Izvor apa Bucuresti

Izvor apa Bucuresti | Autor: Deanny

Link direct la acest mesaj

Buna!
Cunoasteti vreun izvor de apa (potabila) in Bucuresti sau imprejurimi de unde te poti aproviziona pentru consumul casnic?
Tks

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Izvorul lui Eminescu din Cismigiu, langa scara de la intrarea dinspre Stirbei Voda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Este un izvor in Parcul plumbuita, chiar langa lac, am vazut multa lume carand bidoane, sticle, dar nu stiu exact-exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Izvorul lui Eminescu din Cismigiu, langa scara de la intrarea dinspre Stirbei Voda.

Apa Nu e potabila!!! S-au pus nenumarate afise de-a lungul anilor de la toate Directiile de sanatate, Sanepid, parcuri, lacuri, draci baltati, si consumatorii fideli le-au distrus sistematic, pe motiv de "conspiratie" a vanzatorilor de apa minerala (doamne apara si pazeste!)
Mi se face rau cand vad bunici, bone si mamici oprind caruciorul cu sugarul din dotare la adapat......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
A luat cineva apa din Parcul Plumbuita?
Tks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

apa din Plumbuita mie mi se pare cam suspecta ... deasupra locului unde este izvorul, se afla cimitirul si biserica Ghica Tei

dar de ce vrei apa de izvor? din motive financiare?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

apa din Plumbuita mie mi se pare cam suspecta ... deasupra locului unde este izvorul, se afla cimitirul si biserica Ghica Tei

dar de ce vrei apa de izvor? din motive financiare?

Tks Iriss, e posibil sa ai si tu dreptate cu suspiciunea...
Vroiam apa de izvor pentru ca este buna pentru sanatate si pt ca mi-am amintit cum beam cand eram mica si ce buna era...din pacate, nu din Bucuresti...si intr-adevar daca te gandesti e destul de greu sa gasesti un izvor ok in poluarea de-aici...

Mergi la inceput