Nou stil de viata (246)
Raspunsuri - Pagina 10

dordia2000 spune:
Am dar send ca se facuse ditamai mesajul...si imi era teama ca il pierd...
Felicitari fetelor care au slabit (me included)...si felicitari si celor care si-au luat cu bine examenele....si bafta multa celor care mai au de dat exameme...
Mik...bine ai revenit!
CarmenE... si bine ai revenit.
Sabina...e clar ca anul asta e cu bubuieli. Iat urechea lui Tudor era plina de sange....deci iti dai seama ca ma consumat un pachet de comprese ca sa il sterg...dar acum doarme ca un ingeras...
Fetele sa va zic si de sor'mea Violeta cu care am vb mai devreme. Este internata la Brasov, nu i-a facut azi HSG-ul ca erau alte urgente si programari, dar au oprit-o in spital si i-au luat sange, i-au facut iar echo transvaginala si toate arata ok. MAine dimi sa ii tineti pumnii sa iasa ok, si sa fie bine.
Acum va poop ca merg la nani ca maine ma scol la 5.30 ca tb sa duc pe cineva la gara...so....Noapte buna fetelor!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

dordia2000 spune:
Puskin sa nu crezi ca nu stiu, dar eu dimineatza nu pot manca, la servici masa de prans este de obicei mai consistenta si abia am timp sa o mananc, iar seara...de multe ori la 20.30-21.00 cand ajung acasa...nu prea imi mai vine sa mananc dar ciugulesc totusi d\ceva. Azi spre ex...un piept fiert a insemnat 400 gr de piept cu salata...si nici nu am putut manca tot, am mai dat si pisicutei de la servici...deci...stiu ca ar tb sa pap mai mult...dar poate ca o sa si reusesc.
Pt maine mi-am pregatit asa: 2 oua, 3 felii de sunca de pui o buc de branza(max 100 gr) si o rosie. (asta la pranz); o banana si o mandarina si un iaurt mic. Deci...incep sa imi pun mai mult...dar oricum nu prea pot sa bag atat de mult si nici timpul nu imi permite sa mananc mai des.
Apreciez grija voastra si...incerc sa tin cont de sfaturile voastre si sper ca vedeti asta in meniurile mele, pe care va rog sa le si corectati daca vedeti ceva aiurea. toate fetele!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

louisea spune:
Da merci merci
Vik interesanta nuanta (cum zise Ruxi)
Si eu as vrea sa te vad cu el drept cu nuanta asta. Cum il ai normal? Ondulat sau drept?
Delia.. da, dar la noi sesiunea a inceput deja in decembrie (semestrul de toamna incepe in august).. Deci noi suntem mai rapizi
Sabina felicitari si tine!!
Mai am ceva. Astia ne vor academicieni in toata regula asa ca ne-au pus sa facem multi ani
Lai bine ca nu ti-a gasit nimic. Mai tre sa mai faci si alte investigati acu sau numa ?
Ruxi merci de reteta.. Am s-o incerc si eu
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Tzuni spune:
Sabinescu, felicitari pt astazi!
Mik, minunate pozele! Iar tu...sora copiilor, ce mai!
Puskin, vrem poze cu noua tunsoare!
Dordia, Sabina, credeam ca-s singura cu Meri lovita! Uneori mi-e si jena sa ies cu ea pe strada ca se loveste exclusiv la cap. Fuge prin casa si fuge cu mainile la spate. Si cade direct in cap! Si se si invineteste repede! De-asta si acum cu mucii are un nasuc vai mama ei. Tot o dau cu alifie si parca i-a mai revenit! Mie mi-a zis cineva ca sigur a invatat sa umble cu premergator, pt ca nu stie sa cada. Cade direct in cap, nu-si duce mainile in fata! A cazut odata in parc la picioarele prietenei mele mai ceva ca un cascador. S-a rostogolit direct pe cap, nu stiu cum....de' prietena mea a intepenit! Cand trece o saptamana fara vanataie e minune! De Revelion zici ca era clingonian din Star-Treck. Pediatra a ras de mine, mi-a zis sa-i dau mai mult calciu ca de-asta face vanatai asa usor si mi-a zis sa am rabdare sa creasca. Ce rabdare, ca eu fac infarct cand o vad/aud cum cade... Cel mai crunt e cand cade la cativa mm de mine si n-o apuc la timp!
Edit: m-am dus la Meri sa vad daca e ok si mi-a zis "Cuata tifish nu am!" Am pus-o sa repete si mi-a mai spus de doua ori la fel: "Cuata tifish nu am!" Sa ma bateti cu prosopu' ud daca stiu ce inseamna! i-am zis ok si am pupat-o sa doarma...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

puskin spune:
Lou, cand mai ai examene?
Dordia . Ai grija de tine.
Tzuni, nu ma tund mult..vreau sa imi las parul sa creasca dar acum nu mai are nici o forma.

louisea spune:
Ruxi am terminat. Azi am avut ultimul
Saptamana viitoare incepe semestrul nou si io n-am avut vacanta inca, ca de sarbatori am invatat
Ce nedreapta e viata

puskin spune:
Stiu ca ai terminat...cand ai urmatoarea sesiune, in iarna?
Cam nasol ca n-ai avut vacanta.

louisea spune:
La vara.. Una vara, una iarna
Ps. tu cand mai pui poze cu tine? sa te mai admiram

vikinga spune:
Sabina bravo si tie, ca ai terminat cu bine! Ai mei pleaca luni, Alberto e in renovari mari la hotel, nu prea stiu cum o sa ma reorganizez. Dar trebuie sa-mi fac timp de sport, cu restul e ok, ma simt in forma:). Si tie iti trebuie neaparat o pauza! Si mie mi se pare buna o combinatie intre cele doua regimuri, e clar pt mine ca cele 2 diete functioneaza bine, oarecum regulile de baza sunt aceleasi: fara dulciuri si carbo. A mea in stil original are grasimi f putine, la pragul minim, practic numai 10 alune ori 1/2 lingura de ulei de masline, atit si nimic mai mult. Dar cantitativ mai multa mincare, de ex legumele fierte si salata nu trebuiesc cintarite, maninci dupa chef. Dar pina la urma tot cam la aceleasi calorii ajungi. Pina la urma cred io ca daca as minca numa cartofi fierti si chiori (ori piine goala) cu salata mai saracacioasa cit sa cuprind 1300 calorii pe zi tot acolo ajung chit ca ar fi pe acolo si carbo. Si uite asa ajungem la vorba Carinei, inteleapta satului care zice ca practic poti minca orice da' sa fie putin, cit sa iesi pe toata ziua la caloriile impuse. Mi-a placut ce-a zis ea odata, cum ca e amuzant cum toata lumea crede ca slabitul asta e vreo formula secreta de focus pocus cu combinatii si restrictii deosebite, cind de fapt toata treaba sta in marimea portiilor si caloriile de peste zi. Numai indulcitorul ala imi strica admiratia..da' cine stie o veni o zi in care se va lasa si de el;)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

puskin spune:
Of of, am pus cateva facute in weekend sa vedeti ce hal de par am.
http://picasaweb.google.com/puskin7/BMWMuzeum#
Vik, e adevarat ca consumul caloric este cel care conteaza, dar te asigur ca daca mananci 1500 de calorii din dulciuri sau cartofi prajiti rezultatele vor fi altele.