Redoutistele fidele La Redoute France (158)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am venit. Am fost la un loc de joaca din cartier, Jasmine, poate vii si tu data viitoare si stam si noi de vb pe indelete despre LR. Sau celelate care stati in zone apropiate DT.

Acu umplu cosul si ma oftic ca ce am luat in primele comenzi, invariabil sunt acum mai ieftine cu 2-3 euro.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Buna!Am vrut sa fac o comanda si nu reusesc deloc;imi scrie la tara de destinatie fie franta fie africa,daca vreau sa schimb iese de la comanda;ma poate ajuta cineva?
Am mai comandat si n-am avut niciodata aceasta problema.
Mai incerc si maine.Pa pa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirelacarmen

Buna!Am vrut sa fac o comanda si nu reusesc deloc;imi scrie la tara de destinatie fie franta fie africa,daca vreau sa schimb iese de la comanda;ma poate ajuta cineva?
Am mai comandat si n-am avut niciodata aceasta problema.
Mai incerc si maine.Pa pa

mirela

Nu mai livreaza in Romania de anul trecut.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Clau - ce loc de joaca din cartier ? ca suntem si noi amatori...si nu stiam ca si Jasmine e vecina cu noi !

Mergi la inceput

Neata!

Andreea,

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'neata! Dau asa, ca pe vremuri

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

'neata! Dau asa, ca pe vremuri

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Multam de cafea, e binevenita!

Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata !
Multumim de cafea, Miki :)

Clau, crezi tu ca vor mai fi alte reduceri la soldurile de iarna ? Eu m-am cam linistit, mai ales ca pe pagina principala scrie Soldes C'est bientot fini!... si e a treia demarcare... si au venit si preturile rotunde...
Uff, anul trecut stiu ca am luat doua perechi de pantaloni la 1 euro bucata, era plin de helanci pentru copii... iar anul asta n-am mai gasit nici macar o oferta calumea de helanci.

Eu as pune link-uri, dar inca n-am vazut unele dintre produse...

Week-end placut !

Mergi la inceput

Am gasit pe net ca soldurile se termina in 16-19 februarie...cred ca vor mai fi "solduri finale". Timp mai e, vom vedea.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Neata fetele :)
Stiti cumva pentru tricourile si gecile barbatesti Adidas/Puma/Nike marimea 96/103 este de fapt marimea L pe siteul laRedoute?
Din ce imi amintesc luasem o bluza 104/111 si cand am primit-o era fffff mare si scria pe eticheta XL,dar nu mai stiu sigur si nu prea vreau sa ma risc cu geaca cel putin
Am vazut pe siteul celor de la boohoo ca au preturile in lire,sunt din anglia?Daca da, oare platesc si taxe vamale pe langa taxele de shipping?
Unde as putea gasi un tabel cu numerele ptr marimile pantofilor de dama? vad ca pe siteul lor nu scrie nimic la Guide si au doar marimi ca : 3 ; 8 etc... Eu port 38 la sandale/pantofi si nu stiu ce masura sa aleg.

va pup

Mergi la inceput