Aspirante optimiste>20 ani(386)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

daomne, fetelor lipsesc si eu 2 zile, si uite ca voi veniti cu vesti bune...... cred ca ar trebui sa lipsesc mai des.
coras, e ceva timp de cand citesc despre petite blonda. mi-au dat lacramutele cand am citit. asa imi inchipui si eu cele 2 liniute la toate fetele. scris maaaaare cu rosu........
FELICITARILE MELE DRAGA CORAS. SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI SA TE VEGHEZE DD IN FIECE CLIPA PANA LA MAREA INTALNIRE.

te rog sa nu ne uiti si sa ne aduci vesti cat de des poti.
a, si sa nu te sperii daca zice doctorul ca nu vede nimic la eco. abia dupa 6 saptamani se vede. tu ai abia 3, asa ca daca doc spune ceva sa nu il crezi, ca e mincinos mare.
multe pentru o burtica fericita.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

fetelor bine v-am regasit.
eu am fost plecata 2 zile din localitate.

raportez si eu albus. ieri fu mai cremos, astazi insa am asa o senzatie de uscat. vad eu mai peste zi ce mai experimentez.

viitoare , te DD

www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri

Mergi la inceput

gargarito, pe mine nu ma plictisesti si sunt sigura ca nici pe fete.
sa ii dea DD sotului tau forta sa lupte si putere sa invinga.
povesteste-ne de fiecare data ce progrese a facut. noi ne vom ruga sa va fie bine.

viitoare , te DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Coras , incerci demult sa sa ramai?,eu deja incerc de 3 luni si nimic ,mie mi se pare o vesnicie si parca nu mai am rabdare!
Doctorul a zis ca totul e ok, dar..... bebe se lasa inca asteptat!

http://tt.lilypie.com/33j0p2.png

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Felicitari Coras, o sarcina usoara si un bebe sanatos.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica16+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

oana, bebe al tau o fi cu al meu pe undeva...rataciti...ca si eu astept de ceva vreme... si mie mi-a zis mediul ca sun OK, iar al meu desi nu sta nemai pomenit la spermograma, i s-a spus ca rezultatele nu sunt de ingrijoratoare... deci suntem in regula numai ca ... bebita intarzie.
ma rog, o fi varsta.

http://tt.lilypie.com/Tzurp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Coras,felicitari,cele doua liniute sa ajunga un bebe sanatos si la termen,

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.

Bazar pentru Andrei

O noua incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

va multumesc din suflet fetelor, de 2 zile plutesc, acum,cand am citit mesajele voastre si am vazut ca va pasa de toate celelalte fete plang, pe bune, plang de emotie, nu stie inca nimeni din familie si in afara de sot, care de socat ce e nu se bucura, nimeni nu m-a incurajat ca voi, va multumesc!!

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

oana si menics nu disperati, eu incerc de 2 luni dar am plecat deja cu gandul ca trebiue sa raman gravi, ca imi doresc sa raman gravi, si cand stam in patut dupa..evaniment imi imaginam cu se intalneste gigel cu marioara in trompa si cum se pupa ei, si de impreuneaza, pe bune sa nu credeti ca sunt nebuna, dar eu sunt mai glumeata din fire.

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

coras sa stii ca maine bag si eu filmuletul... cu intalnirea hihi, ca azi pauza, una da una nu...
poate se ia...

http://tt.lilypie.com/Tzurp2.png

Mergi la inceput