Cadou pt sot la 1 an de casatorie
Buna tuturor
va rog sa ma ajutati cu niste idei pt un cadou la implinirea unui an de la casatorie
ce ati luat voi sotilor, ce ati auzit de la prieteni, ce v-au spus ei ca si-ar dori...
multumesc mult
PS daca stiti ca s-a mai discutat cumva ceva similar pe forum si va mai aduceti aminte pe unde, va rog dati-mi un link
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Raspunsuri
oanamada spune:
Sotul meu este foarte pasionat si adora ceasurile....asa ca am luat cel mai scump ceas de firma pe care mi l-am permis la acea vreme si am platit la el de mi-a iesit pe nas![]()
![]()
...da a meritat pentru ca reactia a fost pe masura...
Si daca vrei sugestie ce sa-ti ia el tie....as zice o vacanta (macar 3 zile) la venetia (ca sa ai un loc romantic de dat ceasul
...nu din alt motiv...la mine a functionat de minune!!!!![]()

Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
Addicted spune:
Eu zic ca trebuie neaparat sa fie un cadou cu valoare sentimentala, fiind vorba de sarbatorirea primului an de casatorie. Uite doua link-uri:
www.personalizationmall.com
www.starrregistry.com
Pe primul poti sa iti comanzi de exemplu un calendar cu poze de-ale voastre in fiecare luna etc. Eu stii ce as face? Un album de poze, special, cu poze din diferite etape ale vietii voastre impreuna - neaparat in ordine, pe care poti sa le lipesti pe foi arse pe margini. Si in dreptul fiecareia sa scrii cate un mesaj romantic, dar care sa aiba legatura cu poza in sine.
Vezi ca pe la Best Buy gasesti rame electrice cu sunet, poti face un slideshow pe muzica.
Acum doi ani eu i-am cumparat doua stele de pe site-ul de mai sus, seminificand relatia noastra. Anul trecut l-am dus la restaurant si dupa ce am iesit, l-am legat la ochi, l-am dus la un hotel super fain, unde pregatisem dinainte o sticla de vin, tortul etc - i-am dat bani la housekeepera ca inainte sa vin sa imi aprinda lumanarile. Si asa de impresionat a fooost, plus ca asa bine ne-am simtit acolo doua zile..
Cum ziceam, trebuie sa semnifice ceva si sa fie de neuitat, lasa ca aveti timp sa va faceti alte feluri de cadouri.
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,3 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]()
uta_ciun spune:
Multumesc mult pt raspunsuri, ce bine imi pare ca am intrebat
Recunosc ca m-am gandit de prima oara la ceas...dar exista o mica mare problema
...sotul e chimist si lucreaza toata ziua in laborator unde mare parte din timp isi baga mainile prin niste manusi uriase de cauciuc intr-o "cutie" unde tine substantele.
Asa ca trebuie sa-si dea jos si ceasul care il are acum.
De fapt isi da jos si verigheta, o tine in buzunar.Totusi pina acasa o pune inapoi pe deget....asa sper sa o puna tot timpul ![]()
Ziceam ca-mi pare tare bine ca m-am gandit sa intreb aici, pt am vb cu un prieten american, ce-i drept mai tinerel si necasatorit si raspunsul lui m-a lasat cu inima indoita....ceva pt masina, sau altceva practic
Addicted , multumesc pt site-uri, le studiez cu atentie, sper sa aiba expedited shipping, ca m-am trezit si tarziu....e pe 24 Ian
Tare mult imi place ziua asta, am vrut sa fie de Ziua Unirii, ca eu sunt din Moldova si el Tara Romaneasca ![]()
Va multumesc inca o data, si daca mai aveti idei, va astept
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
RazaDeSoare spune:
Am scris pe 12 biletele lunile anului +un mesaj frumos,le-am dat cu parfum,le-am pus intr-o cutie cu multe petale de trandafiri si am impachetat-o frumos.Inauntru mai era si o verigheta pe care am gravat initialele si data evenimentului.I-a placut super tare.
Idei:ceva personalizat(tricouri in care sa dormiti cu pozele voastre,perna imprimata)cina romantica in cada cu lumanari,o ciocolata si inauntru pe ambalaj sa scrii ceva frumos,o zi doar voi 2 undeva la un hotel.Distractie placuta si "Happy Anniversary!"
blue_rain spune:
Pe langa cele enumerate pana acum, daca timpul va permite, ar fi frumos un week end petrecut intr-un oras romantic: Roma, Paris, Venetia etc. Sunt oferte de zbor foarte avantajoase prin wizzair.
tzontzo manager