Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
lorellay spune:
Iulia La multe lunitze Dianei...Pe gogoasa mea tot Diana si tot Maria..doar in alta ordine....
Alra..multa sanatate bebelinei...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
diana21 spune:
Otilia, transmite-i Alrei toate gandurile mele bune! 
"Gaura la inima" nu e nimic grav, din cate stiu eu, asa se numeste p o p u l a r suflul sistolic. Si Neghinita are un "suflu inocent", mi-a explicat cardiologul, e vorba de o valva care nu se inchide bine, problema caee dispare, in majoritatea cazurilor, dupa trei luni. "Gaurelele" alea cica sunt normale, toti bebeii le au intrauterin, insa, normal, ar trebui sa se inchida la nastere. La unii, insa, se inchid de-abia la trei luni. Cu gripa e nasol. Mie mi=-e clar ca daca cel mare se imbolnaveste, e aproape imposisbil sa-l feresti pe cel mic.
Bertha,
, si eu te citesc cu placere, chiar voiam sa-ti spun ca mi-a placut mesajul tau de la subiectul cu mamica aia inconstienta de la "Parintii intreaba" 
Cat despre asta
| Citat: |
| Diana, mesajele tale au fost mereu pline de bun-simt si bine fundamentate, e o placere pt mine sa le citesc. Totusi, nu sunt de acord cu tine cand spui ca uneori avem dreptul sa judecam si sa acuzam. Nu, nu putem face asta, cel putin nu aici, pe forum, si nu intr-un subiect atat de sensibil, pt ca nu ne cunoastem una alteia situatia materiala si familiala ca sa putem sa judecam. Pt ca nu stim daca mamica X nu a vrut sa dea un banut sau o vorba buna, atata timp cat nu stim ce a facut ea in intervalul acela de timp, daca a avut sau nu a avut bani sau timp sa-i depuna. |
imi pare rau ca am scris in graba si nu am mentionat ca e vorba despre a judeca asa, in general, fara legatura cu discutia noastra. (de exemplu, cum am judecat-o si taxat-o cu totii pe mamica abuzatoare care-si invata copila sa injure, printre altele) Am vrut sa spun ca nu e mereu valabiala sintagma "noi nu avem dreptul sa-i judecam pe altii".
Si va rog eu, nu intelegei gresit. Nimeni nu a reprosat nimanui nimic legat de sume, cine a dat si cat a dat, nu a incercat nimeni sa faca politie, nu pricep de s-a ajuns aici. A fost vorba doar despre atitudine si empatie. Asa cum am mai zis si aseara, ajutor inseamna si sa dai mesajul mai departe celor din agenda ta. Asta a fost o paranteza pentru cele care imi explica pe pm situatiile lor finaciare.
lauramiron spune:
Ramo, sanatate bebelinei si sa treaca repede raceala
Tuseste rau de ti-a dat doua siropele de tuse?
Alexa, Dodo al tau este minunat
...
Diana, multumesc pentru precizarile referitoare la "gaurile la inima"
, chiar nu stiam, si mi se parea ceva foarte grav.... oricum suna destul de infricosator...
Cat despre gripa/raceli luate de la cel mare...ai perfecta dreptate, si la noi a fost la fel. Nu cred ca ai cum sa eviti asa ceva stand in aceeasi casa.
Iulia, sa-ti traiasca fetita si la multe luni cu sanatate!
Noi am trecut de la o extrema la alta....de la 10 scaune pe zi, acuma nu a facut kk de 2 zile
......sincer preferam prima varianta! Acuma e agitata, se vede ca o doare burtik, se screme.... Mirtha, parca tu spuneai ca la voi a functionat apa, dar nu mai retin.....apa plata calduta, apa fiarta si racita??!!
Acuma i-am facut un ceai de musetel sa vedem daca-l va accepta. Eu dau vina pe ceaiul de fenicul pentru schimbarea asta, ca altceva nu am schimbat nimik, ci doar ultimele 2-3 zile a baut ceva mai multisor ceai de fenicul...
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
elilov3 spune:
seara buna dragele mele
bahhh ce aveti ia ca scot eu biciul
, glumesc sa nu va suparati,da? ![]()

otilia sa ii transmiti sanatate alrei
si numai bine, ne gandim la ea, Doamne ajuta sa isi revina 

z-iulia 
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 
Sine amicitia vitam esse nullam - Fara prietenie nu exista viata ! - Cicero
malinas spune:
Alra, mii de pupici, sa dea DD sa se faca bine Nicole, iar tu sa fii puternica.
Multumesc de sfaturi. I-am pus lui David compresa cu apa rece pe piciorus si un supozitor eferalgan si s-a mai calmat, dar e in continuare destul de agitat si nervos. La consult a fost tare cuminte si chiar si la vaccin a fost viteaz, dar uite ca acum e agitat. Noua ne-a zis doctorita ca doar azi nu are voie baita.
Ne-a mai zis doctorita ca e un pic cam cracanat si ca daca nu isi indreapta picioarele prin masaj ne trimite sa ii puna atele. M-a dat pe spate cu treaba asta. Eu credeam ca toti bebelusii sunt cracanati si nu mi-am facut pana acum griji, plus ca nu mi se pare a fi David exagerat de cracanat. Bebelusii vostri au picioarele drepte?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
Amalia spune:
Ramo muuuulta sanatate micutei si multa bafta cu mesele de peste noapte!
Alexa foarte frumoase pozicile!
A crescut tare frumos puiutul si in greutate si in inaltime! Bine ca ati scapat si de vaccin!
Malinas pup dulce pe bebe David!
Si Luca a fost foarte agitat dupa vaccin, dar noaptea a dormit bine si n-a facut febra. I-am pus doar un supozitor, preventiv, inainte de vaccin, la sfatul doctorei. Pe picioruse, exact cum ti-a spus si Leeloo, am pus comprese cu apa rece, de cate ori l-am schimbat de pampersi in ziua respectiva.
Z-Iuliasa-ti traiasca micuta Diana si sa te bucuri de ea!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ramo2007 spune:
Nu tuseste rau, stranuta des si are o fata mititica, e rosie in jurul ochisorilor, se vede pe fatuca ei ca sufera...mi se rupe inima cand o vad asa.La noapte o sa doarma cu mine in pat...si tati in sufragerie.
Fetelor, care ati avut bebeii in aceeasi situatie,in cat timp le-a trecut?
Nu o s-o bag la programul de papa spus de dr. acum ca e racita...sa pape cat vrea...
Fug ca plange...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
diana21 spune:
| Ne-a mai zis doctorita ca e un pic cam cracanat si ca daca nu isi indreapta picioarele prin masaj ne trimite sa ii puna atele. M-a dat pe spate cu treaba asta. Eu credeam ca toti bebelusii sunt cracanati si nu mi-am facut pana acum griji, plus ca nu mi se pare a fi David exagerat de cracanat. Bebelusii vostri au picioarele drepte? |
Si al meu e cracanat. Atele se pun doar daca e o problema cu labutele, daca sunt strambe (talus valgus si talus varus).
Tudor are talus valgus la piciorul stang, adica tine labuta mult inspre interior si e nevoie de masaj, insa eu vreau sa merg si la ortoped cu el, sa-l vada. La fetita am neglijat aspectul asta, desi ea a avut talus valgus bilateral, a purtat ghete ortopedice doar o perioada scurt si nu s-a remediat nici acum, la patru ani jumate. Drept urmare, de-acum va purta ghete ortopedice pana se indreapta, chiar si la gradinita. Cand sunt mici se rezovla mult mai repede prolema asta. Fina mea a avut ghipsuri la ambele picioare (erau strambe rau, la un unghi de 45 de grade) si intr-o luna s-a reparat.
Sorvint spune:
Lauramiron si noi ne indreptam spre problema descrisa de tine cu scaunele.Adica avea si 10 scaune pe zi si de vreo 4 zile tot scad ca si numar. Astazi a avut numai un scaun. O fi normal sa se intample asa? Eu il alaptez numai la san si nu am schimbat absolut nimic nici in alimentatia lui si nici in alimentatia mea.Eu nici ceiut nu ii dau. Raducu meu are o luna.
Mamica fericita de Radu
pozele mele
diana21 spune:
| Nu tuseste rau, stranuta des si are o fata mititica, e rosie in jurul ochisorilor, se vede pe fatuca ei ca sufera...mi se rupe inima cand o vad asa.La noapte o sa doarma cu mine in pat...si tati in sufragerie. Fetelor, care ati avut bebeii in aceeasi situatie,in cat timp le-a trecut? |
Ramo, lui Tudor i-a trecut in trei zile, insa a avut antibiotic pe branula. Maxim o saptamana tine, daca nu sunt complicatii. Ideea e sa-i scoti mucii des cu batista bebeluslui sa nu cumva sa se infecteze.