Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 20
valentina_22 spune:
Luy, ce emotii ne dau copii astia! Eu sunt patita de n ori si cred ca va mai creste multa iarba pe pamanat pana s-or cumintii ei!
Da, draguta cu ei lam dat gata pe Georgel al meu.Asta a fost atuul principal,la care s-au adaugat bustul (cand m-a cunoscut aveam circumferinta de 104 cm) si posteriorul, destul de bombat.Deh, pe vremea aceea aveam 4 antrenamente pe saptamana. M-am lasat de baschet ca sa ma apuc de ju-jitsu! Acum sunt umbra mandretii de fata de atunci? Mi-au priit cele doua nasteri!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
papanash spune:
Danuta, ai grija de printesa, sa fie bine.
Carpatino, bine ca e bine. Ne lipseai.
Ramona, are simtul umorului sotul tau .
Luy, lasa ca a cazut o data, s-a invatat fata. Daca n-o lasi si singura nu-si dezvolta simtul conservarii, eu asa zic, dupa cateva degete prinse-n sertar, Ghighi e meserias in folosirea lor, asa cu toate. In afara de interdictii, bineinteles.
Valentina, sa ne dai reteta.
Alooo, fetele de la shopping, mai aveti ceva pe carduri ?![]()
eu sunt foarte fericita, a mancat baiatul o portie de felul 2 si acum o portie de ciorba. Sunt flatata !!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
greyeras spune:
Mai fetelor cat mananca copii vostrii, pai vreti sa-mi faceti in ciuda.
Papanasho vezi ca viu la tine cu fata sa manance si ea.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
mai, eu ma bucur nu fiindca mananca mult, ca nu cantitatea ma intereseaza. A fost bolnav mult si nu mai manca mai numic, doar morcovi fierti, lapte si un pic de portocala. acum mananca mancare gatita, exact ca pt. noi, adica nu ma strofoc sa-i fac ceva special, asta-i marea realizare.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
valentina_22 spune:
papanash, aplauze pentru Ghighi!
Eu am facut ciorba a la grec cam asa.Ptr o oala de 5 litri.
Am taiat pieptul de pui in bucatele, le-am dat intr-un clocot apoi le-am calit o idee,impreuna cu o ceapa mai marisoara si 2 ardei taiati marunt. Am adaugat morcovii, pastarnacul si telina intregi si le-am pus la fiert. Cand s-au fiert am scos legumele (am pastrat doar morcovii pe care i-am taiat rondele),si am pus vreo 3-4 cartofi taiati cubulete. Cand s-au fiert cartofii ,am adaugat orezul(dupa preferinta fiecaria, fiert in prealabil. Am lasat ciorba sa se raceasca si separat am preparat sosul din 2 galbenusuri de ou ,un borcanel mic de smantana si zeama de lamaie dupa gust. Am adaugat sosul pe care l-am subtiat cu zeama de la ciorba, am mai lasat sa dea in 2 clocote si gata. La sfarsit am pus verdeata. Pe cuvant, este foarte gustoasa si usoara. la gradinita le dau mereu felul asta de mancare si mereu primeste numai laude din partea Alexandrei.
Sper ca am fost destul de explicita in detalii.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
claudia1178 spune:
Luy, multumim mult........Valentina a fost o scumpa si mi-a dat pagina unde ai posatat in legatura cu cele trbuinciose intocmirii cererii d recalculare...
Roxana_G spune:
Buna seara si de la noi. Multe nu spun insa, sunt franta dupa atata haladuit prin magazine si dupa ora de sport (cumatraaaaa, am prestat sport cu mare zel, zau mi-au iesit ochii pentru cauza nobila). La Liberty nu am vazut nimic, dar m-am delectat cu compania excelenta a cumetrei Teo. Apoi am mers la Miniprix in Otopeni unde am luat cateva nimicuri, nicidecum nu am avut norocul cumetrei. Am cautat la greu pardesie cu 3 lei si nici gand. Se duce maine Teo si incearca sa mai gaseasca unul, poate le-am ratat eu.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Papanash, sa stii ca eu merg la shopping dar nu cheltui, doar nu pun degeaba filmulete triste pe forum. Asa ca nu am gasit inlocuitor pentru rochia cu pricina, inca o folosesc. Am luat-o de la Promod, cred ca a fost in jur de un milion, insa nu am mai vazut. Dar pot sa iti dau din fundul meu ca am in exces. ![]()
Rox , mamica
claudia1178 spune:
Hm.........vad ca vorbiti de "funduri", of, al meu e atat de bombat incat atunci cand eram adolescenta eram complexata de el....
Azi am iesit la plimbare, noroc ca s-a deschis Mall-ul langa noi, ghinion pentru sot.....
.Uite asa ne distram noi....
http://community.webshots.com/album/569751178IyAKsu
Roxana_G spune:
Papanash, vad ca esti in forma, te tii de glume d-astea cu "umbrele". Cat despre paine, eu nu ii dau la mancare si nici intre mese daca ar fi dupa mine. Or ii da bona, or isi ia singur.
Greyeras, a mancat 3 sandwich si tu te superi ca nu a mai mancat si altceva? 
Ceamica, bine ati revenit. Posibil sa fi fost Teo ca sta prin zona.
Carpatina, n-ai raspuns la provocari, a se citi intrebarile fetelor. Ai fost sau nu la shopping?
Claudia, sa va fie de bine iesirea.
Rox , mamica