaj, mai rar!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
CamiM spune:
iaca si eu in zona: am culcat copiii si acum e linsite..![]()
Acsor ce nevasta de treaba esti tu.. eu il tineam acasa si ii puneam lingurile de gat se ne rasfete ca doar suntem suferinde..
Multa sanatate pruncutilor si tie refacere rapida. A propos de copii de unde au luat ochisorii aia
?
Ramona ce ma bucur ca Anuta e o idee mai bine, tinem pumnii sa aveti o noapte usoara.
Ciuf cum mai este Eva?
Sanzi
..bea apa dupa cucoana respectiva.. ca poate se ia..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Stie cineva daca Mierea a plecat acasa? Am tot vrut sa-ntreb, dar m-am gindit ca poate ne scrie ea.
Andrada spune:
Conchi!!! N-am gasit adresa ta de email, da un bip sa schimbam pozele, Sofia trebuie sa fie printesa deja cu tantrumuri si restul.
Ramona asa rau imi pare cu toate racelile astea, consolarea e cu fiecare se fac msi strong.
Ruxi asa te-as fi sfatuit si eu, daca nu e musai zi pas.
Abeule e adevarat ca te-ai apucat de medicina? Respectele mele adinci, ca-as fi vrut sa am si eu creierul si drive-ul.
Nu stiu de ce zilele astea nu-s f prietenoasa, ma mai intorc cind sint Cheery McFluffy.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
sinzi_ana spune:
Vreau si io pm cu poze

Ramona, da...Miere e acasa cu bebelache, bine si fericiti![]()
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,