America (142)
Raspunsuri - Pagina 19
corinadana spune:
Lisa o nastere usoara iti doresc!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lisa79 spune:
multumesc corina
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Buna seara !
Lai e superba casa, multa bafta la achizitionare mai ales ca este exact ceea ce va doriti.
Vesti nu prea am, Aidan este in continuare pe antibiotice, azi i-a venit si rezultatul la infectia cu herpes, dar nu il stiu inca, tb sa merg cu el cand face tratamentul sa discut cu pediatrul. I-au mutat branula la picior, ca incepuse sa i se invineteasca mana. L-am pus la san. Initial am pompat ieri si nu am scos decat cateva picaturi de colostru, eram cam desumflata. Azi l-am pus cu capusorul pe san (nu sa suga, dar direct pe piele) si am simtit la un moment dat cum curge un siroi de lichid, era tot colostru (cred eu, era mai transparent). Asa ca l-am pus la san, numai ca nu prea ne pricepem si mi-a facut deja o rana mica, nu-i nimic, continuam. Folosesc si pompa si ce scot, amestec cu laptele lui praf. Cred ca o sa fie ok si cu alaptatul, deja imi simt sanii mai grei.
Am iesit si eu afara din spital dupa aproape o sapt, am mers pana acasa si am luat si lunch-ul in oras cat timp era bebe la tratament, mi-a facut bine la moral.
MAi avem niste pozici aici:
http://www.flickr.com/photos/eklipsse/
Prima poza e cand l-am vazut prima oara pe Aidan. Ma tot minunam ce frumos si perfect este. Din pacate asta e singura amintire din noaptea aia, altceva nu-mi mai amintesc, eram super drogata de la atatea anestezii.
Cam atat. Va multumesc mult pentru gandurile voastre.
Ps: Sanzi, este extraordinar salamul
. Saru-mana!
Acsor te vrem inapoi, punem de o greva?:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
bAly spune:
Miere sa va fie sanatos si sa traiasca multi multi ani fericiti inainte!
Mai ca as mai face o fata sa fie bun pt Aidan al tau. Si asa am promis eu cindva ca il fac pe al 3 lea daca trec CPA din prima. oare ar trebui sa ma tin de promisiune???? :D
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
Amami spune:
Miereamea e adorabil Aidan. Ce obrajori are!!! Sunteti o familie superba. Sa fiti sanatosi cu totii! Gata cu relele. Nu mai e loc de ele, sa vina doar binele acuma. ![]()
Lisa tinem pumnii sa ai nastere usoara. Ne pregatim de galerie.
Lai f.frumoasa casa. Cel mai mult imi place ca e f.luminoasa. Dar ce preturi mici aveti in Houston. Au scazut si aici dar nu sunt nici pe departe asa mici ca la voi.
Noi suntem bine. A nins azi ca in povesti aici. Nu m-am putut abtine sa nu ies afara cu piticul dupa ce m-am intors de la job. Am papat un pic si afara la sanius o ora. Desi era 7 seara erau inca niste copiii cu saniile. E un deal mic mic dar ce conteaza? :) Tot ai un pic de fun :) Bine de Ciuf ca are zapada toata iarna.
ruxij spune:
Miere, f. frumos baiatul! Sanatate, sa vina repede acasa si sa nu ai prea multe baby blues!! Cred ca ti-a facut bine iesirea in oras.
Lisa, doar am luat si eu casa inainte de 2008 si iti cereau acte, nu de cetatenie, ci doar ca esti legal in tara si in ce calitate. Eu nu am nici acum cetatenie, dar casa am de trei ani jumate. Cetatenie e una, "acte" e altceva. Cand spui ca cineva nu are "acte" e ca si cand ai spune ca e imigrant ilegal si mie mi se pare jignitor.
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij Miere, f. frumos baiatul! Sanatate, sa vina repede acasa si sa nu ai prea multe baby blues!! Cred ca ti-a facut bine iesirea in oras. Lisa, doar am luat si eu casa inainte de 2008 si iti cereau acte, nu de cetatenie, ci doar ca esti legal in tara si in ce calitate. Eu nu am nici acum cetatenie, dar casa am de trei ani jumate. Cetatenie e una, "acte" e altceva. Cand spui ca cineva nu are "acte" e ca si cand ai spune ca e imigrant ilegal si mie mi se pare jignitor. |
departe gandul meu sa jignesc pe cineva. mii de scuze daca asta s-a interpretat.

eu cunosc foarte multi aici,vorbesc de Chicago, care si-au cumparat proprietati doar pe baza actului de identitate si numarului de social. mai mult de atat nu se cerea.
din cate am inteles in Chicago si ID-urile se fac mai usor decat in alte state,eu chiar am avut fosti colegi de scoala care au venit aici de si-au facut ID si DL.
miere,e superb Aidan

39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
ciuf spune:
Miere, ce frumusete de bebelus aveti!!! Sa ii dai sa pape san cat de des poti ca sa iti stimulezi lactatia si sa se obisnuiasca si el cu sanul. Scuze daca a mai spus cineva (am cam citit din doi in doi) bea ceai Mother's milk sau ceai de fenugreek. Nu stiu daca poti lua din amandoua ca fenugreekul il gasesti si in ceaiul Mother's milk.
Ce mai stiam ca si supele stimuleaza productia de lapte.
Ceaiurile astea le gasesti cu siguranta la Whole Foods, dar cred ca si la Safeway sau ce supermarket aveti voi pe acolo.
Lai, foarte frumoasa casa si luminoasa! Asteptam vesti maine sa ne spui daca este a voastra sau nu. Poate aveti noroc. Si ce pret fain la ea!!!
Am pus poze de la sanius aici: http://good-times.webshots.com/photo/2657433140082837760gUnTXy
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea