Strumfi de iul-aug 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
Carla, sory da' n-am idee, ca nu mi-am incretit niciodata paru!stiu ca cei de la Kallos au produse bune. folosesc balsamul de par cu mare succes. poti intreba daca n-au solutie de permanent. oricum daca iti faci permanent, iti recomand balsamu de la ei, e super-super!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
cafera spune:
Bunaaaaaaaa dimineataaaaaaaaa!
Sa aveti o zi frumoasaaaaaaaa ca voiiiiiiii, copii sanatosi, soti la punga grosi
! Aaaaaaa? Cum suna? Sau sa va urez de dragoste ca vine sfarsitul de saptamana?
CarlaV, iti stric si eu pofta de gravida. Chiar vrei sa-ti incretesti parul?
Lavi, eu cred ca...persoana despre care povestesti o numesti generic prietena, pentru ca nu cred ca iti este.
Pupam Lorinusha frumoasa si desteapta
si mamica asisderea
.
Violeta, eu sunt creativa de felul meu, dar uneori mai intru in pana de idei si ma strofoc cu ce sa o captez pentru ca prefer ca Alexia sa aibe cate ceva de mesterit decat sa urmareasca desene animate la nesfarsit. Acum chiar sunt fericita ca o sa avem multeeeeeee de facut pentru ca in CARTEA MICULUI ARTIST sunt o groaza de astfel de idei. I-am facut-o cadou de Mos Nicolae si celor care aveti copii mai maricei va recomand s-o achizitionati. E o minune! Se gaseste la Teora si cred ca e o achizitie utila si pentru strumfi, atunci cand vor ajunge la vasta cand vor vrea sa faca cate ceva cu manuta lor. Costa 68 lei.
Oanamada, m-am indragostit de rochita lui Cati de botez. E superba, la fel si hainuta cu blanita la maneca. Super! De personajul principal nu mai spun: m-a cucerit
. Sa va traiasca!
Ilenutza, prin ce ati trecut si voi. A ramas semn de buna purtare? Ce a facut chirurgul estetician? Ne pui niste poze cu baietii? ![]()
Am citit si despre Albastrel ( Andicu, iti multumesc!), ii urez multa sanatate si astept mamica frumoasa sa mai dea cate o veste de departe.
M-am tot gandit la Anto...Ce or fi facand? Sper sa nu mai fi luat niciulul nici o boala. Sanatate multaaaaaaa!
Luna, ce ai mai luat frumos copiilor? Ce-ti face zgarietura, ai pozat-o?
Mihaito, te pupez special, sa ai o zi buna, cu soareeeeee multtttt
. Auzi, versurile ca versurile, sa fi auzit melodia![]()
.
Stefania, ce mai faceti? Mai povesteste cate ceva.
ioanaiub spune:
buna dimineata
Cafera, harnicuta, ca de obicei 
am citit de mici "accidente" casnice, din fericire inca nu am avut parte ...
acidentatele si accidentatii ![]()
ma duc sa-mi pun si eu niste
si sa mai lenevesc putin
ca imediat incepem programul ... azi vreau sa fac o ciorba de fasole cu ciolan 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
urati-mi sa nu ma restructureze berceanu!!!!!![]()
![]()
cafera, m-ai facut curioasa.........inregistreaza-te , pune-te pe utube si .....baga inregistrarea aci!!!!
musetto, mi-a placut poiezia cu maimutzelele.......
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."