Redoutistele fidele La Redoute France (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am vazut;va trebui sa ghicim adresele de mail dupa nume;

si sa facem si textul

eu as zice sa vorbim despre asta pe PM

pai nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Salut! Am mai intrat din cand in cand pe LR, dar mi se pare penurie mare. However, ar mai fi lucruri atractive, dar la cursul asta al euro.... In schimb, m-am tot uitat pe mytoys.de (supersite, multumesc mihaser, parca tu l-ai postat) si pe overstock (unde costurile de livrare sunt cam mari, dar sunt multe chestii). As avea o rugaminte, Gabriela, daca sunt suficient de trustworthy, poate imi poti trimite si mie PM cu adresa prietenei tale din Franta, just in case. Mi-ar fi utila. Daca nu se poate, nu-i bai. Multumesc.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

overstock e din SUA si platesti vama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna!

V-am citi o perioada mai demult. Vroiam si eu sa comand cate ceva insa tocmai atunci a inceput scandalul si m-am oprit. Am crezut ca intre timpp s-a rezolvat. Eu vazusem in seara asta pe lr.fr niste chestii de decorat misto pt. camera lui bebe si am intrat sa va cer pareri, insa citind am vazut ca lucrurile s-au cam sistat.

Caut insa in continuare alte magazine in afara de pe care sa pot cumpara (in special pentru bebe) la preturi rezonabile (nu ca la noi).

Am vazut ca cineva spunea de toyz.de. Au si versiune in engleza? Germana nu stiu, dar tare mi-a placut ce am vazut pe acolo...

Alte variante mai aveti din cercetarile voastre?

Merci mult!

MIri si Bebe Mihai Cosmin

Miri2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Uita-ti ce am primit pe mail:
http://www2.conectoo.ro/aero/Webread2/Zlxrb93C/FvlH+AfpUZ3Q3XkQ3WC13/fdTb1Ga3ajCc=
Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anne, foarte interesant si atractiv codul laredoute.ro!!!! La preturile care le au ei 50 ron e mana cereasca! Si oferta e si fooooarte bogata...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Buna dimineata la toata lumea!!! Vroiam sa va spun ca sunt reduceri mari pe www.hln.ro, eu mi-am facut comanda ...abia astept sa vina. Intr-adevar nu toate produsele au descriere dar daca aveti un magazin in oras puteti sa va faceti idee cum sunt ele...Pentru cine-i interesat spor la cumparaturi. Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Referitor la mail am intrat pe acel site si nu gasesc unde este articolul respectiv. Mi-am facut cont acum cativa ani dar nu am intrat, asa ca, acum caut.
Vreau sa comentez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Uita-ti ce am primit pe mail:
http://www2.conectoo.ro/aero/Webread2/Zlxrb93C/FvlH+AfpUZ3Q3XkQ3WC13/fdTb1Ga3ajCc=
Ce parere aveti?

si GRATUIT catalogul!!!!

cum naiba sa rezisti la asa o oferta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mara si Matei

Mergi la inceput