semne premature ale sarcinii ?

semne premature ale sarcinii ? | Autor: pietricel

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor ,
Va scriu celor care ati mai trecut prin asta .
Imi doresc al doilea bebe , iar luna aceasta cred ca am prestat fix in perioada de ovulatie.
Nu stiu daca sunt semne induse de sarcina sau ati mai patit si voi chestia asta.
Inca din a treia zi de la "conceptie" mi s-au umflat sanii foarte tare , m-am balonat de groaza (eu nu am fost balonata niciodata in viata mea) Acum mi-e greatza de mor de mancarea de fast-food (eu care as fi putu trai cu mancare de fast-food 100 ani)si cred ca nu mai am mult si plec sa dau la ratze ,mi-e somn si casc de cred ca o sa-i inghit pe toti colegii din birou.
Ajutati-ma !!! Se poate asa ceva ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

se poate...dar pana nu iti faci un test...si acest test numai din prima zi de ciclu poate sa dea un raspuns concludent...
..sper sa aibe ochisori..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

acum sper la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Multumesc pentru raspuns ...poate mai vor si alte fete sa-si dea cu parerea.
Adevarul e ca si eu ma minunez ..am impresia ca innebunesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

luna trecuta ti-ai facut test? sa nu fii de atunci. pare cam devreme. depinde de femeie, eu nu am avut greata niciodata in cele trei luni de sarcina. nici balonare, putina oboseala doar, si sanii usor mariti in luna a doua.
poate esti o fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la mine primul semn au fost sanii durerosi si mariti si oboseala pe scari

da sanii pot sa doara si de la ciclu.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Da Simonia , luna trecuta mi-am facut doua teste si au iesit negative.
Si prima mea sarcina s-a manifestat cu sani durerosi au si crescut enorm dar nu-mi amintesc daca am simtit asta asa de repede.
Durerea de sani nu cred sa fie de la CM pentru ca asta se intampla de obicei inainte cu 2-3 zile sa-mi vina , acum s-a intamplat imediat dupa ovulatie...
Mai am de asteptat o saptamana !!! Sper sa fie cu ochisori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura26 spune:

salut pietricel!
eu sunt cam in situatia ta :ma dor sanii de cand am ovulat si imi sunt enormi,simt ceva prin burtica, intepaturi,o senzatie de greata si arsuri de la stomac plus balonari.dar am si un test negativ in seara asta facut..:( .cm ar trebui sa vina sapt viitoare la sfarsit.
asa ca inca mai sper.
sper sa ne iasa...:)

Mergi la inceput

Mitzura26
Doamne ce ma bucur ca nu sunt nebuna!!! Adica ma bucur ca mai e cineva in situatia mea. Cand ai avut ovulatia mitzura26 ? Incerci de mult sa faci bebe ? Ai mai avut si altadata astfel de simptome ?
Eu am scapat oarecum de senzatia de balonare dar ma dor sanii in continuare ...
Test nu vreau sa fac pentru ca practic e imposibil sa-mi si iasa pozitiv.CM-ul ar putea sa-mi vina din 24.01 - 29.01. Perioada de ovulatie a fost 11-13.01 deci , daca faza luteala dureaza 14 zile , CM ar trebui sa vina maxim in 27ian. Sper , si ma rog la Dumnezeu sa nu mai vina !!!

Mergi la inceput

salut pietricel!ma bucur si eu ca nu sunt singura desi uneori chiar cred ca o iau raznaadevarul e ca eu am simptome in fiecare luna..imaginare evident ca de 2 ani ma chinui..eu am endometrioza si am fost operata anul trecut si am facut si un tratament de cateva luni asa ca acum am inceput iar sa sper .adevarul este ca luna asta am ovuluat pe 8 si .......si acum sper .dar simptomele nu cred ca mi le induc totusi adica sanii ma dor inainte de cm dar acum sunt enormi efectiv si balonarea o am de obicei dar in abdomenul inferior acum sunt balonata la stomac si ragai (scuze) ceea ce mie nu mi se itampla deloc, chiar aveam o problema cu asta...si beau apa in prostie ceea ce iar nu se intampla inainte si merg la baie si etc....
testul stiu ca l-am facut prea repede si seara asa ca nu ma asteptam sa iasa + dar totusi mai sper .astept sa vad daca imi vine la sf saptamanii si sper sa nu vina.
in timpul tratamentului am fost la menopaAUZA si dupa ce mi-a venit ciclul la incheierea taratamentului a fost ceas asa ca sper.....

si sa dea DD sa fie bine!!

Mergi la inceput

Stii vreun test de sarcina care sa dea rezultate mai repede ? Tu ce test ai facut ?

Mergi la inceput

din pacate nu stiu! al meu a fost barza gold si scria pe el ca afli cu 4 zile mai repede...:P
dar n-am aflat!
asa ca tot trebuie sa mai astept.tu mai ceva simptome noi??
trebuie sa fug la lucru..pa

Mergi la inceput