America (142)
Raspunsuri - Pagina 12
lisa79 spune:
sincera sa fiu mi-e si frica sa deschid DC,dar ma bucur ca totul a luat o intorsatura buna...in sfarsit! sa fii pueternica miere!
in legatura cu noi,romanii, tot cand lucram in bar,sefu'tare mandru de american baseball,ca e sport national 
, eu zic:da stii cine la inventat????? nu i-a venit sa creada ca noi,romanii inventasem oina si ca nu e sportul lor 100%. apropo,va recomand:www.youtube.com/watch?v=y5IUERmuiyc" target="_blank">world without Romania.
eu asta le trimit prin mess americanilor care vorbesc cum vorbesc![]()
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
LucasMom spune:
Stiu ca repet ce au spus fetele dar e taaaare important sa-i dai lapticul tau zilele astea, il ajuta enorm. Indiferent ca pompezi sau poate el sa suga. Si eu am folosit pompa Medela, d-aia de care se inchriaza din spital(la noi) si mi-a fost de mare folos! E important sa pompezi din amandoi sanii ca sa nu ti se infunde ceva canal si sa stimulezi laptele. Daca doare sau ti se pare ca nu vine lapte, pune-ti dus fierbinte, sau comprese umede incalzite in microunde, cum poti sa suporti pe sani si pompeaza iar, ajuta foarte mult! Dupa 3 zile normal, incepe sa apara laptele si pe masura ce e scos mai mult se produce mai mult. Mie imi era sete cand alaptam sau cand pompam si asa rezolvam sa beau multe lichide.
Inca ceva, incearca sa ai grija sa nu mananci verdeturi (spanac) si ceapa daca alaptezi ca sa nu-i cauzeze dureri de burtica. Mai sunt si alte alimente care pot sa-i dea dureri de burtica insa nu le stiu pe toate. La mine au fost si vinetele.
E perfect ca poti sa stai cu el in spital, tine-l in brate cat mai mult si vorbeste-i, cantai sau doar humming, chiar daca doarme. ii face bine apropierea ta! Nu uitati sa-l puneti pe asigurare!
Cere muuulte amanunte doctorilor despre analize, starea lui, orice detaliu. Poti sa te documentezi despre fiecare in parte cand ai timp ca sa poti fi informata corect despre starea lui.
Iti doresc sanatate multa si putere sa fii mereu langa puiul tau. Santate lui Aidan si numai vesti bune in viitorul apropiat!
Alina
pumba spune:
miere- daca nu ai lapte acum ,vreau sa-ti spun sa nu disperi,eu am nascut vineri si lapte adevarat am avut abia joi,la aproape o saptamana.....,am pus-o la san, de cate ori vroia ,(am alaptat 1 an).

pantero- suntem la dieta aici,fara torturi
da acuma ,daca l-ai mancat, sa-ti fie de bine!a fost bun?![]()
ruxji-sanatate !
Andrada spune:
La multi ani Lia!!!
Hugs,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
Multumesc Andrada! A fost ieri ziua mea, am petrecut f. frumos, cu doua familii de prieteni.
Sabina spune:
fetel am primit mail de la Andreea, are probl cu intratu pe DC, am pus aici subiect la tehnice:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132155
Miere, brava! incet incet apare el si soarele.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI LIA!
si multe

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Sabina spune:
La multi ani Lia!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
musetto spune:
Am intrat si eu sa vad ce face Miere si am gasit o poveste intreaga. In primul rand, felicitari Irina, pt bebe Aidan, este un dulce! Iar tu esti o mamica tare curajoasa. Imi pare rau ca a trebuit sa te chinuiesti atat, dar sper ca va fi bine in continuare si iti urez recuperare rapida, iar puiului mic multa sanatate
.
Au dreptate fetele care ti-au scris mai sus, incearca sa ii dai cat poti de mult din lapticul tau lui Aidan. Daca nu ti-a venit inca laptele sa nu te sperii, la mine a durat intre 5 si 6 zile pana a venit (si eu tot asa am fost adormita in timpul operatiei si mi-am vazut copilul abia la cateva ore dupa nastere). De hranit, am hranit-o cu formula in prima saptamana, pana mi-a venit laptele. iti spun asta pt ca am citit ca erai ingrijorata in legatura cu bonding-ul. Sa nu mai fii, ai sa vezi ce o sa va atasati unul de altul in saptamanile care vin! Si eu am vrut nastere naturala si nu s-a putut din cauza de bebe mare, asa ca am fost foarte amarata si speriata in primele zile. Dar a fost absolut degeaba, daca ai sti ce relatie frumoasa am cu fetita mea si ce frumos se dezvolta... La fel va fi si la tine, ai sa vezi! Deocamdata nu te mai gandi la ce a fost, important e sa te concentrezi pe lucruri precum refacerea ta si sanatatea lui Aidan. Stai cu el cat mai mult, contactul fizic cu tine il va ajuta foarte tare. Iar in ce te priveste, cred ca stii deja ca e bine sa faci miscare in fiecare zi (dar in anumite limite, sa nu te fortezi mai mult decat ti-a zis doctorul). Inca o data, multa sanatate si tie si lui bebe Aidan si sper sa va intoarceti cat mai curand acasa! 
Ruxij, "La multi ani" si din partea mea! 
CRISMIR spune:
LISA,am vazut ca esti pe ultima suta,ca ai ceva contractii
...succes mamico,asteptam vesti bune!
...tinem pumnii sa vina bebe fara probleme si usor!
Sunt socata de tragedia de la voi de la odisee
...Dumnezeu sa-l odihneasca pe puiul mic si sa dea putere familiei sa treaca peste aceasta nenorocire!
IRINA,ai vorbit cu Sinzi,a ajuns?..ca vad ca nu m-a sunat
...cum mai este Aidan?...tu cum te simti?...am citit la odisee ca nu e meningita,dar ti-au zis ce este,sau nu se stie inca?...sanatate si putere!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100