Aparatul CERAGEM
Am auzit de aparatul minune Ceragem, un fel de fizioterapie combinata cu masaj, care face minuni la coloana. Pretul e pe masura minunilor: 980 euro.
Aveti idee daca este cu adevarat asa dupa cum il descriu cei ce-l vind? Eu am scolioza si m-ar bate gindul sa-l incerc. Nu-mi permit sa-l iau, dar se poate incerca gratuit in citeva orase mari din tara.
am googalit nitel si sint destule pareri pro, in special de la pensionari, dar inainte de "tratament" te pun sa semnezi pe proprie raspundere ca-l folosesti pe riscul tau.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Raspunsuri
rory76 spune:
Pai si cand te operezi sau cand faci o interventie in spital te pune sa semnezi...asa ca nu asta e problema, ci daca aparatul asta chiar face ce zice...minuni!
"sky is the limit!"
misha71 spune:
asta cu semnatura cam asa e rory, insa si eu sint cuioasa daca e atit de minunat pe cit il lauda vinzatorii lui
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kariguld spune:
vin io si-ti fac masaj! nu te costa nimik! apoi imi faci si tu mie! si tot asa....
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
pe dreak nu costa! da' drumu' pina la tine..... sau asta e bonus la masaj
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
dicirstea spune:
Mama se tot duce la un astfel de masaj, pe pliantul lor nu scrie pe ce principiu functioneaza aparatul, sa iti poti da seama daca are si contraindicatii. De asemeni a fost scris pe pliant dar apoiu a fost taiat cu markerul ca este certificat nu stiu cum. Mie nu imi inspira nici un fel de incredere, iar la mama (care il lauda ca ii face bine) cred ca e mai mult un efect placebo. Pana la urma orice fel de aparat de masaj iti da o senzatie de bine, iar orice electroacupunctor (cumparat din magazin, cu certificat de garantie si tot ce trebuie)
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dako spune:
misha 71 - cu acest aparat se face presopunctura (bile de jad incalzite pana la 60 grade). intr'adevar in bucuresti se face gratuit, undeva prin rahova. de altfel, in toate centrele din tara procedura e gratuita. mama mea a facut tratamentul la sala din rahova. avand in vedere rezultate bune obtinute de mama mea, faptul ca pierdea f. mult timp pana sa ajunga la sala si timpul de asteptare acolo, pana la urma am achizitionat aparatul. stiu ca aparatul a fost omologat in ungaria, iar rusii il folosesc obligatoriu in aramata.
dac' mai am timp mai dau amanunte.
sanatate!
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Mama se tot duce la un astfel de masaj, pe pliantul lor nu scrie pe ce principiu functioneaza aparatul, sa iti poti da seama daca are si contraindicatii. De asemeni a fost scris pe pliant dar apoiu a fost taiat cu markerul ca este certificat nu stiu cum. Mie nu imi inspira nici un fel de incredere, iar la mama (care il lauda ca ii face bine) cred ca e mai mult un efect placebo. Pana la urma orice fel de aparat de masaj iti da o senzatie de bine, iar orice electroacupunctor (cumparat din magazin, cu certificat de garantie si tot ce trebuie) mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a cui o mai vrea sa vina 18 MINUNEA MEA www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Contraindicatii am inteles ca sint la cardiaci, femeile insarcinate, cei cu diverse operatii cu implant, in special cele generale pe care le vezi oriunde.
Cam in cit timp a simtit mama ta efectele?
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dako misha 71 - cu acest aparat se face presopunctura (bile de jad incalzite pana la 60 grade). intr'adevar in bucuresti se face gratuit, undeva prin rahova. de altfel, in toate centrele din tara procedura e gratuita. mama mea a facut tratamentul la sala din rahova. avand in vedere rezultate bune obtinute de mama mea, faptul ca pierdea f. mult timp pana sa ajunga la sala si timpul de asteptare acolo, pana la urma am achizitionat aparatul. stiu ca aparatul a fost omologat in ungaria, iar rusii il folosesc obligatoriu in aramata. dac' mai am timp mai dau amanunte. sanatate! |
Banuiam eu ca chinezii sint la putere si aici
Te intreb si pe tine: in cit timp a simtit mama ta efectele?
Multumesc pentru raspunsuri
dicirstea spune:
Mama s-a simtit bine de cum a ajuns acasa . Dar nu te poti baza pe asta. La mama sigur e ceva psihologic, o incanta tot ce e moca, adica ea cumpara tot ce e la oferta, chiar daca nu are nevoie de produsul respectiv. Adica ea a cumparat baxuri de bere Bavaria de la oferta, la pret dublu decat Ursus sa zicem, iar in casa nu se bea bere .
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 18
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
misha71 spune:
O fi mama ta si mama mea??? Ca prea seman cu ea la oferte