Prietenie la plesneala(17)-EMMA ramai cu noi!
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
Oana e normal sa dormi mult...e unul din efectele stresului![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 pai....io cu tine! Coana Mare e in concediu sa-si stringa in borcanele, Tantza umfla rotile la masini, Vio e debusolata ca nu mai intelege nici macar ce se petrece aici, daramite acasa la ea *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
cand va spuneam io ca citeste in astre!!! acum ma credeti?!
am lenevit ceva in dupa-amiaza asta...mama a facut o pizza, de'aia f f buna! indata merg sa halesc cateva feliute!
umflatelule, unde esti puiule? ce face Mihaita? va
pe amndoi!bre, mahalaua asta e stilata!

pe toate stilatele!*************************
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kariguld cand va spuneam io ca citeste in astre!!! acum ma credeti?! ************************ MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
auzi? pai sint cruella, coana closca, duracell, acu's si mama Omida ????? Da' ce's io? 5 in 1?
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
e mama la mine. Sonia stranuta. Mvai, sper sa nu fi racit copilul.
cineva sa ma impuste, va rog !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
auzi? pai sint cruella, coana closca, duracell, acu's si mama Omida ????? Da' ce's io? 5 in 1? *********************************************************************************** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
hai nu te supara

uite de la mine,
!pizza! sau n-ai voie, ca esti la dieta?
gabita si-a luat concediu si de la mahala. o fi plecat in Hawai?
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
kari, nu m-am suparat!
Glumeam doar ![]()
..si nu-mi da haleala ca ajung mama Dolores, nu Omida! ![]()
Coana Mare si-a luat concediu sa bage in ea tot felul de bunataturi 
numa' io's la diete!!!!
mai muc cel mic te-ai speriat si ai dat bir cu fugitii?? ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
cand va spuneam io ca citeste in astre!!! acum ma credeti?! am lenevit ceva in dupa-amiaza asta...mama a facut o pizza, de'aia f f buna! indata merg sa halesc cateva feliute! umflatelule, unde esti puiule? ce face Mihaita? va pe amndoi!bre, mahalaua asta e stilata! ![]() ![]() ![]() pe toate stilatele!************************* MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU Kari "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
aici,aici...sunt,dar am mai iesit si eu nitel din casa....mihai este ok,i afara de faptul ca are o belitura in frunte...i-am facut poze,da'trebuie sa le descarc...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
si eu !!! la regimmm... 5 kg.... jooossss !!!
hai ca incerc sa pacalesc pe cineva sa imi desfaca ultimele 2 geamantane, am incercat cu S, da nu vrea ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kay si eu !!! la regimmm... 5 kg.... jooossss !!! hai ca incerc sa pacalesc pe cineva sa imi desfaca ultimele 2 geamantane, am incercat cu S, da nu vrea oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
ai reusit sa dai 5 kile jos?? Bravo!
Pai acolo era distractie mare sa dae jos din geamantane ce puneai tu, si acum nu mai vrea?
kokiy spune:
Pai,fiind foarte mic ...celmaimic trebuie ademenit cu bomboane...acadele...si ceva Chupa Chups ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

in borcanele, Tantza umfla rotile la masini, Vio e debusolata ca nu mai intelege nici macar ce se petrece aici, daramite acasa la ea