Timisoara, Impreuna!(135) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

io i-am scos afara din birou...Ano, again si again

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Principe, pune si povestea Anei pe prima pagina la generale, pentru ca e superba...

Si tu Anda, pe blog...

ps: acu pot plecat linistita sa-mi vad de treburi...
o zi excelenta, gagix!
Si tie Aida, si pretioasei!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ....

tocmai am citit povestile voastre, Doris si Ana si mi s-au umplut ochii de lacrimi, lacrimi de emotie si bucurie ca ati putut aduce un zambet micutei scumpe .. fetelor care ati contribuit la asta, tot respectul meu si toate florile din lume pt voi, sunteti extraordinare.

va multumesc la toate pt urari, ca v-ati amintit de mine, va dulce pe toate. Aida draga, in special pe tine te strang tare, tare in brate, si-ti multumesc din suflet ...
tu si Emma dulce sunteti permanent in gandul meu, toate rugaciunile mele sunt pt voi, sper alaturi de voi si astept cu sufletul la gura vestile bune ... sa dea Domnul sa fie cat mai multe ...

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

si io ma duc as ma apuc de toate helea...papa mai ales ca azi gata la 12 scolerul...

ana...te pup ...si mai da naibii jos haina ai de scorpie...si arata-te in toata splendoarea ta...paunitza codrului ce esti......

Aidutza ...sa dea domnu sa va simtzitzi bine...si sa-zi doreasca Emma companie de varsta ei...ca-l aduc si io pe Lori...sau macar un desen cu ponei de la el sa-tzi trimit...pup si io kysulitza mica...si dulce...

geta...sper ca petrecusi bine...nu dadusi nimic de beiut acia...

clau, laura..

katikule ..tu pe unde esti...

mariuka...pe tine de la distantza ca iara te simt zburlitza fatza de mine...si habar nu am de ce...

mihi

am gasit asta si vreau sa o impartasesc cu voi...sunt cuvinte ale parintelui blandetzii spun io ...Parintele Teofil Paraian

"Cerem deci
sa ne dea smerenie in ganduri, sa avem ganduri supuse lui Dumnezeu,
pentru ca noi de multe ori avem, cum zicea Parintele Arsenie, "mintea
care discuta cu Dumnezeu in loc sa se supuna fara discutie". Daca am
avea mintea care se supune lui Dumnezeu am avea smerenie in ganduri si
am fi ridicati din robia cugetului, ca nu ne-ar mai lasa Dumnezeu la
mintea noastra, ca sa ne lovim de noi insine si de nepasarea noastra
si de nestiinta noastra si de rautatea noastra. De cate negative suntin sufletul nostru ne izbim de ele, ne impiedecam de ele, cadem prinele, ajungem sa fim robiti lor, pentru ca ne lasa Dumnezeu la "mintea noastra cea nesabuita" (Romani 1, 28), cum zice Sfantul Apostol Pavel, ne lasa Dumnezeu sa ne impiedecam de noi insine ca niste neascultatori fata de Dumnezeu. Dumnezeu vrea sa ne miluiasca si noi vrem sa fim asa cum suntem noi sau cum am vrea noi sa fim, nu ne lasam modelati, nu ne lasam alcatuiti de Domnul Hristos. Si atunci daca ajungem sa avem ceea ce cerem de la Maica Domnului, lumina in suflet, si sa avem modelare prin ganduri smerite, smerenie in ganduri, si prin ridicare din robia cugetelor, ajungem cu darul lui Dumnezeu sa ne bucuram de tot ce-i bun si frumos de la Dumnezeu si de tot ce-i bun si frumos in natura, de tot ce-i bun si frumos in gandurile oamenilor, de tot ce-i bun si frumos in aceasta lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetelor, sunteti niste ingeri pe pamant!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Andanii,

De azi te re/asteptam la Impreuna Timisoara, alaturi de noi, pentru Emma!

fara comentarii, da?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

daca e pentru Emma reintoarcerea mea printre voi crezi ca am puterea sa comentez ceva Doris ?
pur si simplu nu pot sa refuz
dac-ai sti tu de cate ori am vrut, chiar mi-am dorit de multe ori sa scriu dinou dar ma simt neputincioasa, nu-mi gasesc cuvintele necesare sa comunic cu voi, cand citesc ce scrieti voi si modul in care scrieti ... cateodata nu stiu de unde va ies asemenea propozitii indiferent de subiect, ma simt inferioara voua, parca nu sunt in stare sa ma ridic la nivelul vostru de comunicare, sunteti extraordinare, puternice, deosebite , nu vreau sa va supar .... cum am mai facut-o dealtfel cu ceva timp in urma ... am preferat sa stau in carapacea mea si sa va citesc ... va iubesc pe toate, va simt aproape ..... nu stiu ce sa mai scriu

dar ... de azi pentru kissy ma reintorc printre voi

pup ochisorii dulci ai pretioasei kissy si ma rog la dumnezeu sa faca o minune

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet

Mergi la inceput

andaniiiiiiiiiiiisi

dani... scumpa tu pe unde esti?

ela ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamne dragi,

nu-s din Timisoara, dar va citesc in fiecare zi, cu teama si speranta.

Ma plec in fata voastra, va admir pentru tot ce faceti, ma rog in fiecare secunda pentru Emma si Aida.

Si plang citindu-va si ma bucur pentru fiecare zambet smuls si pentru fiecare secunda de liniste a Emmei.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

andule..pupici doamna cu suflet mare...si tzie dorisake......sa ne datzi vesti despre scumpa noastra...ca numa la ea ne gandim...

silva, deya...voi pe unde suntetzi?

timisoara...adunarea....

mihi

si sa continui cu...parintele care mie imi mangaie sufletul...

"Bucuria crestina este mai presus de bucuria fireasca, stiti ca este si
o bucurie fireasca. Este o bucurie de succesul pe care-l ai, o bucurie
de situatia pe care ti-o realizezi, o bucurie de averea cata iti este
de trebuinta, daca o ai, este o bucurie de familie, exista atatea
bucurii din lumea aceasta care sunt binecuvantate de Dumnezeu. Exista
si bucurii care nu sunt binecuvantate de Dumnezeu, de exemplu cand se
bucura cineva din patimile pe care si le implineste, dar toate
bucuriile firesti, toate bucuriile din natura, toate bucuriile dintr-o
literatura buna, toate bucuriile din tot ceea ce da Dumnezeu oamenilor
prin firea lor sunt si ele binecuvantate de Dumnezeu, numai ca nu sunt
destule acestea. Bucuria crestina este mai presus de ceea ce da lumea
aceasta, bucuria crestina este mai presus de om, este de la Dumnezeu
si este o bucurie vesnica, o bucurie care are o calitate deosebita. Sa
stiti ca de fapt noi nu suntem impotriva bucuriilor curate ale lumii
acesteia dar staruim pentru bucuria pe care o da Dumnezeu. Si
bucuriile lumii acesteia, cate sunt vrednice de primit, toate acestea
pentru un om care are credinta in Dumnezeu se invaluiesc de darul lui
Dumnezeu si in felul acesta bucuria crestina covarseste bucuriile
veacului acestuia. Cine are credinta in Dumnezeu sigur ca are bucurii
ale credintei pe care cel care nu are credinta in Dumnezeu nu le poate
avea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Mihi eu sunt aici.....da ma simt neputincioasa si mai bine tac!

Mergi la inceput