Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 23
andy.p spune:
CD iubita nu te panica ca va fi bine vei vedea
mamica si Robertino scump.
Si sunt si eu de parere sa mai mergi la cineva sa-ti confirme acest diagnostic.
Alina poate s-a incalzit de la ceva,vezi ca eu tot am patit in ultimul timp chestia asta.I-ai mai luat-o ?Cat are?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
alexa si mami spune:
am revenit cu atirnatu' la tzatza. a dormit 25 de min
andreutac, felicitari pt botez si cununie! sanatate si fericire!
laura
alexia. sper sa fie bine. intre timp cipri a adormit, s-a trezit, acum suge deci o sa incerc mai tirziu.
feli, multa sanatate! ai grija de falkone. las' ca va dragaliti voi dupa ce te faci bine 
CD, mult curaj, sunt sigura ca nu e grav si se va rezolva.
mikul si mamica lui.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
tzitziri spune:
Laura, e bine, nu s-a stresat prea tare.Parca mai mult a plans inainte decat dupa
.Acum doarme iar dupa mici reprize de dragaleala.
CD,la cine ai fost la eco?Eu am o programare la dr Stamate Mircea la Medlife pe 28.Stiu ca e printre cei mai buni pe eco de copii....daca ai nevoie de o alta parere ti-o cedez cu placere
Ma bag sa fac capitol nou.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Leah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi vreau sa spun ca deja am sunat la primarie si cica nu mai apartine de ei si mia dat un nr. de tel de la D.G.A.S.P.C si sun la aia de o jum. de ora si nu imi raspunde nimeni deja nu mai pot de nervi. |
kllemi, tu te referi la trusoul bebelusului in valoare de 150 de lei pt care au zis ca te suna? am vazut ca ai nascut aproape de mine, si de aia intreb. Eu am depus hartiile pe 20 oct si nu m-au sunat nici pana acum. Cand am fost sa ridic indemnizatia de nastere (pt aia tre sa suni tu) era o femeie acolo zicea ca are baiatul ei un an si abia acum au sunat-o. E o mare porcarie ce se intampla....eu nici nu ma astept sa ii mai vad banii aia. Apropo, tu in ce sector stai?
Poze cu printesa www.youtube.com/watch?v=0tskgolNMA8&feature=related" target="_blank">Eliza se joaca www.youtube.com/watch?v=TERVOjgU6Ys&feature=related" target="_blank">Eliza invata sa vorbeasca
CD27 spune:
Va multumesc mult pentru incurajari
Nu am fost la urolog, diagnosticul l-am primit in timpul sarcinii (unii ziceau ca nu e mare lucru, altii ca trebuie urmarit, poate intervenit chirurgical). Cand avea o saptamana am facut eco la municipalsi dr de acolo a zis ca nu vede nimic, sa revenim cand face 3-4 luni. Am facut eco astazi la CMU la dr COman.
Joi am programare la Medlife, la dr pediatru Marcu (stiu ca a mai fost cineva la ea, poate imi spuneti cum e) si speram sa ne trimita la eco, multumesc mult tzitziri, daca zice dr sa acem alta eco urgent o sa apelez
Am fost optimista inainte de eco si...nu trebuia
, mai caut info
babymom piciul a avut episoade in care nu a facut pishu timp de 12 ore, are legatura cu distensia? ca 3 dr la care am sunat au zis ca nu e nimic, ca e grav daca nu ace pishu 24 de ore
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH