Sarcina?oare?
Buna dimineata.am si eu o problema.ciclu mi-a intarziat 10 zile.azi dimineata mi-am facut testul de sarcina si a iesit prima linie de control rosie iar a doua linie care indica sarcina este vizibila dar nu rosie ca prima.Ce poate sa fie?am fost saptamana trecuta la doctor de familie care are si un ecograf dar trecusera numai 2 zile de intarziere a ciclului si doctorita mi-a spus ca se vede ceva dar poate sa fie sarcina sau poate sa vina cm.azi ma duc din nou la doctor.am dureri de burta dar nu la fel ca la prima sarcina.am uitat sa spun ca ma o fetita de 1 an si 1 luna,Anastasia Maria.
Raspunsuri
Eseea spune:
pai este sarcina, daca apare a doua liniuta, chiar daca nu e la fel de rosie ca prima. Sarcina usoara, daca asta iti doresti!
Mami de fetita si de baietel 30+
countesa spune:
multumesc de raspuns.am fost ieri la doctorita de familie mi-a mai facut un ecograf mi-a spus ca si daca este sarcina inca nu se vede si m-a trimis la fata ei care este medic ginecolog.am fost mi-a facut un consult pe masa si mi-a spus ca totul este in regula ca inca nu se stie daca este sarcina.apoi m-a trimis sa cumpar un test de sarcina si l-am facut acolo cu doctorita si tot asa a iesit a doua linie nu foarte vizibila,si mi-a dat sa fac un tratament cu UTROGESTAN intravaginal 2 pastile care daca nu este sarcina atunci imi creeaza un ciclu fals,iar daca este sarcina se fixeaza mai bina sarcina.ma bucur ca ma ajuns la ginecolog sa ma vada pe masa pt.ca ma temeam sa nu fie altceva.oricum doctorita a fost foarte amabila cu mine si m-a intrebat de toate ceea ce doctorul meu ginecolog cu care am nascut nu ma intrebat.Sanatate va dorim.Anastasia si mami.
Maya25 spune:
Countesa, la o intarziere de 10 zile, la un ecograf cat de cat se vede punctuletul care reprezinta sarcina. La mine s-a vazut clar in ziua cand am implinit 5 sapt de sarcina, deci o intarziere cam ca si a ta, ca eu am ciclul mai scurt un pic. Dar cu sonda intravaginala. Pe burta la varsta asta a sarcinii, cam greu...
Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png