Sezatoarea canadiana (124)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

mQQm- Emma are vacanta la montessori de pe 16 pin ape 27 si credeam ca urmareste vacanta scolara, se pare ca de data asta sunt un pic out of schedule, dar mie imi convine ca scad pretzurile
Alex e nascut pe 5 iulie ca a fost cu c-section, altfel treb sa se nasca undeva in 10-12-avand in vedere ca pe la 35 de sapt incepuse medicul ca e cam mic, ca o fi ca o pati si am facut 2 eco in intervalul 35-38,am zis ca e mai safe asa pt el mai ales, dc tot ma taiase pt fii-mea, n-a fost mare baiu'-a taiat tot acolo, a cusut la loc, aceeasi mina-doar ca epidurala a fost alta si mi-a fost tare rau pe masa de operatie, nu mai povestesc ce cosmar am trait, ca si cateva ore dupa nastere, dar am zis Multumesc DD ca suntem bine,cum am zis si pe 30.12 cand am scapat cu viata din accident.
Dupa ce povesti am citit la americance cu nasterile, travaliu de 17-21 ore si se ajunge la operatie si bb are ceva probl, as mai trece inca odata prin cezariana, dar din pacate "the factory is closed".

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

mi-am adus la servici o minge din aia mare ca la gym pe care stau in loc sa stau pe scaun. asta ajuta ca stai tot timpul cu stomacul incordat, deci iti intaresti abdomenul. mai fac cate o miscare circulara, din cand in cand ma mai las pe spate si imi arcuiesc coloana si de ce nu, mai fac si cateva abdomene. v-o indic si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

daca au febra, nu mananca

2. al meu traieste cu aer. A refuzat orice mancare in afara de cartofi prajiti, sarmale si fidelutza cu lapte. Ce am facut noi:
- l-am luat la cumparaturi si am cumparat si pe voia lui: am vanat un pui, am pescuit un peste si tot asa. si legumele la fel: a vrut numai cartofi, am zis ok, am luat si salate sau rosii sau...intelegi ideea
- am gatit cu el langa mine, implicandu-l in proces, asa ca la final a trebuit sa guste, ca il laudam la toata lumea ce mancare buna a facut el, si ce gustoasa e...nu a acceptat el de la inceput, dar pentru ca restul familiei a intrat in joc, l-am facut curios

cand a mai crescut, am introdus 2 reguli: regula lui 5 inghitituri si esti liber
si trebuie sa gusti de 11 ori in contexte diferite ca sa te decizi ca nu iti place un aliment.
Au fost plansete, au fost istericale, eu am ramas ferma pe pozitie, asa ca incet incet mananca mai cu sila, mai cu voie din toate ce le gatesc

trebuie sa recunosc ca au mai fost si mituiri:daca mananci atat iti dau voie la desene suplimentar ( nici acum nu ii place salata de vinete, si cum regula lui gustat de 11 ori nu mai mergea, atunci apelam si la mituire).
Nu ii plac ficateii, atunci intra santajul: vrei carnaciori pe gratar (e in stare de orice pentru carnaciori proaspeti pe gratar)? atunci trebuie sa mananci si 2 ficatei

cate odata merge si psihologia inversa: nu-i da si lui andrei salata de varza, ca doar nu vrei sa faca muschi, sa devina puternic, sa aiba corpul ca Swartzeneger...intelegi tu ideea

Trebuie creativitate, trebuie istetime din aia de cartier, trebuie rabdare si trebuie intelesi ( eu sunt extrem de pretentioasa la mancare, si cu toate astea sunt rotunjoara rau!)

Citat:
citat din mesajul lui ange

am 2 intrebari scurte pt voi:

1.ce le faceti voi copiilor cand au febra exagerata(adica peste 39°) si nu raspund la advil sau tilenol? Sa nu-mi spuneti de prosoape umede,de sosete cu otet,de frectie cu spirt sau baie calduta.Pe astea le-am epuizat alte metode stiti?

si 2) cand copii nu manaca nimic,stramba din nas la orice,arata ca paianjenii,traies doar cu spaghete si capsuri ce faceti? ce vitamne le dati? ce trucuri aveti pt a "pacali" un copil sa guste macar din mancare?
Oana,stiu ca tu ai (sau ai avut) probleme cu Antonia.Ce ai facut? am ajuns la disperare cu Maia...

o zi buna.

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

fetele din Toronto, sper ca nici una nu ati fost azi in metrou!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Buna idee cu mingea, am si eu una acasa, in ideea de abdomene si m-am lasat cam pagubasa din decembrie incoa, cred ca o aduc aici, vb ta-mersi Almo
Nelia-sanatate multa, mergi la medic te rog-copiii au nevoei de tine sanatoasa. Lisandru cum mai e?
Katrinelu-mai zi si tu ceva!
Mona- ma bucur ca esti bine si mai porti high heels
Maru- cand te vezi cu Olga-pup-o si din partea mea!
Merg si eu la munci ca si asa am o zi super nasola..

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Nelia, ai grija de tine si neaparat du-te la un doctor.

mqqm, de mult vreau sa-ti zic si uit, intreaba la farmacie de sinus cleanse uite ca ceva in genul asta http://www.sinucleanse.com/?source=google&group=sinucleanse&campaign=1.

Eu nu-l am pe asta dar ceva asemanator si face minuni. Solutia care ti-o pui intr-o nara si curge pe cealalta este solutie salina (se cumpara la pliculete). Pe mine ma desfunda foarte bine, este ca si atunci cind iti intra apa de mare in nas (senzatie pe care eu o urasc) si pe urma ti se desfunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

fetele din Toronto, sper ca nici una nu ati fost azi in metrou!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

de ce?

Mergi la inceput

http://toronto.ctv.ca/servlet/an/local/CTVNews/20090122/TTC_assault_090122/20090122?hub=Toronto

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

maru, copila e la scoala, nici nu stiu daca are cu ce veni acasa. Biata de ea daca afla nu mai vrea sa mearga la scoala!!! Circula metroul?

mimitete, port www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=148009&catid=12203&aid=280302&aparam=df5628" target="_blank">asta cu mine, mai rau ca drogatii, dar nici n-as vrea sa-l folosesc tot timpul, ca dupa 5 minute se usuca sunt la loc. Cat despre bagatul lichidelor in nas, eu fac atac de panica.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

mqqm, imi pare rau, se pare ca la 3 si zece inca nu circula, dar cica pana la rush hour ii dau drumul...

revin sa zic, ca: TTC train service has resumed after the over four-hour closure. However, trains are bypassing Osgoode station. (sursa: CP24)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput