Azoospermie-cap 27-

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

deocamdata nu prea am ce sa va spun pentru ca astept rezultatul.miki iti povestesc ce stiu...sotul meu s-a internat de ieri,a plecat singur singurel saracul (eu am fost cea care a sunat la dr,am fost cu el sapt.trecuta ca sa-l vada).i-au facut analizele pentru anestezie generala,a zis ca spitalul e super ok,au grija de el si azi dimi pe la 6 l-au trezit,si-a facut puiul meu dus si dupa aceea l-a operat.a zis ca il doare putin,dar inca era sub efectul anesteziei generala.acum ma doare stomacul de emotii,a zis dr.zadori ca dupa masa o sa-mi zica rezultatul.
fetelor daca nu gaseste nimic ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Dear_bambi - da se apropie, maine ma duc sa stabilesc ziua cea mare, deja am emotii.

Hudak_ali - astept cu interes rezultatul sotului, desi nu inteleg de ce nu i-a zis pe loc cum sta.

Cami 37+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

amzulica
el a facut biopsia la o clinica de urologie,iar dr.de la clinica de fertilizare in vitro o sa-i analizeze tesutul...la voi cum a fost?
ati facut doar punctie sau biopsie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Dragele mele va astept la un capitol nou aici

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput