Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
Azi noapte,in minutele mele dormite, l-am visat pe dr. Mendez (cel cu care am nascut!)...mai, o fi vreu semn ca trebuie sa ma duc la el? Si-i ziceam ca trebuie sa discutam despre bb2...oooofff, ce ganduri mai am si eu

Valentina,doresti sa te inscrii pe lista mamicilor aspirante la bb 2 ??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Of , VALI, greu tare cand e puiul bolnav...asa ca maraie noaptea ne-am obisnuit noi, dar cand e bolnav e de groaza; sanatate !

vad ca ne intoarcem spre comunism cand eram crescuti cu gris, ca multi pici papa bine supa cu galuste

CRISTINA - merg sigur si la cuptor!

AMY - nu stresa copilul dc nu vrea; incearca peste vreo sapt -doua, apoi lasa-l ...daca iar nu vrea;

CRISTINA - cu citituil ca nu stiu sa ceara, ca nu isi controleaza sfincterul eu nu sunt de acord, stim f bine ca citim multe in carti, dar nu totul se potriveste copilului nostru, a mea nu zice oala sau kk, dar ma avertizeaza cand ii vine sa faca, vine la mine sau la ta-su , neatinge si are o privire anume; daca vede olita prin zona o ia singura...deci un pic de control exista. insa nici eu nu suntde acord sa fortez copilul dc nu vrea, cunosc si mamici care ii tineau o ora pe oala, total nesanatos pt sfincter...

ANCULE - dar ce-a patit mancacioasa sefa? ce se intampla cu ea?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
Azi noapte,in minutele mele dormite, l-am visat pe dr. Mendez (cel cu care am nascut!)...mai, o fi vreu semn ca trebuie sa ma duc la el? Si-i ziceam ca trebuie sa discutam despre bb2...oooofff, ce ganduri mai am si eu

Valentina,doresti sa te inscrii pe lista mamicilor aspirante la bb 2 ??!!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

``Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri:cum sa fie multumit fara motiv,cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.``

Amy, m-as inscrie, teoretic...practic nu,pt. ca situatia de acum nu ne permite si nu stiu ce as face cu doi copii mici.Dar nici prea mult timp nu mai am, ca acus fac 40 de ani...dar, sincer, as vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Plange pisoiul...revin, ca mai am de raspuns...incerc s-o culc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Pentru toti cei interesati, am actualizat link-urile la filmuletzele Baby Einstei si in cursul zilei de azi, cel tarziu maine o sa le uploadez pe toate.
Pentru cele interesate, o sa uploadez si Brainy Baby sau Mini Masterminds, insa vreau sa stiu daca sunt de folos cuiva, ca altfel nu imi umplu contul aiurea.

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Noi tare mult ne dorim filmuletele Baby Einstein. Multumim

Citat:
citat din mesajul lui Ruxel

Andra imi apare link-ul exact din forum de unde s-a intrat pe blogul meu :)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

As face chiftelute dar ma cam feresc de prajeli!Le-as fi facut la cuptor cu sos...oare merge?
vali si eu am zis ca daca fac bb2 merg tot la Medlife la Popa eu cu ea am nascut si tot acolo as vrea sa merg!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

eu am facut "materialul" de chiftele... l-am pus in cuptor tot, neseparat, udat bine cu apa.... cand am vazut ca se usca prea tare am pus folie deasupra si l-am mai lasat putin... a avut mare succes!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vali multa sanatate!
amy la capitolul olita, si la multe altele.... depinde de copil totul, eu am procedat la fel cu amandoua, adica le-am pus pe olita la fel, in acelasi ritual, pe aceleasi olite, la aceleasi ore. Rezultat: Elena face cum o pun, daca e olita la indemana se aseaza singura cand o trece, o dezbrac si mai face ce a ramas.. inclusiv la kk. Ana nu sta deloc pe olita. Cu Elena continui ... pe Ana n-o stresez... la vara voi scoate pampersurile oricum.
ancutaD de ce nu papati? Voi ati stat bine la papa ...nici lapte?

mi-am anulat o parte din programul pe sapt. asta: Am sunt pt. trusoul bebelusului, al Anei.... n-a venit, sa incerc in februarie.. pana la majorat poate il primim, am vb la servici pt. adeverinta, mi-o dau luni ca la personal o fata e in concediu si una in medical...

la 17 mergem la eco!!!

va pupic

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna,fetelor!
Lavinia,iti multumesc mult pt. ca intrebi mereu de noi si ne chemi la apel! Iar eu imi cer scuze ca nu am raspuns la chemarile tale si ale celorlalte fete....va citesc in fiecare zi, sunt mandra de toti copilasii nostri splendizi,la ale caror poze ma uit, de fiecare data cand apar altele noi...dar...nu am puterea sa scriu,pentru ca sunt cu moralul la pamant si nu vreau sa intunec atmosfera frumoasa de aici.
In seara asta Andra avea febra 39, cu greu am reusit sa o scad...cred ca i-a adus bunica un pui de viroza,pt. ca parintii mei sunt amandoi la pat...si se pare ca si soacra-mea o ia pe urma lor.
E a sasea oara in 3 luni...nu o pun bine pe picioare, ca iar o luam de la capat...de dormit, nu doarme,eu sunt daramata si fizic...sper sa ne facem bine curand...
Si pt. ca tot vorbeati de "criza banilor', intru si in acesta gasca...din pacate si noi suntem in pragul colapsului si,pur si simplu nu stiu ce vom face...cumva vom supavietui, ma rog doar sa fim sanatosi!
Va pup si va multumesc ca sunteti aici!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Vali, ii doresc multa sanatate Andreei si voua multa putere sa depasiti problemele. Daca te pot ajuta cu ceva, oricand...la orice ora poti sa ma suni!va imbratisez cu mult drag( deocamdata doar virtual)

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloooo

woowww ce de aspirante avem!!!! mult noroc fetelor!!!

vali, cum se simte andreuta???
anca e bine maria??

azi am inscris-o pe iasmi la cresa. asa "smechere" sunt directoarele astea... nu stiu ce sa mai zic ca sa primeasca ceva.....prima oara mi-a zis ca sunt 20 de locuri.....a doua oara s au facut 30 de locuri....iar ieri la prietena mea i a spus ca sunt 25 de locuri... iasmi era a 37-a pe lista!

eu mi-am facut programare la consultatie pt operatia de rinoplastie saptamana viitoare joi....si vineri dimi poate ma programeaza la operatie.uffff...brrr....ce mai face si omu' de buna voie si fara probleme...!!!! sa imi tineti pumniii atiunciii....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaaaa si inca o chestie, am auzit ca pt copii care nu dorm bine noaptea e bun ceai de tei argintiu..

si in leg cu olita....iasmi o iubeste!!! doar ca mamasa e mai comoda (ca sa nu spun putoare...) si o pun doar dimi dupa ce se trezeste!!1
iar cu didi (asa ii zice iasmi la suzeta) e disperata dupa ea!!!! o iubeste de mama focului...nu stiu xum io voi scoate... dasr o mai las putin.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput