10 secrete pe tema intima

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_mami spune:

pilule introduse an vagin ?
si pe urma te trezeste cati creste burtica mmda e super tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_edi spune:

toata lumea se mira de faza cu pilulele.....sunt si pilule care nu dau nici un fel d efect secundar dragilor.cred ca e mai simplu dacat de introdus in vagin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Mie nu mi sa parut o prostie e tare faza "aia" asa ca spor la treaba

mami de 2 ingerasi miruna si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Asta ma face sa ma gindesc la bancul ala cu Radio Erevan:

Intrebare: Se poate folosi o aspirina ca anticonceptional?
Radio Erevan: Se poate, sigur. Se tine intre genunchi in timpul actului sexual!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

Hmm, de vreme ce lumea e in consens ca articolele astea sint traduceri, ma intreb de ce oare nu se gindeste nime' ca poate pe acele tarimuri exista si alte variante decit pastila (de inghitit) zilnica. P'aci, peste balta, sint pastile saptaminale (ma tot agaseaza reclama la teveu), injectii la 3 luni, plasturi ...

Din tinereturile mele imi amintesc preparate speciale pt "adincime" (spermicide locale) - sub forma de pastila sau foita - si da, pe vremea de trista amintire se folosea chiar si aspirina (sorry for Radio Erevan - revin la subiect in urmatorul paragraf) - se recomanda sa fie pisata si amestecata cu unt, de exemplu, sub forma de biluta. Nu mai pomenesc de metode de pe vremea bunica-mii, ca n-o sa ma credeti - dar am tras-o pe-a mea de limba cit sa-mi fac o idee, desi avea pudoarea caracteristica generatiei. "Secretul" cu aspirina e ca e acida si pH-ul modificat in vagin influenteaza "performanta" inotatorilor. De p-aceeasi craca e clatitul cu solutie diluata de otet dupa "actiune".

Asaa, deci Radio Erevanul ... pe vremea "mea" circula gluma cu un pahar de apa rece pe post de anticonceptional, ascultatorul in extaz intreaba daca inainte sau dupa act ... si i se raspunde "in loc de!"

Si ca sa inchei, e common knowledge ca tesutul / tegumentul e permeabil la diverse - exista plasturi cu nicotina, plasturi cu calmante, da, plasturi cu anticonceptionale ... tot pe la teveul de-aci vazui un episod cu careva care a raposat prin overdoza de la droguri puse in vagin ... deci pusul pilulei "colo-sa" e banala, sper doar ca s-au asigurat ca procentul absorbit e suficient cit sa provoace efectul urmarit (apropo, faptul ca parte din "doza" sfirseste pe-afara nu impiedica efectul - cetiti pe la aspirante, care baga la greu "supozitoare" vaginale cu progesteron).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

da, aspirina ca anticonceptional... daca pastila este tinuta strans intre genunchi! (tot Radio Erevan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Dap, foarte interesant articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Cred ca am descoperit cauza dar si remediul durerilor de cap, asa ca voi tine cont de secretul nr.3!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

Dap sunt bune de urmat unele dintre sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Ah daca tot am ajuns la subiecte atat de delicate am o intrebare usor stupida: voi ati avut mancarimi dupa utilizarea servetelelor pentru igiena intima ?

Mergi la inceput