Aspirante optimiste>20 ani(386)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna seara, fetelor!
pai n-ati votat subiectul asta? doar 2 voturi? pai se poate?
e cam "amortita atmosfera" acum. v-ati dus deja la nani?
nici eu nu prea am chef de nimik, am venit de la lucru cu o durere de cap groaznica si cu o ciuda pe scumpul meu sot. m-a cam suparat aseara cu ceva, iar acum inca sunt bosumflata. tot asa mi se intampla, exact in perioada fertila, parca in ciuda face. apoi, mai fa copii

oanarus, mi-am interzis sa mananc seara, cand vin de la serviciu (asta era primul lucru care-l faceam), si sa plec dimineata din casa fara sa mananc, chiar si-n sila, cu forta, ca abia nu mananc cu pofta si prea mult.
si ofcourse.........un pic de prin casa. am bicicleta si mi-am cumparat acum si Leg Magic (un aparat fitness pt picioare) de pe net. abia ieri mi-a ajuns. daca vad ceva modificari in tonusul muschilor, va anunt......desi nu prea cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

coras felicitari pentru liniute, sa fiti sanatosi , ma bucur enorm, parca asa visul nostu comun e din ce in ce mai aproape
eu am citit putin mai tarziu ca am fost iar prin spital ieri a facut analizele la sange iar astazi transfuzie ca erau valorilie cam scazute si sa mai prinda ceva fota, in rest e bine multumin de spijinul moral
fetelor am si eu o intrebare eu se pare ca ovulez foarte tarziu undeva in jur de Z23(asa imi zice pe fertiliti) la un CM de ~34z credeti ca e normal?
A si cum se face ca eu sunt mereu singura pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

pup fetili uite ce nebuna sunt ....azi noapte am dormit in salturi, la 1 eram lapip la 3 ma uitam la tv si la 6 mancam......deviant comportament
pufoasalauraaaaape mine titi au incaput sa ma doara in salturi adica la ovulatie o jena si inainte de ciclu cu cam 4-5 zile dra durerea sa amplifica infiecare zi
am lut aseara rez la testul de samge acolo zice ca sunt gravi in sapt 3-4 si asa esta pe ca abia fac 4 sapt luni, cand merg la dr. valoarea este de 82.4 normala pt sapt 3-4 de saricna
va pup, si azi ma duc la mamica mea sa ii dau vestea, o sa va povestesc!!

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

raluci b daca ti de agraveaza dureerea de titi at e un semn ca esti gravi, vorbesc din experienta mea vasta

in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia hai la mama in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

neata, fetele
Gargarita, depinde de durata fazei luteala-a mea e de 12-13 zile. Lunile trecute am ovulat in ziua 22, la un ciclu de 34 de zile...iar luna asta prin ziua 16-deci probabil ciclu de 29 de zile.
Si faza luteala e normala cu durata de 1o-16 zile. Am inteles ca de la persoana la persoana, faza luteala difera dar e totusi o constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata...haideti la o

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

Buna dimineata, iau si eu o cafea
Uve got mail eu masor Tb din noienbrie caind am avulat in Z33 si faza lut a fost de 12 zile, la urm CM am ovulat in Z23 cu faza lut de 11 zile,acum sunt Z13 si nu am ovulat inca, eu cred totusi ca si stresul( de care am parte din plin) are legatura, oricum ce ma oftic e ca am inceput sa stiu cand ovulez acum cand nu mai aven voie sa concepem, nu conteaza cum a trecut un an de cand am ne dorim bb trece si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna dimineata! vin si eu la .

o zi buna.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor. Am vorbit cu mama mea si mi-a spus ca tot ma viseaza. Dupa interpretarea ei o sa am un baiat. Deci luna asta prestam, optimisti si incurajati de visele mamicii.
Am o intrebare: eu fac ampicilina si gentamicina pt o anexita pe dreapta (noroc ca luna asta ovulez pe stanga ); Imi face sotul dimineata si seara. Problema este ca eu luni plec la bucuresti si nu stiu cine o sa-mi faca injectiile. As mai avea luni si marti si ma gandeam daca ar fi ok sa le fac singura. Procedura nu mi s-ar parea dificila dar am totusi nitele rezervarii. Nici nu as vrea sa raman la 3 zile

http://tt.lilypie.com/EIqJp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ANNE'MARY

sanatate multa si spor la !

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput