Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 258 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Myral bineinteles ca... nu a stat in carucior. Am niste dureri de spate de nu mai pot. Cred ca e istorie pt ea, bine ca azi totusi a stat si pe jos, a gasit in parculet un baietel cu care sa se joace si ii dadea bucuroasa din sticksurile ei.

Mami_25 imi pare rau pentru problemele pe care le aveti, sper sa treaca enterocolita. Rabdare multa si regim strict, din pacate stiu cum este. Sper sa intri curand si sa ne dai vesti bune.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Din pacate trebuie sa inchid calculatorul ma cheama datoria. Fata plange a rasfat de vreo 5 minute, e tare plictisita, daca ma vede ca nu o bag in seama incepe si plange.

Christina tare frumoase pozele, iar tu te pricepi la tricotat, sunt tare frumosi botoseii.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11 si noi tot in 2 camere stam, eu cu baiatul ocupam dormitorul, iar tati sufrageria, in primavara o sa-i cedau lui dormitorul, asta daca nu reusim sa schimbam apartamentul cu unul cu 3 sau 4 camere, e cam greu sa vand in actuala situatie economica.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Daca vreti sa ne vedeti, admirati-ne aici:

http://picasaweb.google.co.uk/lataretucecilia/1AnSi5Luni?authkey=xss97iMfRP0#5293346824315262162

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna seara, dragele mele !

Multumesc de strigare , noi suntem bine, reusesc sa citesc, dar nu mai ajung sa postez. In ultimele zile a trebuit sa impart laptopul cu domnisoara Me ( ea asa zice ca o cheama , "Me" ), am facut greseala sa-i arat un filmulet facut cu telefonul mobil in septembrie, cand am dat-o prima oara in masinute la mall. Si acum imi cere mereu "chitzi! chitzi!" sa-i pun filmuletul respectiv ( este ea intr-o masinuta care are deasupra spatarului capul lui Mickey Mouse ). Este vorba despre masinuta aceasta, am pus o poza de duminica. Si uite asa la mine ruleaza pe laptop mai tot timpul filmuletul respectiv, iar daca incerc sa deschid mailul sau forumul este scandal mare, ca ea vrea sa-l vada pe chitzi

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Valentina, frumooooos!

Carpatina, de ce ar fi de plans retetele cumetrei? De plans eram eu daca mancam atat de mult.

Papanash, si pe mine m-a amuzat filmuletul ala oarecum, dar am ramas cu un gust amar pe undeva. Cat despre subiectul cu decalotarea la gradi, sa stii ca si eu am fost revoltata si ingrijorata.

Andreea11, cand o aveam numai pe Alex stateam la 2 camere. Initial m-am mutat eu in sufragerie, apoi venea dupa mine si am dormit cu ea in dormitor, iar tati singur in sufragerie.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Crishtina, ce baiat frumos ai, dar si ce talent la tricotat.

Greyeras si Myral, daca va consoleaza cu ceva, nici Bubu nu mai sta demult in carucior.

Luy, ce scumpa era Maria in masinuta, dar acum chiar ati dat de belea cu fata care vrea distractii. Chiar ma intrebam ce e cu voi de nu ai mai zis nimic, bine ca e vorba doar de lipsa de timp.

Cecilia, mai ce baiat mare si dragut ai!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

S-a trezit, gata cu portia mea de forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Cecilico, io nu mai zic nimic bre, ca-mi lipseste inspiratiunea. Iar ma apucara bazdacii si depresiile curg garla. Am intrat iar in luna neagra si nu mai gasesc luminita de la capat. Stiu ca e doar o pasa proasta, dar eu cu rabdarea stau exagerat de prost. Uneori am impresia ca nu exploatez la maxim tineretile astea si ca timpul se scurge cam aiurea si fara rost, fara folos. Pe mine rutina ma cam omoreaza si ma apuca ganduri sa schimb peisajul.
As pleca la curs, dar sunt sase bucati de luni si nu stiu cat de ok ar fi pentru familia mea. Adica, in puii mei, sunt totusi o grama' de zile... Ma intelegi tu...
Mi-as lua un conced si as pleca undeva cu frumosul meu, dar stiu ca e doar o minciunica. Tot acasa ma intorc, la acelasi ritm, la acelasi program, intre aceiasi pereti, acelasi birou, aceleasi fetze, aceleasi treburi, aceleasi, aceleasi, aceleasi...
Stiu ca aberez. Asta imi spun si ai mei; ca mi s-a urat cu binele mie... Dar si binele asta, pana cand saracul de el? Ca e precum o caseta pe care o asculti azi si a doua zi o iei de la capat si poimaine o mai pui o data si tot asa.
Chiar! Am observat ca dimineata plec la munca pe aceeasi melodie (eu sunt fan Dorobantu), ajung pe o alta, plec spre casa pe una anume si ajung pe aia pe care ajunsei si ieri. Si tot asa...
Uffff, nu e bine doloc, doloc, doloc... Voi sunteti multumite cu viata voastra? Nu simtiti ca puteti mai mult, ca e loc? Ca vreti mai sus, mai bine, mai altfel? Pfiu, macar asa, de dragul meu, spuneti-mi ca ba da, ca sa nu cred ca m-am tzacanit de tot...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

S-a trezit, gata cu portia mea de forum

Daca s-a trezit la ora asta gata si cu portia ta de somn la noapte!

Rox , mamica

Mergi la inceput