Marius iti sintem alaturi!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Condoleante, Marius!
Sunt alaturi de tine.

Theiuta (Andreea Theodora)

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Condoleante Marius

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

condoleante, my friend..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Sincere condoleante, Marius!
Imi pare atat de rau de aceasta veste.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sincere condoleante Marius.

Suntem cu gandurile alaturi de tine. Multa putere.

Mirela si FLorin

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pentru sufletul tatalui tau !

Eu si Sonia iti suntem alaturi !

Dumnezeu sa-l odihneasca.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Condoleante Marius!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Condoleante Marius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Soare-rasare si soare-apune sau povestea calauzei mele.

A fost odata ca niciodata un cioban. Si avea oi multe si 12 copii. Este o poveste dintr-un colt de Ardeal, o poveste a negurii uitarii. Acum am s-o spun eu pentru ultima data, lasand dreptul vremii sa asterne colbul peste ceasurile uitate.
Si vrednic era acest cioban, harnic nevoie mare, bun gospodar, cu frica de Dumnezeu ca mai toti localnicii salasurilor unde traia. Si avea nevasta frumoasa si harnica si ea. Iar copiii de la cel mai mare la cel mai mic stateau randuiti in fiecare zi in jurul mesei asteptand mancarea. Statea cuminti, insa pe fata li se citea nerabdarea. Dar nu treceau sa manance pana cand nu era timpul, caci trebuie sa va spun ca regulile erau la mare pret in casa acestui gospodar, si fiecare dintre ei le invatau de mici si asa cresteau ducandu-le inscrise in sufletul lor.
Si timpul trecea, trecea... Unul dintre copii, un baietel nu cel mai mic dar dintre "picii" trupei, statea in fiecare seara de vara si se uita in lungul vaii unde seara apunea soarele iar dimineata rasarea in partea opusa. Si in gandul lui de baietel isi inchipuia ca soarele se ascundea dupa munte si statea pitit pana a doua zi cand somnoros se trezea si repede fugea pe dupa culme taman in partea opusa. Ehhh si timpul trecea .... trecea si copiii au crescut si au plecat care-ncotro dupa cum i-au purtat pasii vietii. Iar baiatul meu din poveste s-a facut un tanar frumos si ganditor si i-a placut tare mult cartea, asa ca mama lui l-a luat deoparte si i-a spus.

"Flore' tu trebuie sa mergi sa faci carte. Asta este drumul tau. Uie aici banii si du-te cu Dumnezeu ca va fi bine!"

Si a plecat tanarul la oras si a facut scoala si mai apoi si a gasit o fata frumoasa, saraca dar desteapta. Si s-au luat si au avut copiii lor. Seara, de multe ori mergea pe deal unde avea gradina si se uita lung spre apus unde soarele se ducea la culcare si gandu-i fugea acasa, la valea lui. Iar pe partea opusa statea si stia ca va rasari soarele cel pitit dupa culme.

Astazi este randul meu sa ma uit, desi sunt nori negrii si la apus si la rasarit si sa astept sa vad soarele ce va apune, ca mai apoi sa rasara, liber si nestingherit in partea aialalta, asa cum ii este destinul de atata amar de vreme. Voi ofta, precis. Voi ofta. Iar in palme voi simti caldura sufletului unui baiat ce statea cu ochii mirati seara catre apus iar dimineata catre rasarit. Este lumina calauzei mele. Si uite asa se inchide o poveste.

Somn usor!

Va multumesc pentru gandurile voastre.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput