Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
Ne-a mai zis doctorita ca e un pic cam cracanat si ca daca nu isi indreapta picioarele prin masaj ne trimite sa ii puna atele. M-a dat pe spate cu treaba asta. Eu credeam ca toti bebelusii sunt cracanati si nu mi-am facut pana acum griji, plus ca nu mi se pare a fi David exagerat de cracanat. Bebelusii vostri au picioarele drepte?

Si al meu e cracanat. Atele se pun doar daca e o problema cu labutele, daca sunt strambe (talus valgus si talus varus).
Tudor are talus valgus la piciorul stang, adica tine labuta mult inspre interior si e nevoie de masaj, insa eu vreau sa merg si la ortoped cu el, sa-l vada. La fetita am neglijat aspectul asta, desi ea a avut talus valgus bilateral, a purtat ghete ortopedice doar o perioada scurt si nu s-a remediat nici acum, la patru ani jumate. Drept urmare, de-acum va purta ghete ortopedice pana se indreapta, chiar si la gradinita. Cand sunt mici se rezovla mult mai repede prolema asta. Fina mea a avut ghipsuri la ambele picioare (erau strambe rau, la un unghi de 45 de grade) si intr-o luna s-a reparat.

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Si noi avem gips pt talus valgus bilateral si se vede clar o imbunatatire. Speram ca nu mai punem multe ture de gips (avem 4 pana acum cu pauze intre ele)

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra multa sanatate puiutilor tai. Sper ca totul sa se rezolve cu bine.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Lauramiron si noi ne indreptam spre problema descrisa de tine cu scaunele.Adica avea si 10 scaune pe zi si de vreo 4 zile tot scad ca si numar. Astazi a avut numai un scaun. O fi normal sa se intample asa? Eu il alaptez numai la san si nu am schimbat absolut nimic nici in alimentatia lui si nici in alimentatia mea.Eu nici ceiut nu ii dau. Raducu meu are o luna.

Mamica fericita de Radu

pozele mele

La fel am patit si eu cu Diana singura deosebiere e ca azi nu a facut deloc. Oare sa nu se faca de ras de ziua ei ???

Multumesc tuturor de urari!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Felicitari mamiseli_11 ca ti-ai crestinat puiutzul. Sa aveti grja de voi si multa, multa sanatate.
Te

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy

Mergi la inceput