*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (193)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Oana suna interesant desertul cu banane cafea si iaurt
Oana imi pare rau !
Zoze ,ce dulce e Sufletelul blond, ce frumos papa el !

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, ce sa zic...multa putere si tarie iti doresc!Daca e sa te consoleze cu ceva (desi e stupid), sa stii ca asta e boala cu care uneori agonizezi cumplit ani si ani de zile...intr-un fel o evolutie atat de rapida e un "noroc"-Doamne, sper sa nu ma intelegi gresit dar...uite, chiar tu ziceai cat se chinuie si mama ta si...of, of. Ma gandesc la tine!
Pana sa iesim afara (ca Iulia inca are treaba cu telecomanda, a aprins singura tv si are deci preocupare, da?) sava mai zic ce-mi povestea terapeutul...ca are o pacienta fetita in clasa a II-a si-i povestea maica-sa...cum sufera fata ca nu i-a luat bluza X de la magazinul Y, pe care sa scrie-nu stiu-ce, pt ca astfel colegele de clasa nu o vor primi in "clubul fetelor cu haine cu eticheta" din clasa Doaaaamne, fetelor sa ne mai bucuram de copilaria copiilor nostri ca ce-i asteapta in societatea asta te apuca groaza...
Am vorbit la tel cu patroana cresei private de care va ziceam, era plecata din tara, ff draguta, a ramas sa ne auzim saptamana viitoare cand sa stabilim si o vizionare si sa discutam mai multe detalii. Va tin la curent.
A inchis Iulia TV (pe bune!!) asa ca iesim si noi.
P.S. Zoze, mi-a facut Mihaita o pooooooftaaa . Musai mah tre sa-i dau si eu fetii peste.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, MAYA!!
LA MULTI ANI BEBEILOR ANIVERSATI AZI!!

ramo felicitari pentru dintuc!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am dat send si s-a dus Nu ca ea ar mai fi stat, ca mereu e grabita Are 62 de ani , e sanatoasa tun, la pensie de mult ca a iesit cu ordonanta si a avut de ales intre a avea grija de copil sau de caine ...a ales cainele, ca la copii nu se pricepe ...si-asa mereu imi povesteste ce i-a stricat cainele, daca a muscat-o, ce mancare i-a furat de pe masa, etc si mereu incheie cu "nu toti oamenii sunt asa cumsecade ca noi care avem grija de caine" Ei, Luny, ce spui? Acum are alta "duda" ...copchilul, il stiti , e blondutz Ei toti, sunt mai bruneti in neam De cate ori vine zice ranjind: "asa avea fato si Costica (socru ) motul cand era mic, blond-blond" a-ha-ha Iar eu nu m-am mai stapanit si i-am zis: "da, poate, dar pielea era tot mai colorata, asa " A-ha-ha, ce bine ma simt , ce fata a facut Nu mai am nevoie de psiholog, gata, m-am rezolvat
Si mi-a mai zis ca om fi intrat noi in Europa, dar nu ne-am europenizat intratat incat sa sune sa anunte vizita inainte Iar eu i-am zis ca daca suna, m-as fi pieptanat si eu dar asa
Sent sa ramana

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Hehe..am citit
Am vazut poze cu Daciana ne-motata , mie imi pare asa rau cand vad ca tundeti copiii ZERO...ce-aveti cu ei? ...ma rog, parerea mea! Aperitivele arata super si si-a ales exact ce ii trebuie unei fetite , bravo ei!
Andrei de Rami, bravo! , ai un dintisor acum! La mai multi si fara dureri!
Bubu asa e cum zici viata asta...ce rau imi pare ca traiesti asa ceva
Natyplimbareala placuta! Eu am ales sa nu , m-au stors de energie musafirii

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubulina
zoze bun asa, papaciosul!
mimo si a mea are motan de care sa aiba grija!..ce nepot?.. tare asta cu pieptanatul!!
repet!!!! doar ela ma vazuse! cate ore /zi dorm copii vostri, frate????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici...asa m-a lovit pe mine revelatia asta-noapte...in somn...ca deh misterul clopoteilor l-am rezolvat...de visat ca am visat ca am fost in vizita am trecut...asa ca, dupa cum spuneam, revelatia: noi nu punem ceva stelutele, floricele, clopotele la titlul capitolelor noastre?...ceva sa se stie ca e sarbatoare pe crenguta...ca au inceput puisorii sa faca puff si sa dea din aripioare. O fi fost ea odiseea de martie-aprilie 2008...dar toti sunt ai nostri...de la cei nascuti in ianuarie pana la cei nascuti in mai.

Sper sa mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

repet!!!! doar ela ma vazuse! cate ore /zi dorm copii vostri, frate????

Cand nu e marait de la dinti, Luca doarme 3-4 ore pe zi, in mai multe reprize (2-3). Seara se culca pe la 9-10 si doarme pana la 7-8 dimineata.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Pai Luny,am tot zis d-aia n-am mai raspuns 2-3 ore, 3 de cele mai multe ori...dar sa stii ca nu e regula, baietelul din Belgia doarmea o ora si gata...s-a crucit maica-sa cand a vazut cat doarme Vladut...al ei avea program de la 10 seara la 8 dimineata si 1 ora la pranz ...la 8,5 luni ...si nu era agitat de fel, destul de "static"...vorbea in schimb de te ametea :dada, baba, papa, mama, lala, canta, tipa NON STOP

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Medeea doarme de pranz 1ora jumate sau 2 de la 12.30 sau 13 pana la 2.30 sau 15 rar cate 1 ora.Si la 5 se culca iar 1 ora jumate sau 2 asta mai rar adica pana la 7 dar de obicei pana 6 .30. in total cam 3 ore de obicei cand e obosita si nu doarme noaptea bine 4 pe zi.Seara se culca la 22,22.30.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput