Sapunuri Galador

Azi cutam ceva si in intamplare am descoperit un site cu sapunuri fabricate ''la rece'' si din ingrediente naturale.
Ati folosit cumva sapunurile acestea? Cum sunt?
are mama doua fete!!!!!!
Raspunsuri

andreeaboros spune:
Buna, am cumparat si eu un sapun cu muguri de pin de la cei de la remediu.Sunt facute manual si arata foarte bine , iti vine sa le mananci. Iti lasa pielea fina si nu te irita iar in ceea ce priveste aroma este destul de subtila, aproape ca nici nu se simte dar asta banuiesc ca e din cauza lipsei de parfum (ei zic ca e natural 100%).
In principiu sunt destul de incantata de produs.
Te pup!!!!!

kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeaboros Buna, am cumparat si eu un sapun cu muguri de pin de la cei de la remediu.Sunt facute manual si arata foarte bine , iti vine sa le mananci. Iti lasa pielea fina si nu te irita iar in ceea ce priveste aroma este destul de subtila, aproape ca nici nu se simte dar asta banuiesc ca e din cauza lipsei de parfum (ei zic ca e natural 100%). In principiu sunt destul de incantata de produs. Te pup!!!!! |
da tu esti barbat? sau femeie?
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

andreeaboros spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
da tu esti barbat? sau femeie? |
Am modificat,mersi ca mi-ai atras atentia....nu stiu de ce n-a vrut sa ia de la inceput!

Delalex spune:
Intre timp am facut sapaturi pe google dupa produsele astea si am gasit numai pareri bune.Am comadat si eu iar acu' astept sa le testez
are mama doua fete!!!!!!

vio_dia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delalex Intre timp am facut sapaturi pe google dupa produsele astea si am gasit numai pareri bune.Am comadat si eu iar acu' astept sa le testez ![]() are mama doua fete!!!!!! |
Delalex, cat costa un sapun si de care ai comandat tu? M-ar tenta si pe mine, insa nu stiu inca ce sa aleg...