Pepenasi de iulie-august 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aaa, uitasem! Scuze de apelativul "bai " de la mesajul anterior. mi-a scapat de la uimirea legata de cat sunt de...toanta!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Test3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

de ce scuze pt "bai", profele nu au voie?
pt curiozitatea mea, ce predai?

vazut si eu aruncarile alea de la indieni ... ce sa zic cam infricosator!

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

sara buna fetele,
1. Multam de urari pentru ieri de ziua fii-mii de 5 luni.
2. Irlandezi-o, fataaa...fii-mea e a mea, zau ca nu ti-o dau, asa ca o arat cand vreau io si cui vreu io, da? Ie-te nene, ce bataie pe fiimea! BTW, o sa pun neste poze si pe picasa...dar na....iar am uitat passwordul si alea....ma duc sa o stresez pe sormia saraca... Sorumioooooooooo, hiieelllllpppp.
3. Sormio...adicatelea io iti zic intim ce vis am avut...si tu faci public...?Brrrr.....mii de sobolani...aghhhhhhh....Mai bine pass...
4. Am luat pasaportu' lu fii-mea azi...E asa haioasa in poza...serioasa de zici ca stia ce face...
5. Noi dam fier 15 pic/zi de trei luni (in urma hemoleucogramei, ca altfel nu i-as fi dat)..si de la 9 am ajuns la 8,8, dupa, hmmm... deci...3 luni de tratament...No comment...
6.Ma duc sa vaz linku' lu sormia, ca ma ucide aia cu pietre daca nu o fac rapid... Ca scaiu' de tine de mine cu linkurile astea...
7. M-am senilizat, gata, nu mai stiu ce vroiam sa zic. Poate imi aduc aminte....dar nu contati pe asta...
Mai era ceva?
pupi-v-as.

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

In sfarsit am iesit si noi afara ca lumea, ca a fost asa de pacuuuut!! Si am descoperit un spray de nas aqua marin sau asa ceva, care e tare bun pt. mucisori...

Adreea imi pare nespus de rau pt. verdictul dat!! ooofff, sper sa treceti cu bine pana la urma peste toata povestea asta!!

Mina scaun de masa am vazut la Bebe Strumf in 7 Noiembrie la 380 lei, spatarul are 3 pozitii, se leagana si parca are si ceva jucarii. La Piticot erau un pic mai ieftine da' nu se leganau si nu aveau jucarii, numa spatarul se facea in 3 pozitii.

Vio felicitari pt. imi pare rau ca se chinuie printesa!!

Flo noi am cumparat si buchetul la nasa, dar cu indicatii stricte ce culoare, modelul l-am ales noi.

maitreyi ce simpatica e Alexandra, ca un speedy gonzales in cabinet!

Anka vara si noi eram sistematic facuti pachet si trimisi la bunici, cate o luna la unii si o luna la aialalti!

ooka ce-i ala quark??

Madina La multi ani pt. Adrian!!! Cum se impaca cu fratiorul?

Va doresc o noapte buna si linistita si pe maine!

Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput