Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 helloooo,dormiti?! e ora noua si ![]() ia sa vedem reusesc sa va arat cum canta unii cu "obiectu' pretios"? http://www.trilulilu.ro/Macei/1b1a7eb57c1914 Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
nu,nu dormim...facem terapie,ordine prin casa,bem o cafea cu mahalaua...'neata si de la noi...mihaitza a intrat la terapie,si eu imi beau
cu voi!

devoska,si fie ca tot ce iti doresti sa se implineasca!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
Anina
am vazut si eu acum, desi cind am facut link-ul se vedea. Cind ajung acasa o sa remediez, ca la munca nu pot.

DEVOSKA LA MULTI ANI SI MULTE ZILE SENINE!

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
La multi ani,Devoska !
Vio
... totusi o arie de 10-15min. m-ar fi impresionat mai mult,asa doar cateva secunde ![]()
Eu am devorat 5kg de muraturi de cand am inceput cura
...mai un morcov,un castravete,o muratura ![]()
Mey,da unde-i celmaimic??? ....vazui ca are mai multe postari ,dar unde's ? ca nu pot rascoli DC-ul ,nu's de la KGB ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
citat din mesajul lui kokiy La multi ani,Devoska !1. Vio 2. Eu am devorat 5kg de muraturi de cand am inceput cura ...mai un morcov,un castravete,o muratura 3. Mey,da unde-i celmaimic??? ....vazui ca are mai multe postari ,dar unde's ? ca nu pot rascoli DC-ul ,nu's de la KGB **************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
1. io ti-am zis ca esti nesatula! uite adevarul cum iese la iveala
2. daca's puse cu sare, inseamna ca nu te vei strica mai mult decit esti deja!
3. io zic ca vine el, ca nu-i rezista sufletelul sa nu ne dea vreo replica la cite i-or fi vazut ochii pe aici
si a postat la sexul fara orgasm!!!! sariti fetelor pe el ca e expert!!!!

***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
violeta69 spune:
misha 
de unde stii tu ca asta micu' e un el?!![]()
si io ma pregateam sa zic ceva lui kokiy,ca nu-i ajunge.....adica, aria asta ,da' zisesi tu 
Nina 
umflatel,spor la terapie lui Mihaita 
si io mai scriu cate ceva ,mai ascult ceva muzica si mai citesc aici ...ce sa mai?! Napoleon era mic copil pe langa mine 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui violeta69 misha ![]() de unde stii tu ca asta micu' e un el?! si io ma pregateam sa zic ceva lui kokiy,ca nu-i ajunge.....adica, aria asta ,da' zisesi tu ![]() Nina ![]() umflatel,spor la terapie lui Mihaita ![]() si io mai scriu cate ceva ,mai ascult ceva muzica si mai citesc aici ...ce sa mai?! Napoleon era mic copil pe langa mine ![]() Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
vio,stie misha ce stie...uita-te la profil....e de sex masculin...celmaimic....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
Io asa zic, ca ala micu' e un "el", da' mai stii? ![]()
SARITI PE CAPITOL NOU!!!!!
celmaimic spune:
mda... stiu ca nu prea am fost prezent, dar nu am avut timp. am tot fost pe drumuri. Acum... am programul mai lejer... asa ca sunt ... open...
dar... nu m-ati lamurit cu testele...
so... hello again :)