Strumfi de iul-aug 2007 (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Carla, sory da' n-am idee, ca nu mi-am incretit niciodata paru!stiu ca cei de la Kallos au produse bune. folosesc balsamul de par cu mare succes. poti intreba daca n-au solutie de permanent. oricum daca iti faci permanent, iti recomand balsamu de la ei, e super-super!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Bunaaaaaaaa dimineataaaaaaaaa!
Sa aveti o zi frumoasaaaaaaaa ca voiiiiiiii, copii sanatosi, soti la punga grosi! Aaaaaaa? Cum suna? Sau sa va urez de dragoste ca vine sfarsitul de saptamana?

CarlaV, iti stric si eu pofta de gravida. Chiar vrei sa-ti incretesti parul?

Lavi
, eu cred ca...persoana despre care povestesti o numesti generic prietena, pentru ca nu cred ca iti este. Pupam Lorinusha frumoasa si desteapta si mamica asisderea .

Violeta
, eu sunt creativa de felul meu, dar uneori mai intru in pana de idei si ma strofoc cu ce sa o captez pentru ca prefer ca Alexia sa aibe cate ceva de mesterit decat sa urmareasca desene animate la nesfarsit. Acum chiar sunt fericita ca o sa avem multeeeeeee de facut pentru ca in CARTEA MICULUI ARTIST sunt o groaza de astfel de idei. I-am facut-o cadou de Mos Nicolae si celor care aveti copii mai maricei va recomand s-o achizitionati. E o minune! Se gaseste la Teora si cred ca e o achizitie utila si pentru strumfi, atunci cand vor ajunge la vasta cand vor vrea sa faca cate ceva cu manuta lor. Costa 68 lei.

Oanamada, m-am indragostit de rochita lui Cati de botez. E superba, la fel si hainuta cu blanita la maneca. Super! De personajul principal nu mai spun: m-a cucerit. Sa va traiasca!

Ilenutza, prin ce ati trecut si voi. A ramas semn de buna purtare? Ce a facut chirurgul estetician? Ne pui niste poze cu baietii?

Am citit si despre Albastrel ( Andicu, iti multumesc!), ii urez multa sanatate si astept mamica frumoasa sa mai dea cate o veste de departe.

M-am tot gandit la Anto...Ce or fi facand? Sper sa nu mai fi luat niciulul nici o boala. Sanatate multaaaaaaa!

Luna, ce ai mai luat frumos copiilor? Ce-ti face zgarietura, ai pozat-o?

Mihaito, te pupez special, sa ai o zi buna, cu soareeeeee multtttt. Auzi, versurile ca versurile, sa fi auzit melodia.

Stefania, ce mai faceti? Mai povesteste cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

Cafera, harnicuta, ca de obicei

am citit de mici "accidente" casnice, din fericire inca nu am avut parte ... acidentatele si accidentatii

ma duc sa-mi pun si eu niste si sa mai lenevesc putin ca imediat incepem programul ... azi vreau sa fac o ciorba de fasole cu ciolan

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
urati-mi sa nu ma restructureze berceanu!!!!!

cafera, m-ai facut curioasa.........inregistreaza-te , pune-te pe utube si .....baga inregistrarea aci!!!!

musetto, mi-a placut poiezia cu maimutzelele.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mihaitoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Schimb capitolul

Nico, mami de Andra si Alex