Vopsea Henna

Buna dragelor,as dori si eu un sfat de la voi.Cine s-a "vopsit"cu henna,deoarece as vrea sa incerc si eu.Am parul blond mediu obtinut in urma decolorarii si vopsirii cu o vopsea chimica,insa as vrea sa renunt la acest procedeu,deoarece imi pica parul si e foarte aspru.Daca henna e indicata,ce culoare mi-ar prinde pe culoarea amintita mai sus.Va multumesc.
Raspunsuri

Deianira spune:
Eu nu m-am vopsit cu henna, dar din cate stiu eu nu este o paleta de culori (e posibil sa gresesc) si peste henna nu se prinde nicio vopsea.

rory76 spune:
Ce stiu sigur e ca peste un par decolorat henna o sa arate destul de ciudat...daca va prinde. Eu de ex., m-am facut cica roscata peste un blond. A iesit ceva intre morcov si portocala! Ceva nasol de tot, n-am cuvinte! De cand nu te-ai mai facut cu vopsea? Ca nu prea prinde pe par deja vopsit si o sa dai banii degeaba. Asteapta macar 6 luni fara vopsea si dupa aia pui henna.
A, si am uitat sa te intreb: ce culoare vrei sa te faci?
"sky is the limit!"

Deus spune:
Incearca cu balsam colorant o vreme si fa un tratament pt par ca sa-l repari ( zici ca este degaradat)
Iti faci acasa o masca: galbenus de ou, balsam de par, ulei de ricin, petrol lungit cu apa ( cam cate 2 ling din fiecare), faci un terci din ele si le pui in cap ca si cum iti pui balsamul de par. Pui o casca de baie si peste un prosop cald. Stai asa cu el macar 10-15 min. Clatesti si dai cu un balsam mirositor ca s anu mirosi a petrol. Bunica mea , dupa citostatice cand a ramas cu pufulet in cap, si-a facut tratamentul asata si a ajuns din nou cu parul lung pana la fund ( il prindea in coc)
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

MICHELLE1984 spune:
Va multumesc fetelor pt. raspunsuri,bine ca m-ai atentionat rory ca de altfel.Culoarea mea e saten inchis si as fi vrut sa ajung la aceasta nuanta cu henna,dar m-am cam razgandit.Inca sunt intr-o dilema sa raman la blondul actual sau sa incerc o vopsea chimica,problema e ca nu stiu ce nuanta data pe blond ar iesi saten inchis si nu vreun soi de culoare inexistenta.

Deus spune:
habar nu am , diseara imi intreb sotul. Oricum trebuie mare grija ca arde pielea deci trebuie diluat bine cu balsam si apa. Mie nu-mi venea sa cred cum isi revenea parul lui buni. Apropo ea mai folosea pe par bere si apa de ploaie fiindca zicea ca apa cu clor de la robinet ii strica parul.
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

Mindy spune:
Eu cel mai super par l-am avut cand ma faceam numai cu henna.
Cam la doua luni ma faceam si il amestecam cu citeva galbenuse de ou si citeva picaturi de otet, sateam si cate 8 ore cu ea.
Uneori ma faceam cu frunze de nuc fierte.
Dupa ce am inceput cu vopsea chimica permanenta si am vrut sa revin la henna nu a mai prins. Probabil cu o pauza foarte lunga dupa vopseaua chimica, ii face efectul din nou.
Cu henna nu mi se usca deloc, nu se rupea... nu imi cadea, stralucea ca o castana si ma intrebau toate prietenele ce fac cu parul de arata in halu' ala de bine.. Ah ce vremuri... Fuse si se duse..
Henna acopera firele albe?

Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Iti faci acasa o masca: galbenus de ou, balsam de par, ulei de ricin, petrol lungit cu apa ( cam cate 2 ling din fiecare), faci un terci din ele si le pui in cap ca si cum iti pui balsamul de par. Pui o casca de baie si peste un prosop cald. Stai asa cu el macar 10-15 min. |
Si mama si-a salvat parul de la o cadere masiva cu masca asta..
Mama o tinea mult in cap, eram asa de obisnuita cu mirosul de petrol ca ajunsese sa imi placa :)
Poate ca asta e o masca celebra in Cluj, de acolo is si eu. :))