Reduceri blugi Diesel

Blugii Diesel, stiti cei cu pret exagerat de mare. Avand timp in week-end ,ma plimb prin Mall Baneasa, poate gasesc la reduceri ceva.
Ma hotarasc sa cumpar o pereche de blugi Diesel cu reducere 50%. Pret taiat 770, pret afisat 385. Am platit 370, "atat costa". Acasa am dezlipit eticheta si PRETUL VECHI ERA 185 SAU 220 (cel mai mare).
Am luat o mare mare tzeapa.
Atentie la "REDUCERI"
Raspunsuri

cait spune:
Dar ce preturi sunt ales 770 o pereche de blugi???Cei mai scumpi la diesel sunt 150 de euro inainte de reduceri.Oricum asa de face peste tot cu reducerile si iti spun ca in magazinul in care am lucrat aici asa faceam.
Cait
Home is where heart is...

kokiy spune:
zepellina daca tu crezi ca este adevarat ce sustii,poti sa-i reclami la OPC...dar inainte incearca sa te convingi daca este adevarat...dute inapoi in magazin,spunele ca ai informatii ca pretul pe care l-ai platit nu corespunde reducerii,si cere Procesul Verbal de Schimbare de Pret ...fiecare magazin este obligat prin lege(cand se face o reducere) sa aiba asa ceva...daca nu vor,spunele ca suni in momentul ala la OPC sau sa-ti returneze banii inapoi ...
Daca intradevar reducerea nu este legala sunt sigura ca-ti vei primi banii inapoi ....
Si Mihaita,are nevoie de voi!
Alaturi de Sonia!
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

zepellina spune:
Era ceva ciudat din start. Pe vitrina afisat REDUCERI. Blugii cu reduceri erau oarecum ascunsi si pe toti acelasi pret : 770 taiat , apoi 385 lei.
Incerc sa ajung cat mai curand.
Multumesc pt sfat.

luxe spune:
Ehhh...si eu mi-am cumparat de o saptamana o per de blugi Diesel de la outlet! Au costat 119 euro.....dar atat costau si inainte de reduceri ..:) Surpriza a fost acasa cand am vazut ca erau 'made in Romania' .....!! dar imi plac !!!

ileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luxe Ehhh...si eu mi-am cumparat de o saptamana o per de blugi Diesel de la outlet! Au costat 119 euro.....dar atat costau si inainte de reduceri ..:) Surpriza a fost acasa cand am vazut ca erau 'made in Romania' .....!! dar imi plac !!! www.flickr.com/photos/9734044@N08/" target="_blank">Jessica lui mami |
....Sunt doar cusuti in Romania..dar pe aici "nu scapa"nimic..
Aici coase si Calvin Klein, Ermenegildo Zegna, Gery Weber...dar pentru asta la noi sunt tot la preturi duble fata de un magazin din Occident...

XIO spune:
Asa sunt preturile la noi.
In mall in Tm gasesti blugi guess cu 18 milioane , si in mall in Nashville, gasesti blugi cu maximum 160 de dolari.
La noi gentile sunt 7 milioane , pe siteuri gasesti cu 100 de dolari.
Si sa stiti ca H&M face haine pt. export made in Romania.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

espiritu spune:
macar sunt evazati a la robert plant?
ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului.
in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.

michelle7 spune:
Eu am luat o pereche de blugi diesel redusi de la 220 $ la 88 $ asta in US. Ma gandesc ca atat ar trebui sa coste si in Romania...
Si astia din US nu m-am uitat unde is facuti- probabil China :)

anda141 spune:
Si eu zic ca ar trebui sa te duci la magazin si sa le faci o reclamatie, ptr. ca nu sunt singurii si ne iau de fraieri. E dreptul tau, mai ales ca ai vazut si eticheta. Eu m-as duce , mi se pare o bataie de joc.

cait spune:
Luxe este vreun outlet mai rezonabil pein zona ta ca eu nu am auzit.
Si eu am vazut la H&M made in romania dar sincer prefer asta decat in china..
Cait
Home is where heart is...