Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 13
adi_adi spune:
Norocosi sint cei ce va cunosc, norocosi sunteti voi ca va aveti unii pe altii........norocoasa-s eu, ca v-am descoperit
Va urmaresc indeaproape si tot mai mult imi dau seama de profunzimea,frumusetea si puritatea sentimentelor ce va leaga

Ingaduiti-mi sa ma rog alaturi de voi pentru Ema si familia ei , sa treaca cu bine peste aceasta crunta incercare
Mariaa spune:
adi, fara frica :) cum stai cu inverviurile? mai ai programat ceva?
ano, aflat, pupam sa treaca! te iei la tranta cu masinile acuma?! io inteleg ca ai prins aripi de la Emma, mah, da' sa refuzi tu euroii pentru geaca?!
glumesc, evident...bine ca ai scapat teafara si nu s-a lasat cu urmari nasoale!
si da, ai facut mare lucru in contextul ala!
si in orice context, tu faci lucruri mari
[pup maxim nebunelo]![]()
aidule, ma bucur ca v-a fost de folos kineto! acuma bandajez colaceii din vata pentru Emma 
si ca tot pluteste iubirea in aer, va dau ceva frumos si cald, asa cum sunteti toate de aici...![]()
un copil creste in inima mea
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Adi, deci pe cand te muti, aici cu si langa noi?![]()
Andanii, ma bucur ca esti aici cu noi...
ce mai face frumosul tau dansator?![]()
Katik, daca nu vii la apel, venim noi la tine...![]()
Ana, cine te-a suparat? ce roata ma? ai patit ceva cu masina? te-a sifonat vreunul?
Maria, se lasa Czudi de fumat? bravo mey...tu cum esti?
Ati vorbit azi careva cu Aida? stiti cum au trecut ziua de azi...sa nu mai sun si eu...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
principe spune:
Maria,zi si ce colaci faci ?
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
danitin spune:
Iaca si eu pe aici, citesc, cuget, ma infior, nu+mi gasesc cuvintele si ritmul....
spiridus racit cobza - tuseste de numa, pe mine ma doare rau gatul, mult de lucru si pb cu intratul pe net - va pove eu altadata.
Oricum mii de 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
dorisescu, ueic up :D am scris mai la amiaza ca am vorbit cu fetele :)
principe, la bolnavii care stau la pat se pun niste colacei facuti din vata infasurata in tifon, care se aseaza sub calcaie, intre genunchi (unde e cazul, caci Kiss nu poate sta decat pe spate) ca sa nu se formeze escare. asta evident pe langa creme si masaje si salteaua anatiescara care o sa vina in curand. cei de unde am luat si noi saltea aveau un termen de livrare lung, asa ca Aida a comandat de pe net azi una. dspre asta era vorba. iar kineto - kinetoterapeut, stim toti ca statul timp indelungat la pat anchilozeaza toate articulatiile.
fug sa intretin nefumaciosu :) am sarcina grea...
un copil creste in inima mea ![]()
gabirus spune:
Hello, dragelor!
Mi-ar face o deosebita placere sa o vizitez pe micuta si dulcea Emma cu tot cu pitici. Ai mei sunt insa galagiosi, in general. Aida, daca consideri ca i-ar face bine Emmei sa interactioneze cu copii, noi oricand venim cu drag cu fetele in vizita.
Fetelor, daca aveti vreodata nevoie si de sustinerea mea in orice ... you know
sunt si eu pe aici ![]()
Maria, eu m-am lasat de vreo 10 zile si aproape ca am uitat cum e sa fumezi, deja. La inceput era greu ca inca aveam impulsul in anumite ocazii sa cer tigara: la cafea, in pauze cu colegii, la nervi. Cu noul job am scapat de pauza de tigara cu colegii si de tigara la cafea. Iar in timp am constatat ca nici la nervi tigara nu mai este primul instinct. In prima saptamana mi-a fost greata incontinuu. Acum am scapat si de asta! I'm free! 
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
principe spune:
UFF...ma speriasem,credeam ca faci colaci ptru kinetoterapeut.
(de vata pe bat sa-l indulcesti)
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Doris-Alina spune:
Gabi, felicitari...![]()
ajutati-ma
si pe mine sa ma las...dar va rog, nu-mi recomandati ambitia ca n-o am,
daca as fi avut-o faceam multe lucruri in viata...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
anda spune:
pfff, gata, am hranit pe cos, pe ed, catzelu si pisica...sper ca nu mai macane nimeni ![]()
si pin se termina de spalat hainele...baaai aici ii ca la balamuc....mai stau cu voi. la un ceai.
andanii si io ma bucur ca ai venit pe la noi. poate prinzi radacini ca tare bine ar fi..
principe, ramane cum am stabilit.
doris pentru tine n-am leac, decit daca-mi predai potofelu'. poate acolo te doare daca te ating...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13