Sezatoarea canadiana (124)
Raspunsuri - Pagina 10
OlgaTarziu spune:
Va multumesc din suflet de urari. M-ati facut sa simt ca e ziua mea chiar daca sotul nu e langa mine, chiar daca e iarna, chiar daca uneori sunt trista. Multumesc!
Magdone spune:
Cge si Olga, La multi ani inainte fericiti!
Try, multumesc de sfat, am incercat dar vad ca se stramba tare cand simte iaurt, o sa-i pun mai putin. Bafta in continuare la interviuri!
Daiopri, wow ce putin mai ai! Nastere usoara si bebe sanatos!
Matgravidut, mi-am clatit si eu ochii cu pozele voastre, ce frumos pare sa fi fost, pacat ca v-ati imbolnavit.
Ana, insanatosire grabnica si bafta cu jobul!
Nelia, sanatate lui Lisandru!
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
maru spune:
mai, nu ziceti ca m-au intepat degeaba...da m-au amagit cu suc si cu Tylenol!
mqqm, deci sunt in ditamai metropola?
te pup dulce pe cozonacel si nu mai face pofta, ca nu e timpurile acum...
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
pitilache spune:
Olga si Cristina (cge)
La multi ani!!!
Lorelai la multi ani pentru printese si concediu frumos la caldurica!
Mimitete
multumesc de intrebare. Merge bine la scoala, mai greu e cu sculatl dimineata, mai ales lunea... dar bag cafea la greu si-mi spun ca nu mai e mult. As vrea sa aibe ziua macar 50h ca sa pot sa fac tot ce as vrea dar cum nu se poate incerc sa fac macar jumatate.
Daiopri ce putin a mai ramas pana la nastere! Succes si nastere usoara!
Simonna si Silver, sa va traiasca catelul!!! Vorba Neliei, bine ca nu citeste si Seba pe aici ca de cand isi doreste si el un catel... Noi am avut numai unul de imprumut cand i-au fost plecati stapanii in tarile calde in vacanta. Si unul al nostru in Romania, dar care a murit la doua zile dupa ce am plecat in Canada
Daiopri spune:
Ana, erau din alea mai mult de psihologie, ce ai fi facut daca, ce ai facut in nu stiu care situatie, sa dai un exemplu cand ai propus tu ceva si cum a fost receptionat, etc.
Apoi interviul a fost imediat (mi-au dat 30 min parca sa raspund la intrebari singura) si am discutat pe baza intrebarilor raspunsurilor din chestionar. Acuma eu sunt pe tehnic, deci s-ar putea sa fie diferit.
Si erau si 2 din viitori sefi la interviu si o cucoana de la HR.
Oricum mult succes, ca nu e chiar asa de negru ala cu cornite:)
Olga, lasa ca o sa treaca repede absenta sotului. Si uite ce de prieteni ai pe aici. Nu mai fi trista. Curaj ca vine bb indata.
Magda, asa e mai e putin, da la cat m-am stresat la inceput, acuma imi ies indata din minti la sv din cauza de vesti proaste la odiseea noastra. Of, sa imi tin si eu puiul in brate!
Sa ma vait de kg:))
Khristin multumesc de parola.
Fetelor multumesc de urari. Va tinem la curent.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
mikiion spune:
La Multi Ani!!!!! CGE si Olga.
Lisandru multa sanatate
Ana poate o sa ai in sfarsit si jobul visat.
Eu cred ca deja te-au luat, daca am inteles bine ca ai dat deja un examen. Cand dai examenul respectiv esti pe lista lor de competente.....Eu nu cred ca mai ai vreun examen de dat. Insa interviu ai sigur. Pentru ca ei aleg doua trei persoane de pe lista si apoi gestionarul le alege. dar si asta nu e o regula. Oricum mai intreaba amanunte, daca e contractual, de exemplu. Ce n-am inteles eu, esti la federali sau la provinciali.
Doloress , procedura e sa se dea repede un biberon cand copilul are glicemia mica la nastere. La noi a fost clar cazul. Dar marc a iubit mult sanul si s-a intors la san fara probleme chiar si dupa 3 zile de biberon cu laptele meu sau formula( la NICU). Insa nu toti copiii sunt asa..... Unii sunt mai greu de convins.
