Racusori, la apel! (46)
Raspunsuri - Pagina 12
RamonaD spune:
Buna dimineata,fetelor! Eu sunt la cana cu ness cu laptic-stiti ca eu beau doua cani din alea mari de Milka zilnic:)) ca altfel nu ma simt om.
Amalia,da despre jocul ala e vorba.Am un an jumate de cand ma pasioneaza,si nu,Mire,nu m-am lasat de el desi nu mai este pe site-ul pe care il jucam eu,am gasit un inlocuitor,nu la fel de bun,da' ce sa fac,daca-s dependenta?:P
Mire tre' sa-ti spun ceva ce o sa te bucure,gata am reusit sa introduc actiunea ieri-pe 6 martie am prima infatisare si mi-au dat sanse ca dupa 2 se va termina tot.Promite-mi ca pe 6 martie ne vedem; o sa vin singura si vreau-in afara de tribunal-sa ma vad cu prietenii; mi-e f dor de ei,si stii bine ca printre ei ei si tu,logic! :)
In rest,sunt mai multe de zis,vbim pe tel sau pe mess,ok?
Pupici fetelor,sa aveti o zi superba si-o saptamana asemenea; eu fug si sper sa ma si tin de cuvant-azi la 19 am un nou examen la Programe de Marketing si vreau sa citesc cat de cat.
Pe maine...sau pe mai tarziu; depinde de cat de sarguincioasa si de ce chef am sa-nvat; sau nu.:))) Paaaaa
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
Amalia spune:
Neata fetelor!
Mire saru mana pentru cafea!
Vicky multa sanatate!
Nasol cu starile astea...cred ca e si vremea de vina pentru ca si eu m-am simtit cam rau aseara.
Cat priveste incaltamintea lui Dani..
...vreau sa-ti zic ca lui David i-au ramas deja mici adidasii nr. 36...si e mai mic la varsta decat Dani, deci v-am luat!
Si tasu traieste pe picior mare, tot 45 cum zici tu, asa ca are cu cine semana. Si la fel..e un lungan, cu un cap mai mare decat colegii lui.
Sa ne traiasca si sa fie sanatosi, lasa ca e bine..sunt baieti, le va folosi!
Cristina pup dulce iepurasul mic!
Dragii de ei, ce se mai chinuie ..trec de la colici, la dintisori. Sa aveti zile linistite de acum incolo!
Ramo multa bafta la examen!
Va pup pe toate 
, sa aveti o zi usoara!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Hello, Am baut putina cafea si acum fug la sport Va pe toate.Revin Miki |
fara zahar.. sper
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
M-am captusit cu raceala
, am si febra
, de ieri de la 4 cand am ajuns acasa am stat numai in pat. Azi sunt dupa-masa la servici, nu stiu cum o sa rezist dar nu am ce face, poate de maine sa-mi iau un medical.
Va
virtual sa nu va molipsesc.
http://community.webshots.com/user/viki39
canne-marie spune:
Neata si de la mine.
Vicky multa sanatate.
Si eu am avut o noapte nasoala,m-au invadat rusii ieri de dimineata dar nu s-au manifestat durerile in cursul zilei si ce au zis ele " lasa ca te facem noi in searea asta

.Si uite asa m-a apucat vre-o 2 noaptea plimbandu-ma prin casa.E asta este ,acum sunt mai bine.
Fetelor va tuc

pe toate fara exceptie.
Sa aveti o zi buna.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
RamonaD spune:
'Neata,fetelor! Cam bolnavioare va vad azi:(...aveti grija de voi!
Merci mult,Amalia,l-am luat!
Ma duc sa fac o ciorbita cu pipote-n ea,tre' sa vina si Cosmin de la scoala.Mai vorbim,pupici racusoarelor.
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
MirelaV spune:
va salutic si eu de la munci..
am papacit si acum mi-e asa somniccccccc....
voi ce mesteriti?
pup fetele bolnave .. regim special fata de cele sanatoase ![]()