Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Asa cum spunea si Maria, sunteti bine venite in casa noastra, va poftim aici, cu multa iubire...!
Pentru ca Emma este iubire!
Si daca Emma este o poveste, si voi sunteti personaje in ea...
Poftiti si scrieti, traiti si simtiti, alaturi de noi...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
helbi spune:
Toata admiratia pt voi, fetele din Timisoara, cele care le sunteti prietene adevarata Emmei si Aidei!
Doris, Ana, Anda, si nu in ultimul rind LUANA toate
din lume pt voi! Pt ceea ce ati facut azi ca acest copil minunat sa zimbeaca iar!
Emma, lupta iubita! 
Aida...multa putere!
Criss75 spune:
Povestea ta e o dovada ca puterea iubirii poate face minuni.
Aceasta poveste trebuie sa continue. Pentru Emma si pentru Aida...
Criss si Alex (11.05.2003)
Doris-Alina spune:
Multumim, Principe, pentru asta

Multumi, Anda, pentru actualizarea blogului...

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabirus [b] Fetelor, am tot vrut sa va spun de schimbarea pe care o vad de cand am revenit pr forum. Eram o gasca super si inainte, nu e nevoie sa specific. Dar de cand m-am intors, am observat ca sunteti altfel, iar in timp am descoperit si cauza: Aida si Emma v-au schimbat! Cum? Simplu: e mai multa iubire aici! In fiecare postare se vede, chiar si atunci cand schimbam retete, in fiecare cuvant e iubire! E asa de cald si bine aici si stiu ca nu exista nimic pe lumea asta care sa poata strica acest lucru. Greutatile nu fac decat sa ne unim mai mult! Iar Aida si Emma ne-au facut asa, pe fiecare dintre noi in parte, intr-un fel aproape imperceptibil. Si vreau sa le multumesc! Pentru ca peste tot pe unde au trecut, au adus doar iubire si recunostinta! ![]() Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim |
Gabi draga, noi, daca am fost zilnic aici, prezente, nici nu ne-am dat seama cat ne-am schimbat, dar mai ales ce ne-a schimbat!
Bine ca ai revenit tu, ca sa pricepem si noi...

POZE CU NOI
anda spune:

unei prietene dragi, o prietena a Emmei, care a fost trup si suflet alaturi de noi, Mariuka noastra draga.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
Doris-Alina spune:
Da, da, flori si pentru Mariuka, care azi din motive de sanatate nu a putut fi acolo fizic, dar noi toti am simtit-o prezenta cu gandul...

POZE CU NOI
principe spune:
Nu ai ptru ce,Doris.
As vrea sa fiu si eu acolo,sa strang mata in brate,cu voia ei sau fara
,sa-i spun cat de mult o iubesc,sa-i fac "morcovis","portocalisa","bananier",dulciurile mele... ale carei nanasa ea a fost ..dupa cum vezi au nume f exotice
ca nasa si cumatra.
pot sa ma duc si eu sa beau o cupa petru ziua buna a EMMEI si ptru cei 7 ani de "cositorie" pe care-i implinesc?...nu de alta dar am facut bataturi la fund si la degete.
noapte buna iubita EMMA,ingerasii sa-ti vegheze somnul si sa-ti trimita vise cu zane bune,pisici,catei, dar nu catei negrii 
TE IUBESC!
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
anda spune:
oooo Principe, ai dezlegarea noastra ![]()
du-te si inchina caci asa vom face si noi pentru tine. Cu drag si La multi ani!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

...tot de fericire