Try bafta la interviu
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Andy08 spune:
Am revenit...a doua zi!!
Cge, Olga: La multi ani!!!!
Try: Cum a fost la interviu? Poate ai zis pana acum, dar eu marturisesc ca am citit cam pe sarite...
Daiopri: Mai un pic, mai un pic...
Denisam, Try, Khristin: Azi mi s-a confirmat banuiala ca nu-i ajunge lapticul. S-ar putea sa aiba puseu de crestere (ori nu l-a terminat pe cel de 3 sapt. ori a inceput cel de 6). Azi dimineata, dupa ce a stat o ora jumate la san, era tot agitat si tragea de san de numa' ca nu mai iesea lapte si i-am dat completare si a mancat 100 ml. La masa de acum o ora a luat san, apoi ce am muls eu mai devreme (40 ml) si inca 60 de formula. Am incercat sa-i dau mai putina formula, dar plangea de foame. M-am pus pe muls intre mesele lui si mi s-au recomandat niste pastile care stimuleaza lactatia...sper sa reusim.
Imi place discutzia despre case vechi/case noi. Noi ne doream una noua si am luat una veche pe care am mai renovat-o. E ok, dar e veche. Am inteles ca la cele noi e riscul sa nu fie bine facute si sa ai probleme cu fundatia si constructorii nu prea se tin de cuvant in leg. cu ce ofera in garantie. Asa ca ajungi sa te judeci cu ei degeaba. La cele vechi gasesti tot felul de bube (noi tot descoperim chestii ce trebuie reparate/schimbate...)
Andy, mami de
Andrei
Podeanu spune:
Olga La multi ani, sa fii sanatoasa, sa nu te mai necajesti. Nu vezi ce de prieteni ai aici??
Cristina, cge La multi ani fericiti alaturi de intreaga familie.
Nelia, multa sanatate lui Lisandru.
Anca, superbe pozele din Los cabos. Din pacate insa la Riu nu se ofera decit cu zbor din Toronto 
Simonna , am dat pe google numele tipei si singurul raspuns gasit a fost asta....
Did you mean: diane descoeures multi pret
Search ResultsSezatoarea canadiana (124) - [ Translate this page ]19 Ian 2009 ... Da, noi am avut o doamna pe care o chema Diane Descoeures. Nu-i stiu nr. de tel, da da-i un search pe google, tre sa fie cu MultiPret. ...
forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132185&whichpage=4 - 19 hours ago - Similar pages
voila....nu mai cunoaste nimeni un agent ipotecar bun in Montreal?
Cineva, nu mai retin numele mi-a dat o doamna dar din Toronto, nu cred ca ma poate ajuta aici.
cge spune:
Dana, noi am lucrat cu Alexandru Rusu tot de la MultiPret.
arusu@multi-prets.com
Daca te intereseaza, ii caut si telefonul.
Am fost f. multumiti de el ca si courtier.
Multumesc mult ptr urari, ma simt intr-o continua sarbatoare (ziua mea a fost duminica)![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
oanagabriela spune:
Cristina si Olga, "La multi ani", multa sanate si bucurii alaturi de cei dragi! 

Ana, insanatosire rapida 
si bafta cu jobul !
Lorelai si Denisam, sa va traiasca printesele, sa creasca mari, sanatoase si sa aiba mult noroc ! 

Nelia, sanatate juniorului 
mimitete, iti doresc sa scapi fara gastro 
simonna, sa stapiniti sanatosi patrupedul, sa stii ca este ca un
. Eu am avut ciine (si chiar 2 deodata) mereu, de cind eram adolescenta, dar acum nu imi mai trebuie. Antonia imi cere mereu si raspunsul meu este: "cind vei fii la casa ta"...![]()
Ina, f.impresionanta povestea ta
Toata admiratia pentru ce faci pentru familia ta 
Noi am inceput sezonul de ski, asa ca in weekend-uri sintem cam ocupati...Cred ca mergem si simbata, la Mont Olympia. Daca mai sint amatori, dati de stire ![]()
Asa ca de intilniri, eu am timp doar vinerea si fara copii