Fetelor, mi-a intarziat menstruatia!Nu sunt insarcianata,am facut un test.Ideea e ,ca mi-e frica sa n-am vreo dereglare hormonala, tinand cont ca toata saptamana am avut dureri la sanul drept, diferite fata de perioadele anterioare.As avea semne ca vine,dar nu vine!
Sarciana este exclusa deoarece m-am protejat tot timpul!
M-am si stresat foarte tare in ultimul timp,sunt cu tot felul de proiecte pe cap,ne gandim sa schimbam casa....
Oare stresul sa fie un factor?
Probabil ca voi suna la doctor saptamana viitoare,desi mi-e o frica!
Daca nu-i sarcina, ce sa fie?
Multumesc pt sfaturi!
Cat timp ti-a intarziat?De obicei ai ciclu regulat?
Sorana de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Lorellay, n-am ciclu regulat,ultima data mi-a venit pe 16 decembrie.De obicei mie imi venea cu cateva zile inainte.Ceea ce ma deranjeaza este durerea persistenta la sanul drept.Cred ca ar trebui sa consult un doctor.
Mergi la medic..este cel mai bine...intarzierea poate fi de la o dereglare hormonala, de la o raceala mai puternica (cistita, anexita)...daca le tratezi din pripa se rezolva mai repede! Sanatate si curaj!
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
se mai intampla, nu rtebuie sa te stresezi...
daca totusi vrei sa afli ce se intampla, mergi la doctor. noi nu putem decat sa ne dam cu presupusul...